A BioWare új taktikai csapat RPGje Xbox 360-ra
  • Hoz_Hun
    Én nemrég indítottam egy Adeptes Shepardet, de mivel az összes fegyver archivmentem unlockolva van választhattam az elején egy +fegyver talentet (shoti, gépkarabély, vagy sniper pityú, a pisztoly meg alap mindenkinek). Úgy hogy a bionickos Shepardem assault puskával nyomja (ki van rá képezve+talentfa).
    Kihívás van hardocore fokozaton (meg gondolom az insanen). Bár ott se mindenhol, de Gethekkel meggyűlik a bajom, ha bolygó felszínen kocsikázom. A kocsi nem fejlődik (csak a pajzsa töltődik gyorsabban) viszont a karakterek benne lvl. 60 és az ellenfelek hozzá igazodnak és hardcore fokozaton durván sebeznek. Ha sokan vannak (pl geth küldetés sorozat) hát az kínszenvedés. De Noverián a Rachni vesszőfutás a végén, na hardon az sem egyszerű. Eddig simán átrohantam, de hardcoreon nem lehet. Nem véletlen adnak két percet szóval keményen csatázni kell+ gránáthasználat és így is nehéz átrohanni, mert hamar pótlódnak.
    A normál fightok viszont nem vészesek, mert minden emberem X. páncélban a X. szintű Spectre prototipus fegyverrel nyomul X. szintű upgradekkel meg lőszerrel. Azért nehezebb mint normálon, de a csaták inkább hosszabbak és hevesebbek (Kroganokat hihetetlen nehéz kinyírni. Beállítottam hogy az embereim maguk használják az erőiket, hát... iszonyat káosz tud kirobbani főleg Tali+Liara párossal. Liara reptet, dob, lök mindent full szinten Tali meg rakétát lő, pajzsot bont, túlhevit a fegyverek, szóval nagy csetepaték vannak.