153
elegem van a nyárból :4
-
Darkboy #113 Esik a hó :D -
#112 ^^
-
#111 15 évesen jó poénnak tűnt még nekem is.. -
#110 mmh, de én ugy értettem, hogyha számítanak rá... mert este kint van mindenki és durrogtat, nem ugy, hogy egyszercsak "némá szikrázik vmi, égettszagotérzek BAMM" és a földre huppanhatnék ugy megijedtem :D:S:D:S:D:S:S:D:SD
más az ha olyan hangulatban van az ember és számít rá, és más ha totálisan unalmában hajította az orra elé vki, ezt mondtam membrahnak is privibe :( -
Takezó #109 az ilyeneknek kéna a pofájába nyomni egyet, és ott feldurrantani, aki mások orra elé dobja :C -
#108 decemberbe essen sok hó,h elmenjek baratnömmel szankozni,meg hogolyozzak a haverokkal,meg sétáljak családdal a kivilagitott hazak kozott :) -
#107 mi is, mi is :) -
#106 na de nem offolok..alig várom h leesen végre a hó..
és alig várom már,h -megint- fergetegeset szilveszterezzek a barátaimmal! -
#105 a másik orra elé?
boccs..én kérem elnézést..
ez tényleg nagyon "vicces"..
hogy én mit szólnék hozzá??tuti nem tenné ki az balakba amit tőlem kana..
haverom rotija biztos szépn kidekorálná a pofikáját az ilyen lökött embereknek..a kezét leszaggattatnám annak,aki ilyet tesz...
Magával a petárdázással semmi baj sincs,ha normális módon használják,de a tömegbe, a másik orra elé,lakásba ha bedobja valaki,azt jól el kellene péholni...
ezekkel a szarokkal is csak annyi a baj,h egyesek(legfőképpen a kis suhanc taknoyosk) meggondolatlanul dobálják mindenhova!
aztán ha kicsapja valamelyiknek a szemét,jön a tv,h szeglény gyermekkel mi történt...aki hülye azt nem sajnálom! -
#104 mondjuk ennyire mi nem szoktunk bedurvulni... sallala az oké, ha még kertbe hajítja be vki, meg a másik orra elé...
de azért lakásba még sose hajítottuk be kiv lennék mit szolnál, ha hozzátok hajítaná be valaki -
#103 és ha a ti lakásotokba dobja be valaki,azt is annyira szerted??? -
Takezó #102 neged mek a gurba anjad :C -
#101 ték -
#100 ték -
#99 dem kmár illegális D: -
sparky #98 Hali! az a jó a Télben, hogy lehet PETÁRDÁZNI!
(sötétben a házakba bedobálini! -
#97 jó lesz, csak bánkúton megcsinálhatnák már a parkolót rendesen -
#96 fúúú...de jó is lenne...:-)
alig várom h nagy hó legyen...:-) -
#95 pl:
-
#94 mellesleg 6ezer fok is régen volt már :| meg 40 is -
#93 Vazeg msot inkább megposhadsz nyáron a hatezer fokba??
Köszike nem,tél ezerszer jobb!
Egyébként ha tél,éegyen hó 3 méteres,és az ég legyen borult!
Legutibb fíling az ien:)
Mikor süt a nap és tél van,azt rühellem! -
#92 -.- -
#91 szpemmerek :@ -
#90 mer hangulatos,szep,hogolyozunk,szankázunk,es joak:) -
#89 A topik nevére válaszolva
Azért mert lehet szánkozni a domboldalon,meg megfürdetni a többieket hoban
erröl jut eszembe hogy én se fogom meguszni :(((((((
Amugy meg azért nem szeretem,mert hideg van,és nem tudom zselézni a hajam,mármint ugy hogy otthon megcsinálom,és akkor nem kell a wc-ben,meg akkor hordani kell a bazi nagy bundáskabátot! -
#88 ezek szerint nem eleget....:-) -
#87 Azert, mert televel le lehet fotozni allatokat messzirol ugy hogy ne vegyenek eszre -
Prank #86 mennyit szívtál ma? -
#85 milyen az olyan???:-)
én nem vagyok annyira hidegkedvelő,de szerintem minden évszaknak megvan a maga szépsége...
és szerintem meg rettentően jó a tél...
apró érzésekre gondolj...pl.:
nagyon szeretem amikor odakint nagy pelyhekben havazik,mesésen fehér az egész város..ilyenkor pl annyira kellems odabennt üllni egy hatalmas takaróval bebugyolálva forralt bort/fooó csokit/forró teát inni és közben olvasni vagy videózni és/vagy összebújni a kedvesünkkel..
vagy ugyancsak isteni jó,amikor az érintetlen hóba belevetjük magunkat a barátainkkal és hócsatázunk,vagy hóangyalokat csinálunk..még nem snowboardoztam,de biztosan kipróbálnám..ilyenkor a legjobb sportolni,mert a levegő sokkal frissebb!
télen megszédítenek a finom illatok és ízek...a fenyőfa illata,a mamim mézes sütijei,diós kalácsa,egyéb csemegéi,a sült húsok illata,a forró italok illata!
mámorító ízű pulkyasült,kacsasült,saláták tömkelege,anyu és a saját,illy bnők "specialitásai"...
vagy ugyancsak fantasztikus érzés,amikor lomhán hullik a hó ránk...
vagy a karácsonyi készülődés,az őrült szilveszterek,még őrültebb legjobb barátokkal.
és eze csak apró szeletkéi megannyi jó oldalának!
de ha már másért nem,szeresdd a téli zsünetért..vagy a hószünetért...:D:D:D
tudom,h szar dolog a latyak,a mocsok,a fagy,de talán nyáron nem izzadjuk szét magunkat..amikor hiába van kinyitva az összes ablak,hiába megy a ventilátor,hőgutát kap az ember...??
vagy tavasszal amikor egyik percről a másikra elered az eső és tiszta nyálkás minden..?
vagy ősszel a sok trugyi,nyálkás,latyakos,dzsuvás levél???
ugyanmár ha mindig mindennek csak a rossz oldalát néznénk,nem is tudnánk élvezni az életet..
minden évszak gyönyörű..és minden perc is az lehet,ha nem mindig a sablonos faszságokkal törődik az ember,és nem veszteget el az életéből egy percet sem arra,h baromságokra "szakítson időt"!!!! -
#84 nemakarok -
#83 "Miért szereted a telet?" - ehhh, azt ki szereti??? Max aki olyan hidegkedvelo, en nem -
#82 + reggel azzal sz*opni a fa*szt, hogy ugyan már késésben vagy, de ki kell ásni a kocsit a hó alól... :D -
#81 jaja meg du. 4-kor sétálgatni a kivilágított városban :o) -
#80 Mert klassz:) -
#79 mert megyek sielni -
#78 ich bin imádom a telet :c -
HuAn85 #77 Imádom a hideget :)
Van mikor télen boxerban megyek ki kicsit levegőzni (10-20 perc) szeretem ahogy a cserépkályha felfűti a szobát, tök jó üdadőlni a csempére :)
imádom a havat is :D ultraszép, mikor nagy pelyhekben esik... :) meg télen van szülinapom névnapom karácsony, mikulás, szilveszter :D mondjuk vizsgaidőszak is :/ De nem érdekel :D Tél rulz :D
-
Takezó #76 a fullefagyas problema, met sapkat nem hordok... ez az egyetlen bajom a tellel -.- -
Takezó #75 jah, szétkúrja a kocsikat, a kutyám lábát és a bőrcipőmet -.- -
Takezó #74 jah, sry, ity man ertem :P es met nem lehet azt a szabadban?