A BioWare új taktikai csapat RPGje Xbox 360-ra
  • Hoz_Hun
    Akkor paragonként nyomulsz :). Én is azt szeretem.
    Több eltérés van (leginkább verbálisan) a paragon-renegát út között. Ez alatt nem (csak) azt értem, hogy az általad adott válaszok különböznek, hanem egy idő után a játékban is más szövegek bukkannak elő. Én tegnap fejeztem be harmadszorra a játékot, úgy hogy minden alkalommal igyekeztem az összes fellelhető melléküldetést megcsinálni (a elsődleges missiókat leszámítva átlagosan mintegy 60 másodlagos küldetés van a játékban). Kétszer ugyanazzal a (férfi) paragon beállítottságú karakterrel (lvl.59 áll jelenleg) és egy női renegáttal harmadjára. Leszámítva az "életút" questeket (azokat a questeket amik az elején a származásunkhoz kötött) is találtam újabb küldetéseket, csillag rendszereket. Aztán találtam olyan küldetést, ami azért tért el az előzőleg ismerttől, mert a karakter szemlélete más volt. Vannak olyan küldetések, ahova nem küld senki vagy megtalálod vagy nem (az egyik kedvenc küldetésem ilyen – a Rachnis Starship Trooperes, bolygó állomás bevédős :)). Az is marha jó, hogy miként reagálnak a különböző csapattársak az adott szituációra. Arra is kiváncsi lennék, hogy hányan találták meg azt a helyet, ahol kiderül mi is az a kis medalion, amit a Consort-tól kapunk ajándékba.
    Hatalmas játék, hihetetlen összetett. Imádom. Ma állok neki negyedszer a már ismert kedvenc karimmal, ezúttal Hardcore szinten és begyűjtöm a lvl.60. szintet és megpróbálom kipipálni az Asari és a Turian Archivmenteket (eddig megvan Ash, Tali, Wrex).