A BioWare új taktikai csapat RPGje Xbox 360-ra
  • Hoz_Hun
    Nektek volt olyan döntés, amit után rosszul éreztétek magatokat. Persze ez egy játék és bármikor visszatölthetjük, de azért amikor effektive látjuk mi történik mikor "rosszul, vagy másképp" döntünk azért még így virtuálisan is kellemetlen tud lenni. Én elsősorban Paragonként játszottam, de volt mikor megnéztem "mi lett volna ha a másikat választom?" és azok alatt a videok alatt előfordult, hogy igen csak rosszul éreztem magam.
    Azért spoilerbe téve én a következő szituációkra gondolok:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Talán a legtöbbet a Ratchni Queennél gondolkodtam. Valahogy nem akarodzott elengedni sem, de megölni mégkevésbé. Végül elengedtem, de hogy jól döntöttem-e azt nem tudom. Az viszont még így is rossz érzés volt hogy Wrex azt mondta "Ha elengeded akkor a fajám katonái a semmiért haltak meg!"
    Kaidan/Ash választás számomra nem volt nehéz egy kicsit sem, mert valahogy Kaidan nem volt kedvencem, szinte sose vittem magammal.
    Wrexet eddig sose hagytam meghalni, mert nagyon csipem, de egyszer megnéztem hogy zajlik le mikor "máskép" döntünk. Nagyon elkeserítő jelenet volt, főleg ahogy a vértócsában fekszik és én arra gondoltam, hogy a népe védelmében halt meg.
    Asari Commandóst elengedtem, még nem is láttam milyen a másik döntés. A Tanácsot is megmentettem, bár annál elgondolkodtam, mert féltem hogy esetleg Reaper hajó megussza. Álítólag elég lehangoló az a jelenet is ha hagyjuk őket meghalni. Még nem láttam majd megnézem.

Ja és én is a kapitányt választottam.