• NEXUS6
    #49
    "és ffnek honnan van pénze? ..."

    A firefoxot fejlesztését managelő Mozilla alapitványra gondolsz?

    Azok teljesen máshogy műxszenek, tudod szabad szoftver fejlesztés meg ilyesmi, de ezeket te úgy se tudod-akarod felfogni.

    Szal had válaszoljak indirekt módon: az biztos, hogy nem más piaci szegmensekben keletkező extraprofitból fedezik, a nagyságrendekkel kisebb fejlesztési költségeiket, mint ahogy amúgy azt az M$ teszi!

    Ha valaki otthon, vagy a munkahelyén fejlesztget a szabadkapacitását rendelkezésre bocsájtva, akkor a cégnek nem kell külön fizetnie, pl a helységért, a helységet takaritó manyikanéninek, és a progizókat felfrissitő büfét üzemeltető pistabának, valamint a dolgozók rendelkezésére álló ingyenes uszibérletet -pedikür, manikür, fitnesz szauna benne foglaltatik, stb- sem. Márpedig ezeket a költségeket szépen kifizettetik veled, meg még sokkal többet is amikor veszel egy M$ féle F-OSt. mert ugye a wint nem annyiért adják, amennyibe a M$nek kerül, hanem amennyit csak el tudnak érte kérni!
    És ezek után könnyű nagylelkűsködni, hogy kapsz hozzá egy exploretárt. Kell a fenének!!!!
    Tiszta teleshop az egész, vedd meg a 60 ezer forintos gagyi porszivót és kapszhozzá még egy csomó szemetet is: csoda törlőkendő, mágikushenger, gyümölcs centrifuga stb, amire nincs is szükséged.
    A M$ által az OS-hez adott extra progik mindegyikének van ingyenes, sokkal jobb megfelelője, lásd FF, meg a rahedli médiapléjer, csak győzd kiválasztani, gagyi játékok tömkelege stb.

    Szal ha te ezek után is a "teleshopot" majmolod az a szived joga.

    .... én szóltam!;)

    - Megjelent a FF 1.5 RC2 !!!!;)))-