A BioWare új taktikai csapat RPGje Xbox 360-ra
  • Sir Quno Jedi
    Há én nem tudom. Én osem mentem cuccokért, vagy szórakoztam, hogy jobb felszereleésem legyen. Csak játszottam és összejött mindig ami kellett. Persze megcsináltam a mellékküldiket, kinyitottam szite mindnet és megszereztm a licenszeket, de soha felszerelésért nem mentettem, avgy iylesmi, nem is érdakelt nagyon. Kismilliós pajzzsal is egy-két lövésből leszednek a sniper-ek, vagy pár rakétás magasabb szinten, így tök8 mit viselsz. Jól kell nyomni és jó taktikával. A fegyó fontosabb.

A vicc az, hogy a mérnököknek fl tudod iszonyat mód tápolni apajzsait skillel, de az sem elég, sőt ha még erre rápakolsz barrier-t az sem. Sima ellenfelek nem is nagyon tudnak már megsebezni, de a sniper ellen csak a gyors mozgás/fedezék marad. Kiugrasz, futás, be fedezékbe.

Amúgy a játék csal, mert pl. Benezia-nal is ha sztázisba tesznek, a sniperek attól még vígan sebeznek engem a híd ALÓL!!! Tehát sem a fedezéket nem számolja ott a program, sem a sztázist, amiben elvileg senki sem sebezhető. Vicces, párszor így elpatkoltam max. HP-ról.