assdf#140
Tudod ha én azon a véleményen vagyok hogy nem tudjuk mi is volt akkor, az nem észosztás. Te viszont osztod itt az észt kökeményen mert büszke vagy rá hogy kivülről elolvastad a wikipédiát... Tele vagy lexikális tudással ember vedd már észre ,de gondolkodás, az nincs mögötte.
Egyébként meg annyi modellt csinálsz amenyit akarsz, ugy határozod meg őket ahogy akarod, akkor sem tudod bebizonyitani hogy az tényelg ugy volt 4 milliárd éve.Tudod eddig a legtöbb modell mind megbukott és persze kiröhögjük azokat akik régen abban a modellben hittek hogy az atom oszthatatlan,vagy hogy a tüzhöz kell vmi külső anyag is és hogy az ember sosem fog tudni repülni és igy tovább.És persze az utánnunk jövők majd ugyanigy röhögni fognak rajtuk hogy nézd már ezek abban hitten hogy a fénysebesség állandó, meg hogy volt olyan hogy evolúció és igy tovább.
De fejezzük be ezt a vitát, nyugodtan higgy csak a saját kis elefántcsonttornyok mögé bujtatott elméleteidben meg modelljeidbe, és én is hiszek a magaméiben.(abba hogy nincs mindenre válasz és nem tudunk mindenre válaszolni)
Ja és ne probáld itt magadat beállitni mint valami 70 éves természettudós aki már mindent tud.
Na szevasz.