Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
REAL MADRID
REAL MADRID
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
REAL MADRID
Ja igen, Henry-nek nem volt chipje (vagyis volt, az a baszott nagy gép mögötte :D) de akkor se értem mi történhetett ott :D
A sok kérdés amire nem kaptunk választ sztem már mellékes mert véleményem szerint cancel lesz :( Persze még bizakodok.
Az évadzáró rész nagyon ütött, na innen lehetne tovább vinni egy fasza Terminátor sorozatot.
Most mivel anyuci a múltban maradt érdekes lenne ezen a címen folytatni a sorozatot (talán majd a háborúban összefutnak de az már nem lenne ua.)
Másik hogy Derek feltûnt ebben a részben is (vagyis fel kellene tûnnie a 3. évadban is) de közben õ már aláírt egy másik sorozatra is.
REAL MADRID
nagyon ütött amúgy ez a rész!!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Henry-nek ha jól sejtem nem is volt Chipje, tehát a Cameron adta oda a Henry-nek a Chip-jét, vagy a Henry vette el tõle...
steam, origin: ACE_hun
Amúgy most akkor abba az idõbe utaztak mikor még Kyle nem jött vissza az idõbe, azért nem ismerik még John-t? Meg gondolom Cameron itt még ember... És John Henry is elõre ment az idõbe, nem? Még egy uccsó kérdés :) Nem úgy volt, hogy Camreon veszi ki Henry chipjét? Erre meg fordítva történt :)
Ha arra gondolsz amikor azt mondja, hogy "én is szeretlek", azt Sarah mondja...
most akkor lesz folytatás vagy cancel, lehet már tudni?
Bazinga!
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
REAL MADRID
Gyerekek ez NAGYON ÜTÖTT::O:O de semmit nem értek, nézzétek véleményezétek :)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
01 - Samson and Delilah (From Samson and Delilah)
02 - Terminator The Sarah Connor Chronicles Opening Title
03 - Sarah Connors Theme (From Pilot)
04 - Cromartie In The Hospital (From The Turk)
05 - Andy Goodes Turk (From Queens Gambit)
06 - Central America (From Queens Gambit)
07 - John And Riley (From Automatic for the People)
08 - Derek Reese (From The Demon Hand)
09 - Aint We Famous (From Automatic for the People)
10 - Motorcycle Robot Chase (From Gnothi Seuton)
11 - The Hand Of God (From The Demon Hand)
12 - Prisoners Of War (From Dungeons and Dragons)
13 - Miles Dysons Grave (From The Turk)
14 - Atomic Als Merry Melody (From Automatic for the People)
15 - The Reese Boys (From What He Beheld)
16 - Removing Camerons Chip (From Vicks Chip)
17 - Ellison Spared (From What He Beheld)
18 - I Love You (From Samson and Delilah)
19 - Catherine Weaver (From Samson and Delilah)
20 - Dereks Mission (From Dungeons and Dragons)
21 - Theres A Storm Coming (From Dungeons and Dragons)
22 - Highway Battle (From Queens Gambit)
23 - Perfect Creaturs (From The Demon Hand)
24 - Terminator The Sarah Connor Chronicles End Credits
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Másrészt azon gondolkoztam h az a folyékony fém akit csatlakozásra kértek fel, nem-e az jött vissza és az most a Savannah anyja (nem tudom a nevét hirtelen).
Harmadrészt, szintén énis ilyesmire gondoltam, hogy azért kéri fel az FBI -os pasit, hogy jobban megismerjék az embereket (emberi gyengeségeket mint pl a T2 végén már az anyjával próbálta zsarolni) ezáltal nagyobb az esély a legyõzésükre.
Vagy gondolok még olyanra is, hogy azok a gépek akik nem akarják a háborút, mert nekem úgy tünik kezdenek önállósodni ha kérésre már átgondolják csatlakozik-e, nem-e azok küldték vissza a folyékony fémet, hogy legyen skynet csak épp ne legyen háború vagy valami köztes megoldás szülessen.
Mondjuk ez olyan sztori, hogy ha nem a könyveket követi (amiket meg nem is az eredeti író írt már) akkor bármiylen történetet lehet kanyarintani belõle nem? :)
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
Spoiler!
Ezt a Derek ügyet elég gyorsan lerendezték, legalább egy kis harcot láthattunk volna :(
Anyuci börtönbe került. Szépen elvarrják a szálakat, ha mégiscsak cancel lesz belõle. Cameront megint felrobbantják? :D Ellisont leszúrja miss Weaver, vagy John Henry öli meg?
mov ah,4ch int 21h end
Elvileg folytatni fogják majd az RTL-en is valamikor.
REAL MADRID
Az, hogy a világ egyéb részein mennyit nézik, az megint alig számít, még az se nagyon szokott megmenteni egy sorozatot, ha sok ország csatornája licenseli (mint itt az RTL)...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ez nem igaz. csak a Fox-on halálnap. Sci-fi (azaz nemsoká már SyFy)-nek például ez egy erõs napja. (BSG, SG-ek éveken át ekkor voltak)
Míg más sorozatok nem pénteken vannak (kivéve ami igen) ergo mindenki meg tudja nézni a tévébe és ezért a többinél alacsony a DVR szám :D
a korábbi témánál pedig, amirõl beszéltetek.
bár, hogy a DVD számokat honnan vetted, azt nem tudom. én dvr-t írtam (digital video recorder - aka 21. századi videó -, ami a gyûjtõ neve a dvd felvevõknek, a merevlemezes egységeknek (pl. TiVO), stb...)
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
amúgy most majdnem mindegy, hogy számoljuk-e a second hand (eye?) nézõket, mivel ha õket is belevennénk, akkor a nézettebb mûsoroknál is figyelembe kéne venni és arányokban kb ugyanott lennénk. (jó biztos van olyan sorozat, amit a legtöbben élõben néznek és így a dvr és fájlcsere számai kicsik -utóbbi természetesen Amerikán belül nézve, és biztos van olyan is, amire sokan kíváncsiak, de adásidõben valami jobb elnyomja, ezért mondjuk dvr-ben nagyon erõs, de attól tartok, hogy TTSCC utóbbi se)
És akkor most jön a #2089 :D
Kár, h mi (a világ többi nem amerikai nézõje, azaz kalóznézõk:P) kicsit sem számítunk a FOXnak mivel mi nemnézünk amcsi reklámokat amik közben mennek...ott ugye a cégek versengenek a Lost/HIMYM/American idol (most csak hasamraütöttem) reklám szüneteiért....ugye kinn egy sorozatot 3szor is megszakítanak...a legjobba mikor a vége elött 2 perccel megszakítják, reklám aztán jön a végén a stáblista stb:P...ha egy sorozatot nem néznek kinn elegen, nemjönnek a nagy cégek azaz kevesebbet fog hozni..
...bagoly és veréb, felfedezed magad is az összefüggést?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
REAL MADRID
"láthattad a nézettségbõl, h nagyon megosztja az embereket és kevesebben vagyunk mi akiknek actually tetszik az egész:)"
REAL MADRID
REAL MADRID
Hogy lehet valaki ennyire barom?!
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ez télleg szar :D
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿