A BioWare új taktikai csapat RPGje Xbox 360-ra
  • Sir Quno Jedi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nemtom. Én az asari-val és a quarian-nal nyomom egy csapatba, mert kell egy erős biotikus NPC és egy jó mérnök is. Mivel én is adeptus vagyok(sőt már nemesis), így kicsit nehéz ezzel az öngyilkos partival, mert 3 support karival igazán fincsik a harcok! :D Mindenki light armor-ban és egy szál pisztollyal! EZ a kihívás!!! Hehe.

Mivel női karim van és Kaidan túl érzékeny/kaotikus nekem és a felettese vagyok, Ashley meg tipikus idegengyűlölő keményfejű katona és szintén a felettese vagyok, így mikor Kaidan és a doktor döntés elé állított nyíltan, akkor megköszöntem Kaidan-nak az eddigieket és maradtunk "barátok". Főleg, hogy az asari-val lehet közös "utódunk" is, mivel ők bármelymás faj, bármely nemű egyedével tudnak nemzeni. Mentális úton term. :D Ez jó kezdet egy hosszútávú együttműködésnek is és a megértésnek fajaink között.

Fontos mindig az idegenekkel nyomulni, hogy példával járjak elől kissé xenofób legénységemnek, a tisztjeimnek és bizalmat ébresszek azokkal akikkel utunk során összefutunk idegen területen. Én "hű" Spectre vagyok és a tanácsot támogatom (bármíly tenyérbemászóak), mivel az emberi faj érdeke is, hogy a tanácsba bejusson és egyike lehessen a Citadellát irányító fajoknak (bármekkora anyagi/emberi áldozattal jár is ez). Szerencsére a bölcsebb feletteseim egynémelyike megérti ezt (még a politikusok is). No persze ettől még a Szövetség tisztje is vagyok és igyexem az embertársaimnak segíteni, nemkülönben a flottának. Csak a tetteinkkel nyerhetjük el a bizalmat és hidalhatjuk át a faji/civilizációs szakadékokat.

Lassan elérem még Wrex-nél is, hogy újra vállaljon felelősséget a népéért és a turian is vissza akar már menni C-Sec-esnek és újraindulna a spectre téningen! :DDD

Egy csapat vagyunk a galaxis minden fajával, ahogy a doktor mondaná, egyetlen nagy organikus szervezet részei.

Igaz még nem értem el a 40. szintet sem, de közeledek...