Ironka#135
Höhö, vegyél vissza. Attól hogy nem értesz a biológiához, nem kéne ítéletet mondani felette. Tipikus laikus okoskodás. Ilyen alapon én is fikázhatnám az informatikát és mondhatnék olyan blődségeket, amitől kettéáll a füled. Nem értem az átlaginformatikus miért tekint úgy a biológiára, mint egy misztikus humbugra. Ugyanúgy természettudomány és ugyanúgy működnie kell mint másnak. Valld be inkább, hogy sohase ment jól a téma, esetleg túl nehéz volt felfogni. Én személy szerint azt gondolom, hogy azért van olyan különleges státusa, mert végülis rólunk, emberekről is szó és az átlag nem szereti, ha kiderülnek számára esetlegesen kényelmetlen dolgok. Pl hogy a majmokkal közös az ősünk. Az ember hihetetlen kreatív, ha tőle elválasztható dolgokat vizsgál (matek, technológiák), de ha önmagáról van szó, akkor mintha a sötét középkorban lennénk. :P
A senkisemtudjamivoltakkor duma meg ne haragudj röhejes. Ilyen alapon a csillagászok is hülyék a bolygóképződési elméleteikkel, a kozmológiával, a történészek a maja civilizáció kialakulásával. Nem tudom, vhogy a kocka agyad nem képes felfogni, ezek közvetett bizonyítékok, modellek és a természettudomány jó része ezekkel operál.