• tnm #1392
    bevallom alapvetően szkeptikusan kezdtem ezt olvasni. teljes objektivitással állíthatom, hogy a módszer, amit itt leírnak arról fogalmam nincs, hogy baromság-e, vagy sem, ill. ha baromság, akkor pontosan hol van benne az az ökörség, ami miatt feltételezem a fizikus társadalom nem kezdett örömódát zengeni az ürgéről (miért nincs ezzel tele az összes hírmagazin stb.). aztán eljutottam egy részig a cikkben és már kezdtem sejteni, innentől ugyanis igen nehéz volt komolyan venni a leírtakat:
    "Az idő a maga teljességében megragadhatatlan a számunkra, mivel jelenlegi természetes emberi tudatunk Isten által arra van teremtve, hogy ebben a világban tudjunk tájékozódni."
    aztán a végén mégegyszer:
    "Bizonyára nem véletlen, hogy a fizikai világ Isten alkotta törvényszerűségei olyanok, amilyenek."
    szcientológiaszagot érzek:)

[és az az "apróság" sincs megmagyarázva, hogy egy "forgó lézer kibocsátotta fénygyűrű" miért okozna gravitációs torzulást.]

a végén az meg kifejezett baromság, hogy: "Ha viszont mégsem sikerülne a kísérlet, úgy bizonyossá válna, hogy az időutazás megkísérléséhez új tudományos modellre van szükség, amely az Einstein-féle paradigmánál jobban képes leírni a valóságot, és amelyen belül esetleg lehetséges az időutazás." valami bizonyíthatóságának a képtelensége még nem bizonyítja az ellenkezőjét (alapvető logika/matematika)