• zvaragabor
    Amikor John átugrott 2007-ból a háborúba, akkor az a valhány év John nélkül telt el. Az Ítélet Napja John nélkül következett be, az ellenállás John nélkül szerveződött meg. Szóval átugrott egy időszakaszt, és amikor megérkezik, akkor egyértelmű, hogy nincs ott semmilyen felnőtt John Connor, mert miután az időgép elvitte, nem volt semmilyen John, aki a közben eltelt időben ott lett volna. Ugyan az időutazásoknál mindig azt mondjuk, hogy egy alternatív valóságot létrehozva, egy másik valóságba érkezik, de most inkább érvényesül az, hogy a saját valóságába csöppen, tehát ugyan abban az idősíkban marad.
    Mert ugyan ez lenne a helyzet, ha teszem azt, meghalt volna. Az ítélet napja bekövetkezik, az ellenállás megszerveződik.
    És azért nem ismerték a John Connor nevet, mert mint írtam, addig ő nem létezett az ellenállás számára, így nem ismerhették.
    Tehát itt igenis egy John nélküli jövőbe érkezett.

Derek azért nézett ki úgy, mintha ismerte volna, mert itt azt a látszatot akarták kelteni a nézőben, mintha Derek ismerné, de Johnnak csalódnia kell, mert nem. Drámai hatás.
    Klye nem tudott semmiről, miért is tudott volna. Legföljebb csak azt érezte, hogy mintha ismerné a fiút. Ezt szerintem azért gondolhatta, mert hasonlítanak egymásra. Nem a valódi szereplőket kell nézni, hanem a történetbeli szereplőket. Ha jól tudom valaki említette a sorozatban, hogy Johnnak a szemei Kyle szemeire hasonlítanak.
    John meg persze azért döbbent le Kyle láttán, mert végül találkozott a saját apjával.