Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Amikor elkezdett vetkõzni én is másra gondoltam :D:D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Herold
Nem úgy volt eredetileg, hogy csak a múltba tudnak utazni, a jövõbe nem?

Azert mindenki hogy varta mar az elozetesbol John + Cam jelenetet, es mi volt valojaban :DDDDDD

REAL MADRID

2x22 Born To Run (3,56 millió nézõ) <#szomoru1>

REAL MADRID

rooney8
Ha nem lesz 3. évad akkor télleg nem<#shakehead>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Az hogy Cameron miert adta oda a chippet nem tudni, talán sose tudjuk meg

REAL MADRID

rooney8
De várj. Miután megdugta Sarah-t azután nem jöhetett vissza az idõben, mert utána meghalt (meg idõgép se volt). Vagy nem értem hogy gondolod :D
Ja igen, Henry-nek nem volt chipje (vagyis volt, az a baszott nagy gép mögötte :D) de akkor se értem mi történhetett ott :D

A mostani idõsíkban azert nem ismerik a Connor nevet mert John ugrott a jövõbe, nem volt ott amikor kitört a háború, vagyis nem küldhette vissza Kyle-t. Most kicsit zavaros az egész, az idõvonalon már jópár csomó :D

A sok kérdés amire nem kaptunk választ sztem már mellékes mert véleményem szerint cancel lesz :( Persze még bizakodok.
Az évadzáró rész nagyon ütött, na innen lehetne tovább vinni egy fasza Terminátor sorozatot.
Most mivel anyuci a múltban maradt érdekes lenne ezen a címen folytatni a sorozatot (talán majd a háborúban összefutnak de az már nem lenne ua.)
Másik hogy Derek feltûnt ebben a részben is (vagyis fel kellene tûnnie a 3. évadban is) de közben õ már aláírt egy másik sorozatra is.

REAL MADRID

hát igen izé :DDDDD
nagyon ütött amúgy ez a rész!!

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Pont ez az, hogy úgy tûnik jól megdugta a Sarah-t, és visszajött az idõben, csak mivel most jött vissza, ezért nem tudhatta a Kyle miaza Connor név, de most majd az Apuka biztos feleszmél, hogy valami rokona lehet a csajnak, akit megdugott. :D
Henry-nek ha jól sejtem nem is volt Chipje, tehát a Cameron adta oda a Henry-nek a Chip-jét, vagy a Henry vette el tõle...

steam, origin: ACE_hun

rooney8
Mekkora rész volt már?!! :) Ezt nem lenne szabad befejezni:@
Amúgy most akkor abba az idõbe utaztak mikor még Kyle nem jött vissza az idõbe, azért nem ismerik még John-t? Meg gondolom Cameron itt még ember... És John Henry is elõre ment az idõbe, nem? Még egy uccsó kérdés :) Nem úgy volt, hogy Camreon veszi ki Henry chipjét? Erre meg fordítva történt :)
Ha arra gondolsz amikor azt mondja, hogy "én is szeretlek", azt Sarah mondja...

precision
na ez egészen korrekt volt

most akkor lesz folytatás vagy cancel, lehet már tudni?

Bazinga!

hát ez tényleg nagyon brutál volt, bár egyvalamit nem vágok, az utolsó 10 másodpercben elhangzik egy mondat, az Cameron és John lehet ? ezzel nemhiszem h elárultam bármi spoilerest

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

Jájj be sem jövök a topikba amíg nem néztem meg :DD

REAL MADRID

kill3r21
reggelt, nah megnéztem a finálét, és most az egyszer fogott el a terminátor sorozat után egy olyan lostos OMG WTF érzés....
Gyerekek ez NAGYON ÜTÖTT::O:O de semmit nem értek, nézzétek véleményezétek :)
Sir Quno Jedi
yep

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

rooney8
Gondolom e21-re gondolt :D

<#worship>

REAL MADRID

akyyy
már láttad a finálét? grat:D hole?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sir Quno Jedi
Van OST, de azon még nincs rajta, ha lesz második is, azon már rajta lesz szvsz. Annyira nem nagy szám amúgy az OST, de nem is rossz.

01 - Samson and Delilah (From Samson and Delilah)
02 - Terminator The Sarah Connor Chronicles Opening Title
03 - Sarah Connors Theme (From Pilot)
04 - Cromartie In The Hospital (From The Turk)
05 - Andy Goodes Turk (From Queens Gambit)
06 - Central America (From Queens Gambit)
07 - John And Riley (From Automatic for the People)
08 - Derek Reese (From The Demon Hand)
09 - Aint We Famous (From Automatic for the People)
10 - Motorcycle Robot Chase (From Gnothi Seuton)
11 - The Hand Of God (From The Demon Hand)
12 - Prisoners Of War (From Dungeons and Dragons)
13 - Miles Dysons Grave (From The Turk)
14 - Atomic Als Merry Melody (From Automatic for the People)
15 - The Reese Boys (From What He Beheld)
16 - Removing Camerons Chip (From Vicks Chip)
17 - Ellison Spared (From What He Beheld)
18 - I Love You (From Samson and Delilah)
19 - Catherine Weaver (From Samson and Delilah)
20 - Dereks Mission (From Dungeons and Dragons)
21 - Theres A Storm Coming (From Dungeons and Dragons)
22 - Highway Battle (From Queens Gambit)
23 - Perfect Creaturs (From The Demon Hand)
24 - Terminator The Sarah Connor Chronicles End Credits

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ez azé kemény volt. Valahogy így kéne vinni egy vonalas sorozatot.

rooney8
Nekem is az volt az elsõ gondolatom, hogy a "meg lehet kerülni a szabályokat" mondat után elborult az "agya" és nem külsõ támadás volt :)

Hát nemtom, nekem az tünt fel, hogy épp akkor volt a "támadás" amikor kimondta h meg lehet kerülni a szabályokat, lehet akkor kattant be valami neki amire azt modnta külsõ támadás volt, plusz egy megstersáéges intelligencia miért ne utdna oylan nyomokat hagyni ami alapján a szerelelõ pasi is ezt látja.
Másrészt azon gondolkoztam h az a folyékony fém akit csatlakozásra kértek fel, nem-e az jött vissza és az most a Savannah anyja (nem tudom a nevét hirtelen).
Harmadrészt, szintén énis ilyesmire gondoltam, hogy azért kéri fel az FBI -os pasit, hogy jobban megismerjék az embereket (emberi gyengeségeket mint pl a T2 végén már az anyjával próbálta zsarolni) ezáltal nagyobb az esély a legyõzésükre.
Vagy gondolok még olyanra is, hogy azok a gépek akik nem akarják a háborút, mert nekem úgy tünik kezdenek önállósodni ha kérésre már átgondolják csatlakozik-e, nem-e azok küldték vissza a folyékony fémet, hogy legyen skynet csak épp ne legyen háború vagy valami köztes megoldás szülessen.
Mondjuk ez olyan sztori, hogy ha nem a könyveket követi (amiket meg nem is az eredeti író írt már) akkor bármiylen történetet lehet kanyarintani belõle nem? :)

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

Panzermeyer
Valóban nem volt olyan rossz rész. De nekem eddig a legjobban a Last Voyage of the Jimmy Carter tetszett akkor is!
Spoiler!
Ezt a Derek ügyet elég gyorsan lerendezték, legalább egy kis harcot láthattunk volna :(
Anyuci börtönbe került. Szépen elvarrják a szálakat, ha mégiscsak cancel lesz belõle. Cameront megint felrobbantják? :D Ellisont leszúrja miss Weaver, vagy John Henry öli meg?

mov ah,4ch int 21h end

Valamikor a JÖVÕBEN. :)

Xpress hírlevélben kaptam anno. :D

Elvileg folytatni fogják majd az RTL-en is valamikor.

REAL MADRID

rooney8
És télleg... Mosmár emléxek, de azt hittem ez csak valami fan cucc :D Akkor az rtl már nem folytatja?

rooney8
Most hogy szóba jött az rtl... Van valami hír róla, hogy folytatják, esetleg dvd? :)

desigo
Nagyon komoly rész volt
remélem,hogy nem lesz cancel !!!
Malakai
Vmilyen szinten a felvételek, tivo, stb számítanak, az teljesen legális rész, csak sokkal kevésbé, mivel a reklámokat ott senki nem nézi végig, így ezek a blokk eladhatóságába alig számítanak, plussz ezek az adatokat nem tudják olyan hamar, de azért ez számíthat vmennyit.

Az, hogy a világ egyéb részein mennyit nézik, az megint alig számít, még az se nagyon szokott megmenteni egy sorozatot, ha sok ország csatornája licenseli (mint itt az RTL)...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

rooney8
Na ezt nem tudtam... Ma is tanultam valamit :)

tnm
"Mint már írták(?) az van, hogy kint amcsiba a péntek az a halálnap"

ez nem igaz. csak a Fox-on halálnap. Sci-fi (azaz nemsoká már SyFy)-nek például ez egy erõs napja. (BSG, SG-ek éveken át ekkor voltak)

rooney8
Mint már írták(?) az van, hogy kint amcsiba a péntek az a halálnap (elvileg mindenki dolgozik, bulizik... stb. :D) És ebbõl kifolyólag a TSCC-nek a DVR száma jó magas lehet :)
Míg más sorozatok nem pénteken vannak (kivéve ami igen) ergo mindenki meg tudja nézni a tévébe és ezért a többinél alacsony a DVR szám :D

tnm
neked a részenkénti reklámok számára.

a korábbi témánál pedig, amirõl beszéltetek.
bár, hogy a DVD számokat honnan vetted, azt nem tudom. én dvr-t írtam (digital video recorder - aka 21. századi videó -, ami a gyûjtõ neve a dvd felvevõknek, a merevlemezes egységeknek (pl. TiVO), stb...)

Gnome
Sztem ált. azok a Sorozat DVDk a sikeresek amik már a futásuk alatt is hozták a nézettséget (PB, megint a Lost..vagy pl mondjunk egy alternativ példa pankráció..bár az meg annyira sikeres, h pay per view eventek is vannak..)..ám igy utánnaolvasva nemtom mire válaszoltál így énsem tom, h most mire válaszolok.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

tnm
egy 42 perces részt inkább 5ször szakítanak meg. egyébként nálunk is kb ugyanennyi mennyiségû reklám van, csak tömbösítve.

amúgy most majdnem mindegy, hogy számoljuk-e a second hand (eye?) nézõket, mivel ha õket is belevennénk, akkor a nézettebb mûsoroknál is figyelembe kéne venni és arányokban kb ugyanott lennénk. (jó biztos van olyan sorozat, amit a legtöbben élõben néznek és így a dvr és fájlcsere számai kicsik -utóbbi természetesen Amerikán belül nézve, és biztos van olyan is, amire sokan kíváncsiak, de adásidõben valami jobb elnyomja, ezért mondjuk dvr-ben nagyon erõs, de attól tartok, hogy TTSCC utóbbi se)

rooney8
Te is engem<#vigyor2>

És akkor most jön a #2089 :D

Gnome
Mostfigyeltem h már leirtad:P..mindegy idézek " Csak leírtam neki, hogy tisztában legyen vele :)"

Gnome
Köszönöm Rúni megvilágosítottál:P

Kár, h mi (a világ többi nem amerikai nézõje, azaz kalóznézõk:P) kicsit sem számítunk a FOXnak mivel mi nemnézünk amcsi reklámokat amik közben mennek...ott ugye a cégek versengenek a Lost/HIMYM/American idol (most csak hasamraütöttem) reklám szüneteiért....ugye kinn egy sorozatot 3szor is megszakítanak...a legjobba mikor a vége elött 2 perccel megszakítják, reklám aztán jön a végén a stáblista stb:P...ha egy sorozatot nem néznek kinn elegen, nemjönnek a nagy cégek azaz kevesebbet fog hozni..

Kandurex
:)

...bagoly és veréb, felfedezed magad is az összefüggést?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

REAL MADRID

rooney8
Csak leírtam neki, hogy tisztában legyen vele :)

"láthattad a nézettségbõl, h nagyon megosztja az embereket és kevesebben vagyunk mi akiknek actually tetszik az egész:)"

Jajj de szépen megfogalmaztam <#beka2>

REAL MADRID

Kár hogy a FOX nem nézi ezeket a számokat, felesleges ezeket felhozni.

REAL MADRID

rooney8
A nézettségi adat csalóka :) Vagyis az oké, hogy ~4 millióan nézik meg a tévébe, de sokszorosa nézi meg késõbb (felveszik, torrent... stb.)

Gnome
nekem is tetszett de sztem nemvolt sértõ a hozzászólása:)...a Star Wars guruk pl sztem leharapnák öcsém fejét mert imádja a legújabb animációt( ami ugye telivan fullnonszensz dologgal)..láthattad a nézettségbõl, h nagyon megosztja az embereket és kevesebben vagyunk mi akiknek actually tetszik az egész:)

Én meg nem örülök neki, mert nekem tetszett! És mit bánt az téged te hülye bunkó paraszt, hogy másnak tetszik? Annak örülsz ha más embereknek rossz? Ha a mások által valamennyire kedvelt mûsort megszüntetik?

Hogy lehet valaki ennyire barom?!

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

rooney8

Ez télleg szar :D

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;