101
Csináldmagad
-
#61 csak annyi,hogy más színű lesz a menüd,és más lesz a menü háttér.
másik nevén téma. -
tomzsi #60 Az a szinséma mit jelet? -
#59 kétlem.... -
tomzsi #58 Jó a telcsi, jó kezelni,csak a látvány az az ami nem tetszik.
kicsik az ikonok gyenge az animáció stb.Létezi-e látványosabb szoftver erre a készülékre? -
#57 ezt hogy érted?
szinséma?? -
tomzsi #56 Sharp gx-15 telon lehet-e menüt cserélni? -
#55 Hát,elnézve a telefont,elég problémás;de megoldható -
#54 az erdekelne mennyire nehéz egy 6260ason házat cserélni.
-
Andree88 #53 Kössz! Ha van valami légyszi dobj egy mailt az [email protected] -ra! -
#52 Passz,de olcsó.
Még nem jelentkezett az eladó. -
Andree88 #51 Az zsír lenne! És kb. mennyibe? -
#50 Nah kábelem már van!! Havernak van és nem használja!!Namost itthon hogy tudom frissiteni???Vki tud olyan helyet ahonnan lehet szoftvert szedni hozzá????? -
#49 Lehet hogy lesz kijelző -
#48 Szerviz/eladás.
Ezekkel a telókkal mindig probléma volt. -
#47 És mivan ha nem szoftver hiba???Mi baja lehet még?? Most bese kapcsol... Csak ha nagyon erősen nyomkodom... de má elegem van veszek egy baszott kábelt sztem... további ötleteket, tanácsokat várok!! -
#46 Jó de ahhoz meg kábel is kell nem?? Azis lehet 2-3 rongy körül!!Nem??? És még a szoftvert is megkell keresnem!! Bár ha belegondolok a kábel sok mindenre jo -
Andree88 #45 Két három rugóbol megúszod! De meg tudod csinálni te is! -
#44 Egy szoftverfrissítés kb. mennyibe kerül??? -
Andree88 #43 Hát mind1! Majd még nézelődök! -
#42 30valahányért veszel egy használtat.(P800-at)
10000-ért nem hiszem hogy kapsz.Sőtt az is csoda ha kapsz egyáltalán. -
Andree88 #41 30 valahány ezer! Nem akarok új telót! Már úgy megszoktam meg ennél több nem kell! -
#40 Újonan mennyi? A "kurvadrága".
Szerintem inkább új telót vehetnél.... -
Andree88 #39 Mennyiért tudnál? 10000Ft körül! -
#38 Mennyit szánsz az új kijelzőre? -
Andree88 #37 Összetört mint állat! A SonyEricsson szakszervízben lehet kapni de az kurvadrága! Újat meg már nem lehet kapni! -
#36 Mit csináltál a kijelzővel?Gari van?
Ha egy márkaboltban sem találsz kijelzőt hozzá vegyél egy új P800-at. -
Andree88 #35 Szerinted megkérdeztem volna ha találnék? -
#34 Üzletből,internetről....
Dávid használd a Válasz gomdot plzthx:) -
Andree88 #33 Nem tudjátok,hogy P800-ashoz honnan lehet szerezni kijelzőt? -
#32 Vidd szoftverfrissítésre. -
#31 Hello lenne egy kis "nagy" problémám egy nokia 3120-al!!
A lényeg hogy ugye müxik normálisan és néha csak úgy ujraindul magátol!Pár ujraindulás után már a térerő sem jön vissza és akkor kezdődnek a fagyások!!Ha kikapcsolom és aztán vissza a pin-kód kérésénél is megfagy!!Namost ha kiveszem az akksiját és megnyomogatom akkor megy rendesen semmi fagyás, de egy kis idő elteltével megint jönnek az ujraindulások és fagyások!! Mit lehet ezzel kezdeni???? Nagyon fontos lenne mert baxottul idegesitő!!Please vki adjon erre vmi 5letet!! -
#30 Az érdekel hogy Moto C385-otot milyen programmal lehet fuggetlenteni? -
#29 Ez esetben kérlek jelezd a http://sehqforum.atw.hu -n a hibát, mivel mindannyiunk érdeke, hogy ez ne forduljon elő mégyegyszer, és talán ők tudnak is segíteni ott.
Sajnos nincs más tippem mi lehet a baj. Elvileg a nullázás után jónak kellene lennie, de mivel nem lett jó, ezért softhibára gyanakszom. :( -
Bazsa24 #28 185 Mega a szabad hely, csak egy-két mp3 szám van fenn jelenleg. Kénytelen voltam nullázni is, el is vesztek a beépített játékok (Worms 3D, Snowboard...) valamint a gyárilag beépített hangok, képek nagyrésze. Arra gondoltam, hogy mivel úgymond formáztam (nullázás) a telót, így a beállítások is valahogy az eredeti, gyárból kikerült beállításokra állhattak vissza. Van egy jópár beállítási variáció,(Java tanúsítvány, Ügyféltanúsítvány, Szerződések stb...) próbálgattam nagyon sok változatot, de az az igazság, hogy én nem igazán értek hozzá. A szervíztől pedig vonakodok, már csak azért is, mivel képtelenség, hogy elromlott volna valami belső szerkezet. Ez kizárt. Két hét alatt pedig végképp. Előtte egy bizonyos k500ifanpage.atw.hu oldalról töltögettem le a progikat, egy innen letöltött, majd telepített játék után történt mindez... -
#27 Van elég szabad hely a telódon? Ez is lehet a probléma oka... Vagy beállításokat kellene megnézni, bár arra kicsi az esély, hogy itt szúrtál el vmit. -
Bazsa24 #26 Sziasztok!
Nem egészen 1 hónappal ezelőtt, karácsony alkalmából kaptam egy kártyafüggetlen SonyEricsson w550i tipusú készüléket. Mivel sok megbízható dolgot lehet hallani nemcsak erről a tipusról, hanem magáról a SonyEricsson termékekről, ezért is esett a választás erre a készülékre. Szinte nem is merem használni, annyira féltem. Tegnap azonban történt egy olyan dolog, ami egyszerűen érthetetlen a számomra és itt jön a LÉNYEG: nem működnek az ALKALMAZÁSOK, illetve a JÁTÉKOK könyvtárakban lévő dolgok! Ezt az üzenetet írja ki: A művelet végrehajtása sikertelen! Magyarán nem működnek összefoglaló néven a Java alkalmazások. Kivettem az aksit is, a Sim-kártyát is, mindent nulláz....Semmi! Az üzenet újból csak ugyanaz! Én már teljesen kész vagyok miatta, mivel egyszerűen képtelenségnek tartom, hogy egy ilyen minőségű márkás telefon kevesebb, mint egy hónap alatt tönkremenjen! Úgy érzem, hogy itt valami beállítási problámával állhatunk szemben, de Ti, mint rutinos telósok ezt biztos jobban tudjátok. A hangok, illetve a videók, témák könyvtárba rakott programok gond nélkül működnek.
Bízom hozzáértésetekben és várom mielőbbi segítségetek!
Megjegyzés: a hivatalos SonyEricsson magyar nyelvű oldalon mégcsak halvány fogalmuk sincsen ezen problémára az erre orientált Tisztelt Hibaelhárítóknak...
-
#25 Nem függetlenül vettem. Csak egy egyik nap este mikor ránéztem a tlora már ez volt rajta. Ha kiveszem a simet. Akkor kiirja hogy tegyem be. De akarmilyen simet is teszek bele bekapcsolas utan kiirja. És már csak az aku kiszedésével tudom kikapcsolni. -
#24 SW csere is megoldhatja a hibát, ha ez nem jön be akkor alkatrész csere! Függetlenités után jelentkezett a hiba?(ha független) -
#23 Most meg a régi 5510-esem irta ki hogy Concact Service vagy valami hasonlót.
Ilyenkor mibaja van? Ha elviszem egy egy szervizbe mennyiert és mit csinálnak vele?? -
EDS #22 OPOK! -> köszi a topicot be lehet zárni...