• Dean Winchester
    na megnéztem végig.!

azt hittem, hogy pörögni fog a sorozat és az idei részek végefelé egyre izgalmasabb lesz.
    a 10.részig az is volt,nagyon is vártam a 11-et de jött a 10 és 11 és 12 rész ami sztem szart se ért :S (jóni jó,de csak elmegyős kategória) vagyis nekem nem jött be..
    jött a 13.rész
    először is elkezdtem örülni mert a felirat időzítése nagyon jó volt,végre a 2soros mondatokat is ellehetett olvasni!
    aztán kicsit felbaszta az agyam mikor meglátta,hogy Riley is a múltból jött vissza :(
    mondom ez nem igaz,miért kell mindenkit viszahozni,szal alapból idegesített hogy folyamatban jönnek vissza a gépek és emberek :D
    a végén a tetőpont amikor a néger csajnál beszél Abraham.
    Sara hallja mi történik az elejétől kezdve és majd megtudja hallgatni a felvételt vég.nevetésges.
    ez baki a javából!
    legalább ugy csinálták volna,hogy közben mig beszél ne halljon semmitse hanem a fegyverdörrenésre bemegy és kész majd elkezdi hallgatni és már elis van tüntetve a baki.
    a vége meg,hogy kap egy lövést és elájul alig tud felállni még röhejesebb :DDDDDDDD
    nem is a felső testébe kapja hanem csak a lábába,siman elbiceghetett volna a kocsiig és kész erre mi történik ? nem tud menni hanem vonszolja magát majd az ajtónál elájuk :S pfff
    azért jó kis részek de ez a terminator csak egy "elmegy" kategóriába tartozik... persze ha jön a kövi rész nézni fogom mert érdekel mi történik :D