elegem van a nyárból :4
  • Membrah
    milyen az olyan???:-)

én nem vagyok annyira hidegkedvelő,de szerintem minden évszaknak megvan a maga szépsége...
    és szerintem meg rettentően jó a tél...
    apró érzésekre gondolj...pl.:
    nagyon szeretem amikor odakint nagy pelyhekben havazik,mesésen fehér az egész város..ilyenkor pl annyira kellems odabennt üllni egy hatalmas takaróval bebugyolálva forralt bort/fooó csokit/forró teát inni és közben olvasni vagy videózni és/vagy összebújni a kedvesünkkel..
    vagy ugyancsak isteni jó,amikor az érintetlen hóba belevetjük magunkat a barátainkkal és hócsatázunk,vagy hóangyalokat csinálunk..még nem snowboardoztam,de biztosan kipróbálnám..ilyenkor a legjobb sportolni,mert a levegő sokkal frissebb!
    télen megszédítenek a finom illatok és ízek...a fenyőfa illata,a mamim mézes sütijei,diós kalácsa,egyéb csemegéi,a sült húsok illata,a forró italok illata!
    mámorító ízű pulkyasült,kacsasült,saláták tömkelege,anyu és a saját,illy bnők "specialitásai"...
    vagy ugyancsak fantasztikus érzés,amikor lomhán hullik a hó ránk...
    vagy a karácsonyi készülődés,az őrült szilveszterek,még őrültebb legjobb barátokkal.
    és eze csak apró szeletkéi megannyi jó oldalának!
    de ha már másért nem,szeresdd a téli zsünetért..vagy a hószünetért...:D:D:D

tudom,h szar dolog a latyak,a mocsok,a fagy,de talán nyáron nem izzadjuk szét magunkat..amikor hiába van kinyitva az összes ablak,hiába megy a ventilátor,hőgutát kap az ember...??
    vagy tavasszal amikor egyik percről a másikra elered az eső és tiszta nyálkás minden..?
    vagy ősszel a sok trugyi,nyálkás,latyakos,dzsuvás levél???
    ugyanmár ha mindig mindennek csak a rossz oldalát néznénk,nem is tudnánk élvezni az életet..

minden évszak gyönyörű..és minden perc is az lehet,ha nem mindig a sablonos faszságokkal törődik az ember,és nem veszteget el az életéből egy percet sem arra,h baromságokra "szakítson időt"!!!!