Pukkár#141
Ez a beszélgetés eléggé elfajult. A cikk magában arról szólt, hogy egy tudós más lehetőségeket is számba vesz az élet kialakulására, nem abból indul ki, hogy a ma ismert életforma a legjobb, lehet hogy létezhetnek jobb megoldások is. De ez is mind feltevés.
Azt meg hogy mit állít jelenleg a tudomány sosem veszek komolyan. Nem azért mert nem szeretem vagy nem érdekelne. De úgy tudom már a realitivitás elméletet is részben megdöntötték, pedig akkor még 2 ember értette az egész világon.
Vagy egy sokkal kézzel foghatóbb példa: Van egy több mint 100 éve nyomtatott lexikonom az a címe hogy: A Technika vivmányai. Az egész könyv kb 700 oldal, még az első repülő elkészítése előtt írták, nyomtatták. Én pár oldalt olvastam vele, legfőképp a repülőgépről (itt még gépmadárnak hívják). Ebből leírnám az utolsó fejezetet:
Él a tudományos meggyőződés, hogy a levegőnél sokkal nehezebb testekkel repülni lehet. Hogy erre szárny vagy csavarfelület egyaránt alkalmas. Hogy másrészről a feladat súlypontja a kémiai laborokban van, a hol állandó kutatás folyik oly robbanó gázok feltalálására, amelyek az eddigieknél sokkal hathatósabb munkát tudjanak végezni az explóziós mótorokban.
Ezen kicsit érdemes elgondolkodni mai szemmel és ez alapján megítélni mindenféle tudományos elméletet, de még rengeteg bekezdést begépelhetnék ebből a lexikonból.
rolika te meg kcsit tényleg szállj le a Földre és ne láss minden mögött összefüggést. Nem kell mindent elhinni amit az X-Aktákban látsz.