• assdf
    Nem tudom mi a francért de ha én megkérdőjelezek egy tudományos elméletet akkor annak elszánt hive egyből jön kivont kardal és elkezd vádolni az ufókkal a természetefelettivel meg hasonló jó dolgokkal. Én ilyet nem mondtam.Először olvasd el mégegyszer részletesen a hozzászólásom jó? Azt hiszem összekeversz rolikával.

Másodszor meg nem olyan dolgokról beszéltem amit elismerek és be is van bizonyitva mint például a gyógyszerek hatásmechanizmusa vagy az informatika, mivel én is informatikus vagyok. De az hogy ezekre igazak bizonyos törvények még nem azt jelenti hogy tudjuk mi volt 3-4 milliárd évvel ezelőtt, sőt egyáltalán ember nincs a földön aki eltudna képzelni 3 milliárd évet. Még te sem. SENKISE tudja mivolt 4 milliárd évvel ezelőtt, persze vannak szép tudományos elméletek, de akkor sem tudjuk. Csak a te tudományod mindig azzal kecsegtet hogy egyszer majd mindenre megtudjuk a válasz és épp ezért képtelen elismerni azt hogy vmiről nem tudjuk hogy mi az.Ugyhogy légyszives ne kezd nekem flamet az ufokról mert egy szót nem emlittettem róluk. Na azért remélem nincs harag, de nekem ez a véleményem.

Zsoldos:Igaz hogy az ember rengeteg fölös számitást el tud hagyni ez tény. De elvileg akkor sem versenyezhet a szuperszámitógép több milliárd müveletével.
    Mellesleg pedig az hogy 2003ban döntetlent játszott a géppel, az akkora teljesitményt jelent emberi részről mintha egy súlyemelő egy targoncával versenyezne és nyerne.Ugye hogy ez képtelenség? És mégis az ember nyert agyban.