A BioWare új taktikai csapat RPGje Xbox 360-ra
  • Hoz_Hun
    Mivel karácsonyra megkaptam (megleptem magamat) a Collector’s Editionnal, így most megvan két példányban. Nem tudom az itt vett normál példányommal mit csináljak. Gondoltam eladom egy tízesért, de még nem vagyok biztos benne.

Ha valakit érdekel leírom mi van az extra kiadásban.

Külcsín: Az egész cucc egy gyönyörű szép dombornyomott fém dobozban van benne. Ez kapott egy műanyag (igen műanyag, nem papír) tokot egy a normál változathoz hasonló képpel (de őszintén, a fémdobozon lévő kép sokkal jobb szerintem).
    Benne: Adtak hozzá egy game leírást, ami 32 oldal és nem 5 oldal mint itt. Ez egynyelvű (angol), de legalább normálisan MINDEN le van benne írva. Egyébként a normál változat ebből tartalmaz 5 oldalt.
    Egy Codex nevű kiskönyv, ami részletesen leírja az egész játék univerzumát, idővonal, történelem, fajok, fegyverek, járművek, bolygók.
    Egy kis Artbook benne leginkább festmények helyszínekről, fajokról, elképzelésekről. Ezek jó része fellelhető a neten, de nem mind.
    A játék kihajtható papírtokban (megegyezik a normál változattal) és egy bonusz DVD (csak Xbox360-ban lejátszható). Ezen rengeteg anyag van: a szokásos így készült-ön kezdve a bemutatókon keresztül a hátér képekig ikonokkal (Xbox360-ra). Ami a legmeglepőbb volt számomra az egy olyan image galéria, amiben több mint 600 kép van MIND!!!! a készítője által kommentálva. Úgy értem, minden egyes kép, amit lapozgatva van külön kiválasztva megnézel, a készítője elmondja a képhez gondolatait. Szépen kategóriákba szedve remekül áttekinthető, gyakorlatilag több óra anyag.