• Matyóhímzés
    Én értem, hogy te mit akarsz mondani, te nem érted amit én akarok mondani.

Arról beszélsz, hogy csak azokat a szokásokat, törvényeket tarthatják meg, amik nem ütköznek az ország törvényeibe. Értem én. Csak én meg azt akarom neked megmagyarázni, hogy minden normális muszlim ember be is tartja ezeket a játék szabájokat, sőt a saját országában sem kövezi meg a feleségét, amiatt, hogy festi magát. Ezért írtm a példákat. Attól, hogy 1-2 barom nem képes civilizáltan viselkedni, mint amit a példádban is írtál nem kell álltalánosítani. A lényeg, hogy én úgy vettem ki a szavaidból, hogy szerinted minden (vagy nagy része)Fro.-i muszlim bevándorló agyon veri a feleségét ha megcsalja Fro.-ban is, attól függetlenül, hogy tudja hogy itt tilos. Peddig ez nem így van, ugyanakkora hányadban veri össze egy mohamedán a feleségét ha megcsalja, mint egy európai.
    Egy kis szőrszálhasogatás: Török országban sem ölhették volna meg büntetlenül a hugukat.

A gyujtogatásban meg tényles igaza van assdf-nek, ezek kis hülye gyerekek, akik azt hiszik, hogy ők a janik. Semmi köze az egésznek ahhoz, hogy muszlimok.