Csináldmagad
-
Bazsa24 #26 Sziasztok!
Nem egészen 1 hónappal ezelőtt, karácsony alkalmából kaptam egy kártyafüggetlen SonyEricsson w550i tipusú készüléket. Mivel sok megbízható dolgot lehet hallani nemcsak erről a tipusról, hanem magáról a SonyEricsson termékekről, ezért is esett a választás erre a készülékre. Szinte nem is merem használni, annyira féltem. Tegnap azonban történt egy olyan dolog, ami egyszerűen érthetetlen a számomra és itt jön a LÉNYEG: nem működnek az ALKALMAZÁSOK, illetve a JÁTÉKOK könyvtárakban lévő dolgok! Ezt az üzenetet írja ki: A művelet végrehajtása sikertelen! Magyarán nem működnek összefoglaló néven a Java alkalmazások. Kivettem az aksit is, a Sim-kártyát is, mindent nulláz....Semmi! Az üzenet újból csak ugyanaz! Én már teljesen kész vagyok miatta, mivel egyszerűen képtelenségnek tartom, hogy egy ilyen minőségű márkás telefon kevesebb, mint egy hónap alatt tönkremenjen! Úgy érzem, hogy itt valami beállítási problámával állhatunk szemben, de Ti, mint rutinos telósok ezt biztos jobban tudjátok. A hangok, illetve a videók, témák könyvtárba rakott programok gond nélkül működnek.
Bízom hozzáértésetekben és várom mielőbbi segítségetek!
Megjegyzés: a hivatalos SonyEricsson magyar nyelvű oldalon mégcsak halvány fogalmuk sincsen ezen problémára az erre orientált Tisztelt Hibaelhárítóknak...