153
elegem van a nyárból :4
  • Darkboy
    Esik a hó :D
  • Membrah
    ^^
  • hmhm
    15 évesen jó poénnak tűnt még nekem is..
  • bertino
    mmh, de én ugy értettem, hogyha számítanak rá... mert este kint van mindenki és durrogtat, nem ugy, hogy egyszercsak "némá szikrázik vmi, égettszagotérzek BAMM" és a földre huppanhatnék ugy megijedtem :D:S:D:S:D:S:S:D:SD
    más az ha olyan hangulatban van az ember és számít rá, és más ha totálisan unalmában hajította az orra elé vki, ezt mondtam membrahnak is privibe :(
  • Takezó
    az ilyeneknek kéna a pofájába nyomni egyet, és ott feldurrantani, aki mások orra elé dobja :C
  • Zillo
    decemberbe essen sok hó,h elmenjek baratnömmel szankozni,meg hogolyozzak a haverokkal,meg sétáljak családdal a kivilagitott hazak kozott :)
  • bertino
    mi is, mi is :)
  • Membrah
    na de nem offolok..alig várom h leesen végre a hó..
    és alig várom már,h -megint- fergetegeset szilveszterezzek a barátaimmal!
  • Membrah
    a másik orra elé?
    boccs..én kérem elnézést..
    ez tényleg nagyon "vicces"..
    hogy én mit szólnék hozzá??tuti nem tenné ki az balakba amit tőlem kana..
    haverom rotija biztos szépn kidekorálná a pofikáját az ilyen lökött embereknek..a kezét leszaggattatnám annak,aki ilyet tesz...
    Magával a petárdázással semmi baj sincs,ha normális módon használják,de a tömegbe, a másik orra elé,lakásba ha bedobja valaki,azt jól el kellene péholni...
    ezekkel a szarokkal is csak annyi a baj,h egyesek(legfőképpen a kis suhanc taknoyosk) meggondolatlanul dobálják mindenhova!
    aztán ha kicsapja valamelyiknek a szemét,jön a tv,h szeglény gyermekkel mi történt...aki hülye azt nem sajnálom!
  • bertino
    mondjuk ennyire mi nem szoktunk bedurvulni... sallala az oké, ha még kertbe hajítja be vki, meg a másik orra elé...
    de azért lakásba még sose hajítottuk be kiv lennék mit szolnál, ha hozzátok hajítaná be valaki
  • Membrah
    és ha a ti lakásotokba dobja be valaki,azt is annyira szerted???
  • Takezó
    neged mek a gurba anjad :C
  • sweech
    ték
  • sweech
    ték
  • sweech
    dem kmár illegális D:
  • sparky
    Hali! az a jó a Télben, hogy lehet PETÁRDÁZNI!
    (sötétben a házakba bedobálini!
  • hmhm
    jó lesz, csak bánkúton megcsinálhatnák már a parkolót rendesen
  • Membrah
    fúúú...de jó is lenne...:-)
    alig várom h nagy hó legyen...:-)
  • hmhm
    pl:
  • bertino
    mellesleg 6ezer fok is régen volt már :| meg 40 is
  • Mr_no_NaMe
    Vazeg msot inkább megposhadsz nyáron a hatezer fokba??
    Köszike nem,tél ezerszer jobb!
    Egyébként ha tél,éegyen hó 3 méteres,és az ég legyen borult!
    Legutibb fíling az ien:)
    Mikor süt a nap és tél van,azt rühellem!
  • Membrah
    -.-
  • jointeer
    szpemmerek :@
  • Zillo
    mer hangulatos,szep,hogolyozunk,szankázunk,es joak:)
  • Tarajos Sül
    A topik nevére válaszolva

Azért mert lehet szánkozni a domboldalon,meg megfürdetni a többieket hoban
    erröl jut eszembe hogy én se fogom meguszni :(((((((

Amugy meg azért nem szeretem,mert hideg van,és nem tudom zselézni a hajam,mármint ugy hogy otthon megcsinálom,és akkor nem kell a wc-ben,meg akkor hordani kell a bazi nagy bundáskabátot!
  • Membrah
    ezek szerint nem eleget....:-)
  • GregSB
    Azert, mert televel le lehet fotozni allatokat messzirol ugy hogy ne vegyenek eszre
  • Prank
    mennyit szívtál ma?
  • Membrah
    milyen az olyan???:-)

én nem vagyok annyira hidegkedvelő,de szerintem minden évszaknak megvan a maga szépsége...
    és szerintem meg rettentően jó a tél...
    apró érzésekre gondolj...pl.:
    nagyon szeretem amikor odakint nagy pelyhekben havazik,mesésen fehér az egész város..ilyenkor pl annyira kellems odabennt üllni egy hatalmas takaróval bebugyolálva forralt bort/fooó csokit/forró teát inni és közben olvasni vagy videózni és/vagy összebújni a kedvesünkkel..
    vagy ugyancsak isteni jó,amikor az érintetlen hóba belevetjük magunkat a barátainkkal és hócsatázunk,vagy hóangyalokat csinálunk..még nem snowboardoztam,de biztosan kipróbálnám..ilyenkor a legjobb sportolni,mert a levegő sokkal frissebb!
    télen megszédítenek a finom illatok és ízek...a fenyőfa illata,a mamim mézes sütijei,diós kalácsa,egyéb csemegéi,a sült húsok illata,a forró italok illata!
    mámorító ízű pulkyasült,kacsasült,saláták tömkelege,anyu és a saját,illy bnők "specialitásai"...
    vagy ugyancsak fantasztikus érzés,amikor lomhán hullik a hó ránk...
    vagy a karácsonyi készülődés,az őrült szilveszterek,még őrültebb legjobb barátokkal.
    és eze csak apró szeletkéi megannyi jó oldalának!
    de ha már másért nem,szeresdd a téli zsünetért..vagy a hószünetért...:D:D:D

tudom,h szar dolog a latyak,a mocsok,a fagy,de talán nyáron nem izzadjuk szét magunkat..amikor hiába van kinyitva az összes ablak,hiába megy a ventilátor,hőgutát kap az ember...??
    vagy tavasszal amikor egyik percről a másikra elered az eső és tiszta nyálkás minden..?
    vagy ősszel a sok trugyi,nyálkás,latyakos,dzsuvás levél???
    ugyanmár ha mindig mindennek csak a rossz oldalát néznénk,nem is tudnánk élvezni az életet..

minden évszak gyönyörű..és minden perc is az lehet,ha nem mindig a sablonos faszságokkal törődik az ember,és nem veszteget el az életéből egy percet sem arra,h baromságokra "szakítson időt"!!!!
  • Petka
    nemakarok
  • Crazygirl
    "Miért szereted a telet?" - ehhh, azt ki szereti??? Max aki olyan hidegkedvelo, en nem
  • RIZLA
    + reggel azzal sz*opni a fa*szt, hogy ugyan már késésben vagy, de ki kell ásni a kocsit a hó alól... :D
  • tigeroo
    jaja meg du. 4-kor sétálgatni a kivilágított városban :o)
  • Tojesz
    Mert klassz:)
  • bens
    mert megyek sielni
  • tigeroo
    ich bin imádom a telet :c
  • HuAn85
    Imádom a hideget :)
    Van mikor télen boxerban megyek ki kicsit levegőzni (10-20 perc) szeretem ahogy a cserépkályha felfűti a szobát, tök jó üdadőlni a csempére :)
    imádom a havat is :D ultraszép, mikor nagy pelyhekben esik... :) meg télen van szülinapom névnapom karácsony, mikulás, szilveszter :D mondjuk vizsgaidőszak is :/ De nem érdekel :D Tél rulz :D
  • Takezó
    a fullefagyas problema, met sapkat nem hordok... ez az egyetlen bajom a tellel -.-
  • Takezó
    jah, szétkúrja a kocsikat, a kutyám lábát és a bőrcipőmet -.-
  • Takezó
    jah, sry, ity man ertem :P es met nem lehet azt a szabadban?