-
Ragnar360 #2181 Jójó leírtad, de mégse értem :DDD - részletesen megfogalmaztad, de minden állításra odatenném azt, hogy Miért ? :)
" akkor az a valhány év John nélkül telt el. Az Ítélet Napja John nélkül következett be, az ellenállás John nélkül szerveződött meg." Miért ? Miért ? Merthogy ?
"mert miután az időgép elvitte, nem volt semmilyen John, aki a közben eltelt időben ott lett volna." -> Furcsa, ez ellentmondás v nemtom, merthát Dereket is John és Cameront is John küldte vissza (anno)
"hogy a saját valóságába csöppen, tehát ugyan abban az idősíkban marad."
Talán ha lesz folytatása (3. évad) erre választ kapunk, mert igy érdekes sztem ez :)
"És azért nem ismerték a John Connor nevet, mert mint írtam, addig ő nem létezett az ellenállás számára, így nem ismerhették."
Ezt most igy nemtudom felfogni - pl ha nem ment volna át, akkor hogy lett volna John Connor, érted :) - ez a történelem, nemde - John Connornak kell lennie, tökmind1 mikor vagy hogy - ő az ellenállás vezetője, a Skynet fő ellenségének leadere etc :)
"Derek azért nézett ki úgy, mintha ismerte volna, mert itt azt a látszatot akarták kelteni a nézőben, mintha Derek ismerné, de Johnnak csalódnia kell, mert nem. Drámai hatás."
Én azt mondtam, hogy miért nem ismer John Connort - sztem semmilyen láccat nem volt arra, hogy ismerné (ezt miből jönne le?), hisz minden ellene vall, sőt Derek még mondja is...
"Nem a valódi szereplőket kell nézni, hanem a történetbeli szereplőket."
Na igen, szal emiatt is vannak ellentmondások ahogy ebbe a hsz-be is írom (szerintem)
+ adalék, ahogy mondtam, hogy Derek nem ismer semmilyen John Connort és mégis leállítja az emberét aki fegyvert fog rá...
John találkozott az apjával - vajon Johnon kivül a fater is vágja, hogy mi a helyzet :)
- Szal nagyon nem vágom - Johnnak léteznie kell, mivel mikorra megalakul az ellenállás STB. addig John Connornak rég léteznie kell, meg kellett születnie, nemde ?
De most koppanok, mivel itt jön be sok érdekes kérdés akkor - vegyük azt, hogy Connor ahova ment nem létezik, nem ismerik - de AZ APJA SEM LEHETNE OTT UGYEBÁR...
TEHÁT EZ EGY TELJESEN ÚJ JÖVŐ"KÉP" vagy mi a fene :)
Hisz tudjuk a Terminator történelmébe mindigis ott van Connor - de az apja nem játszik főszerepet, mivel mittomén hol és mikor - de bőven itéletnap előtt meghal, nemde ?
Szal a készítők ezt most baromira megcsavarták úgyvélem, magát a történetet is és az időutazási "fajtát" is ;)