307
-
Sámson #267 Valamelyik okos írta, hogy Marokkóban nem arabok élnek, hanem az arabok az Arab-félsz-en vannak.
És akkor Amerikában nem europid emberkék vannak(többségben)?
Mohamed bácsinak köszönhetően szinta az egész Észak Afrika ARAB lakosságú...
bocs az OFFért
-
Praetor #266 Azért egy etnikailag plurális társadalomban jóval nehezebb megőrizni a nyugalmat. A keveredés, és a bevándorlás folyamatos feszültségekhez vezet. -
Praetor #265 Sztem is az a jobb megoldás, ha nem elsősorban erőszakkal akarják letörni a lázongást. Az erőszakkal csak rövidtávon lehet látszatnyugalmat teremteni. Az viszont később bombaként robban, hogy ha a problémákat nem sikerül legalább enyhíteni. -
Invader #264 (Nem olvastam végig az összes hózászólást, szal lehet már valaki mondott hasonlót)
Kiváncsi vagyok hol tartana az USA, ha azt mondta volna mondjuk a gazdasági válság előtt/alatt/után elégedetlenkedő bevándoroltaknak, hogy akinek nem tetszik az élet az húzzon vissza Európába, nem ők hívták őket ide... Nem lett volna atombomba, ami megvédje NY-Európát attól a pármilliós Vörös Hadseregtől ami meg se állt volna az Atlanti-óceánig, ha nem lett volna Teller, Szilárd, Einstein stb.
Ezek a fekák/arabok Franciaországban olyan országokból jöttek, amik valaha francia gyarmatok voltak, se demokrácia, se munka, hát mennek oda, ahol reményeik szerint gyökeret verhetnek, és 1 jobb életet élhetnek.
Amikor a magyar friss diplomás egyből azon töri a fejét, hogy hogy mehetne ki Németországba/Angliába/USA-ba 'jobb' társadalomban, több lóvét keresve élni, akkor voltaképp ugyanezeket keresi...
Ha jól kezelik a bevándorlókat, akkor igenis hasznos a jelenlétük, a velük járó társadalmi feszültség természetes tünet, de ha mesterségesen gyorsítjuk az asszimilációjukat, akkor nem akkumulálódik, és nem lesz balhé. -
#263 Nem hinném, hogy bármit is tennének/tudnának tenni. -
#262 Az összes politikus fél a nettől (nem véletlenül) , pedig ez az évezred találmánya, ami látjátok:megváltoztatja a világot.
Politikus-terrorista is tudja használni a világhálót !...szerintem... -
dez #261 "cikkhez: röhely, h nem képesek kezelni a dolgot. mondhatni ijesztő ez a cselekvés képtelenség."
Direkt nem alkalmaznak komolyabb erőszakot. Szerinted mit kellene csinálniuk? (Olyat írj, ami nem olaj a tűzre.) -
dez #260 Az lehet, csak nehogy a muszlim országok, vagy azok fanatikusabb lakói/vezetői valami hülyeséget csináljanak, reagálásul. -
#259 Veled? Te mennyiért csinálod? -
#258 A hivatalos állásponttal csak az a bajom, hogy az a kormány hivatalos álláspontja. Az utcánlevő fiatalok "hivatalos álláspontja" gondolom ettől lényegesen különbözik.
Másrészt már megint kinézték maguknak az internetet.
Mi af.szom bajuk van az internetel????!!!!!
A mobil szolgáltatókat miért nem sorolják fel bűnbakként, pedig mint a cikk ben is olvasható, a blogok sms-eket tartalmaznak. És nem az interneten koordinálnak a csákók hanem mobilon. Elég macerás lennne laptoppal randalírozni, gondolom.
A törpöm tele van a sok elektronikai analfabéta, internetfóbiás politikussal!
Amúgy igazad van a fiatalnak ugye nem muszáj felgyújtania az autókat. De valszeg az előző héten éppen meg az azt megelőző héten sem volt semmi fontos dolga (értsd munkája), szal k.rvára ráért autókat gyújtogatni. -
FTeR #257 //off
eh, kezeltesd magad -
#256 Teljessen igazad van, ezért is írtam, hogy lényegileg semmi köze a dolognak, ahhoz, hogy muszlimok. Az a baj, hogy a hírek aról szólnak, hogy szélsőséges iszlám fiatalok gyújtogatnak, peddig az igazság az, hogy csak simán kis hülyegyerekek vandálkodnak. Semmi lényege, hogy muszlimok. -
#255 Sajnos a média igyekszik barbár tömeggyilkos terrorista ként beállítani a muszlim embereket. Az újságokban csak ilyen cikkeket lehet, olvasni, hogy agyonlőtte a lányát az szaúdi apa, mer nem hozott neki vizet a kútból. (ezt tényleg olvastam) És itt vége a cikknek, ezzel úgy állítja be a dolgot, mintha ez ott húde elfogadott lenne. Persze a folytatásról nincs szó, hogy ezután felakasztották az apát. -
#254 Linket meg nem is kérek, mer tudom, hogy így van.
Igazából nagy szarságok csak a diktatúrákban van, nem nagyon olvastam olyat, hogy ilyen dolgok történnének monnyuk Marokkóban. Egy elnyomott analfabéta Iránitól, ne várja el az ember, hogy másképp gondolkodjon. Na, persze ettől, ugyan olyan barbarizmus, ha megöli a lányát, mer fedetlen arcal ment az utcára.
Én ngyon szeretem az iszlám kultúrát, de sajnos történnek ilyen dolgok is. De ez tényleg nem vallás, hanem ember kérdése. -
#253 Igazad van tényleg elkanyarodtunk a témától. Egyébként tényleg így van, és hülyeség az, hogy az iszlám nőnek semmi joga. Egy hithű muszlimnak a 100% pontossan be kéne tartania a koránt, mert ugyebár szerintük allah szava megmásíthatatlan. És a korán nem egy szado-mazo könyv, amiben a nők különböző kínzási módjai vannak. A baj a "kéne" szóval van, mer a diktatúrák rendessen elferdítették az egész iszlám lényegét, ezért van most dzsihad (ami a korán szerint egy cél felé törekvést jelent, pölö család eltartása, sötöbö, nem peddig szent háborút, ezt csak a diktátorok magyarázták bele), meg hasonlók szarságok.
Nekem is van muszlim ismerősöm, aki egyik barátom nagynénjét vette feleségül. És tök normális felfogású, nem kényszeríti a feleségét, hogy betartsa az iszlám törvényeit, peddig Marokkóban élnek. -
[HUN]Stanlee #252 Torokben igazad van,torvenyileg tiltott a megkovezes, stb es onkenyes gyilkolas. De ez csak az eu-konform miatt van igy. Attol meg a hegyekben elo paraszt ugyanugy tesz, mint ahogy az osei tettek. szoval megkovez. linket, cikket nekerj, mert nem tudom hol olvastam, de valamelyik ujsag online kiadasaban.
Lacinak meg igazat adok, ok a borszinuk es valasuk moge bujva teszik mindazt, amit tesznek. -
#251 Épp az a baj, hogy néhányan az összes muszlimról beszéltek.....nem rád gondolog, vagy stanlee-re, hanem az atomot nekik féle hülyegyerekekről.
De könyörgöm a gyujtogatásnak az égegyadta világon semmi köze ahhoz, hogy muszlimok, ha nem azok lennének akkor is gyujtogatnának. -
#250 Én értem, hogy te mit akarsz mondani, te nem érted amit én akarok mondani.
Arról beszélsz, hogy csak azokat a szokásokat, törvényeket tarthatják meg, amik nem ütköznek az ország törvényeibe. Értem én. Csak én meg azt akarom neked megmagyarázni, hogy minden normális muszlim ember be is tartja ezeket a játék szabájokat, sőt a saját országában sem kövezi meg a feleségét, amiatt, hogy festi magát. Ezért írtm a példákat. Attól, hogy 1-2 barom nem képes civilizáltan viselkedni, mint amit a példádban is írtál nem kell álltalánosítani. A lényeg, hogy én úgy vettem ki a szavaidból, hogy szerinted minden (vagy nagy része)Fro.-i muszlim bevándorló agyon veri a feleségét ha megcsalja Fro.-ban is, attól függetlenül, hogy tudja hogy itt tilos. Peddig ez nem így van, ugyanakkora hányadban veri össze egy mohamedán a feleségét ha megcsalja, mint egy európai.
Egy kis szőrszálhasogatás: Török országban sem ölhették volna meg büntetlenül a hugukat.
A gyujtogatásban meg tényles igaza van assdf-nek, ezek kis hülye gyerekek, akik azt hiszik, hogy ők a janik. Semmi köze az egésznek ahhoz, hogy muszlimok.
-
#249 Matyóhímzés: minden vallás téveszme, és sohasem tartják meg azok tanításait. Ha ezek a fiatalok valóban vallásosak lennének, nem vernének agyon embereket. Nekik a muszlim vallás csak egy kohézió (összetartó kapocs), valamint saját különállásuk és viselkedésük mondvacsinált alapja. Ezek a fekete és arab fiatalok ráadásul rasszisták (francia és fehérgyűlölők) és fasiszták (embereket ölnek, mert jogosultnak hiszik magukat erre). Ki mondta azt hogy egy színesbőrű ember nem lehet rasszista és fasiszta? -
[HUN]Stanlee #248 Remelem tenyleg ugy van, ahogy mondod, es a nonek is van egy ici pici joga. de ezzel szerintem mar igencsak elkavarogtunk a topcitol.
Udv,
Stanlee -
sonicXX #247 Egyetértek BlackVoid-dal, tényleg az a legnagyobb baj, hogy ők elvárják tőlünk a toleranciát, míg ők ugyanezt nem adják meg. Milyen érdekes, hogy Európa hány vallást és kultúrát eltudott hordani a hátán évezredeken keresztül - jó kisebb-nagyobb vérengzések mindig voltak ebből kifolyólag - és ha megnézzük a legnagyobb gond nem is ezekkel van. Hanem a szélsőséges felfogású emberekkel. Én is ismertem arab srácot, imádtam mert iszonyú jó fej volt, mindig azzal vicceltük ha volt nálunk ital, hogy kér-e egy kortyot, és mégsem irtotta ki a családjainkat... értitek? Nem a vallásokkal van baj, hanem azzal, hogy vannak retardált ( = korlátozott szellemi képességű) emberek, akik képtelenek a sajátjuktól eltérő nézőpontokat elfogadni. Példaként hoztam fel a mi vallásunkat, aminek az eredetijét majd kétezer éven át üldözte a kereszténység és a középkorban megégették a testvéreinket és megkínozták, ismét csak például, ez nem szép dolog, de mi most ezért mégsem verődünk bandákba és gyújtunk fel templomokat vagy verünk meg keresztényeket... Gondolom érthető miről beszélek. A szélsőséges emberekből hiányzik az elfogadás képessége. Ez okozza az inkompatibilitást. És igen, aki bejött ide, vegye tudomásul hogy csak ITT van és nem ITTHON, különben meg menjen haza.
Nekem például semmi bajom nincs azokkal a bevándorlókkal, akik képesek elfogadni legalább részben a mi mentalitásunkat, és legalább törekednek a nyelvünk elsajátítására. A kínaiak 20 év alatt jobban megtanultak magyarul, mint a romák 500 év alatt... Nekem semmi bajom a kínaiakkal, én még nem láttam hőzöngő kínait aki arról prédikált volna, hogy milyen borzalmas itt élni és az emberek mennyire megvetik őket. Pedig itt nem egyszerű élni nekik, és sokan megvetik őket. Viszont erről hőzőngeni meg "gádzsózni" és egyebek, minden nap hallok szinte BKV-n vagy úton-útfélen romákat. Ha nekik 500 év kevés volt ahhoz hogy megértsék: ez nem az ő hazájuk, mi itt BEFOGADTUK őket, és nem képesek alkalmazkodni, menjenek vissza indiába, ahonnan a kaszton kívülisgük okán elvándoroltak anno. Szintén nem akarok általánosítani, ezért megemlíteném, hogy ismerek keményen dolgozó, a gyerekeit normálisan nevelő, nem alkoholista romát is, ismerek olyat is, akivel lehet beszélni vagy beszélgetni. Ismét az a baj, hogy a többségük sajnos képtelen az alkalmazkodásra. Ami viszont nem jó, hiszen az embert az állati sorból többek közt ez a képessége emelte ki, így az alkalmazkodásképtelenség számomra bizonyított evulúciós zsákutcát jelent.
Fenyegetnek minket, hogy kitúrnak az otthonainkból. Egyetlen percig sem félek attól, hogy ezt meg tudják majd tenni, és ha mégis, nem félek attól, hogy azt a társadalmat fenn tudják tartani. Nagyon egyszerű miért: nézzük meg az eredetit - működik? NEM! Ennyi. Végül kiírtják majd egymást, mert alulműveltek és azok is maradnak, mível a mi tanításaink nekik nem kellenek - ők mindent jobban tudnak, csak kár hogy az a jobban tudás eddig sem tette jobbá az életüket.
Szóval igen, aki nem képes kicsit is alkalmazkodni, az menjen máshová, vagy ha az övéi olyan jók, akkor menjen vissza oda ahonnét jött, és gondolkodjon el a kettő közti különbségen. Hogy is működik ez? Ha egy arab bejön az EU-ba, akkor bármit megtehet, hiszen kisebbség, ha egy európai elmegy egy arab országba, akkor jóeséllyel talán be is börtönzik, ha nem alkalmazkodik haladéktalanul a környezethez? Nem lehet hogy kicsit felül kéne bírálni a "vendégszeretet" opciót európán belül? Nem okozott a rengeteg vegyes nációjú ország így is elég gondot? DE. Én abban hiszek, hogy ezek a dolgok sosem fognak megoldódni, amíg egy markáns, következetes határozat nem születik meg. Egy társadalomnak tudnia kell megvédenie az értékeit, és fellépni azok mellett aktívan vagy passzívan, ha azok veszélyben forognak. Márpedig az európai értékek jelenleg halmozottan ki vannak téve a veszélynek.
A népek problémáit a népek emberei okozzák. Amikor a népek magukkal hozzák a kultúrájukat, magukkal hozzák a társadalmuk fekélyeit is. Annak semmi értelme, hogy egy nép kivánrol egy országból, aztán nem változtatnak semmin. Így csak az országuk koordinátáin változtatnak. Maradjanak ahol vannak és a menekülésük helyett inkább nézzenek szembe a saját fekélyes társadalmukkal és a haldokló kultúrájukkal. Európa is megszenvedett azért, hogy oda jusson, ahol tart, Amerika is, minden népnek meg kell szenvednie a fejlettségéért, minden országnak. Mi is miután megérkeztünk felvettük a kereszténységet. Nem volt egy békés folyamat koránt sem, de volt annyi eszünk, hogy felismerjük, hogy ideológiai váltás nélkül nem léphetünk előre. Az a helyes, ha mindenki saját maga küzd a saját maga értékeiért, és nem menekül a problémák elől, hanem megoldja. A menekülés gyengeség. És mint írtam is, hasztalan, mert ha nem cserélnek le néhány dolgot a saját ideológiájukban, akkor ez úgysem változtat semmin, és csak mégtöbb ellentétet szül.
Igenis hogy szigorítani kell az EU-n kívülről érkező bevándorlást, a letelepedést pedig még annál is jobban. SZERINTEM ez jelenti a hosszútávú megoldást. -
#246 lenne sok önkéntes -
#245 Úgyláccik te sem értesz engem. Ez a nőstény hím dolog egyálltalán nem igaz. A példádnál maradva, egy iszlám férfi sem csalhatja meg a feleségét, ha megteszi a feleségének joga van elhagyni a férjét, és a férfinak biztosítania kell a nő megélhetését amíg új férjet nem talál.
Egyébként is, milyen nyugati kultúra adta lehetőséget nem használhat ki a nő?
És egyálltalán nem nézek le egyetlen megélhetési formát sem (najó, azé van 1-2, de az más téma), mindenkinek szive joga úgy élni, ahogy akar. Az, hogy "nem akarok a földet túrva meghalni" nem arra vonatkozott, hogy lenézem Pista bácsit, aki egész nap kint kapál a határszélben, hanem arra, hogy Pista bácsi ebből nem fog meggazdagodni, és villában lakni, meg ferrarival rohangálni. De vannak olyan Pista bácsik, akik ezt mind akarják, de nincs lehetőségük mást csinálni, ezért elkezdenek autókat gyujtogatni. (ami egy rohadt nagy hülyeség, de már írtam.)
Az "ingyenélő munkanélküli aki baszik munkát keresni" engem is ugyanúgy idegesít, mint téged. Teljessen félreértesz, nem a munkanélküliek mellett akarok kiállni, hanem az idegesít, hogy néhány ember többnek hiszi magát a muszlimoknál, azé mer őt ide tojta a gólya ebbe az országba. És jön itt a "köcsög arabok, atomot nekik" dumával.
A szűklátókörüséget, meg erre a "minden muszlim terrorista" sztereotípiára írtam. Amit tudom, hogy te nem mondtál, de néhány embernek elég......"sajátos" felfogása van itt a dolgokról.
rynn: Ezt te hol olvastad?
Azt írtam, hogy azok az emberek, akik itt szídják a mohamedánokat, hogy mér nem illeszkednek be, ezen az alapon szídhatnák a saját honfitársaikat is. -
#244 javítás: nem bandáznak helyett bandáznak -
#243 Entreri: a bevándorlók lakta negyedekben a lakosság több mint fele(!) 18 éven aluli. Gyakori, helyesebben mindenhol jellemző az 5-7 gyerekes (!) családmodell, a gyerekek után járó szociális segély és lakás miatt. Ezek a gyerekek azután nem bandáznak, nem tanulnak, munkát nem keresnek (mondván úgyse vagyunk franciák), ugyanakkor vágynak a jóléti társadalom anyagi dolgaira: kocsira, házra, pénzre...
Rövidesen olyan sokan lesznek, hogy az eget ellepik. Hatmillió muzulmán (!) él FRO-ban, és ez a lélekszám dinamikusan nő. Ördögi kör az egész. -
Ronel #242 Hat szerintem ez nagy fereg dolog, basszus ha baj van a kormannyal akkor gyujtsak fel a parlamentet kit erdekel de ne a jonep autojat. a fastz kepzelnek magukrol ... meglatok valami gecit az automnal lemegyek szetverem a fejet az tuti.
Egyebkent nekem van egy olyan erzesem hogy az ellenpart megakarja buktatni a mostani kormanyt de ez lehet hogy csak az en rosszmajusagom ?
Mindenesetre az osszes csicskat remelem minndel elobb agyonverik a polgarorok meg a rohamrendorok ...
Megsugom ha itt valaki benzines kannaval vegigmegy az utcan azt garantalom valaki lelovi.
szoval remelem jonnek erre is..
Pisz -
entreri #241 Akik kocsikat gyújtogatnak, meg rombolnak, azokat meg kell büntetni!! Nekem az a gyanúm, hogy nem csak a bevándorlók keverik ott a szart, hanem a sok tizenéves fostalicska kihasználja az alkalmat a rombolásra (mert ugye milyen laza is lesz erről dumálni x év múlva).
Akit rajtakapnak gyújtogatáson, annak jól el kell látni a baját. Az nem mentség, hogy megsértve, lenézve, stb. érzi magát. -
[HUN]Stanlee #240 Te mar megint nem olvasod el amit irtam, vagy nem akarod megerteni. En egy szot nem ejtek arrol, hogy a muzulman no kifesti magat. azert nem kap verest, bar ki tudja.
Konkret pelda, csak hogy ertse mindenki: harom torok fiutestver, agyonverik lany testveruket, mert szerencsetlen lany nem akar torok fiuhoz felesegul menni, hanem egy nemetet akart. Ok ezt Torokben minden gond nelkul megtehetik. De itt Europaban, ilyesmit nem tehetsz, mert a mi normainkak ez nem felel meg. Tehat nem illeszkedtek be a tarsadalomba. Megis, mert nemet allampolgarok, nemet birosag elott fogjak elitelni oket.
Amugy amit assdf ir, igaz, feltunesi vagy, biztos szerepet jatszik a kinti esemenyekben, sajnos. -
#239 Nemnormális dolog felgyújtani a másik autóját.
Csak épp amíg ezt faterja, nagyfaterja tudta, megértette, addig csórikám nagyívben ...
tudod, Benneleszekatévében:Ennyi is elég hozzá. -
assdf #238 Itt senkisem az összes muszlim emberről beszélt csupáncsak azokról a bevándorlókról akik most nem birnak magukkal.Pedig pontosan azt teszik amit irtál."Belehugyoznak a szentelt vizbe" csak épp nem szószerint hanem helyette iskolákat, autókat,buszokat gyujtanak fel, járokelőket vernek meg (már van olyan aki bele is halt).
Ha nem csinálnák ezt most nem lenne ez a cikk sem, nem gondolod? És elhiheted nekem egy francia koldus még mindig jobban él mint egy magyar koldus és ezerszer jobban mint egy orosz koldus.Érdekes módon nálunk vagy oroszországban mégsem zajlanak gyujtogatások pedig 100szor több okuk lenne rá. -
#237 A liberális nálam nem idegen szeretőt jelent, hanem toleranciát, nem csak a saját szabadságomat "szeretem", hanem tiszteletben tartom másokét is.
Mit változtat meg a te országodon a mohamedán bevándorlók?????
Származott neked már konkrét kérod belőlük? -
assdf #236 A francia belügyminisztérium elemzői szerint a gyújtogatások mögött három konkrét okot kell keresni. Az első a rivalizálás az "érzékeny kerületek" között: "Amikor Aulnay-sous-Bois egyik kerületében felgyújtanak tíz autót hétfőn, a környező városok másnap rekordot szeretnének dönteni". A második ok, hogy a bandák szeretnék, ha beszélnének róluk: "Mindegyik külváros hírnévre törekszik a médiában, azon belül is a tv-ben. Az esti híradóban való szereplésről álmodoznak". Az erőszak országos elterjedésének harmadik okaként az internet használatát jelölték meg a nyilatkozók. A hatóságok hétfőn több olyan személyt őrizetbe vettek, akik zendülésre felhívó blogokat szerkesztettek.
Ez meg a hivatalos álláspont, és szerintem nagyban közelit az igazsághoz.Idióta hülyegyerekek csinálja a bált mert szerintük ez jó buli.
Vagy szerinted az hogy vkinek sokat kell güriznie egy autóért mindjár feljogositja hogy más (szintén kemény munkával megszerszett) autóját felgyujtsa?Mert válogatás nélkül mindenféle jármüvet felgyujatanak, buszokat is(gondolom azért mert ők sosem tudnának venni egy buszt...).Meg persze jó muri az iskolát is felgyujtani mert hát az is csak elnyomja szegény kisebbséget... Ha most mindenki ugy gondolkozna hogy nekem sokat kell dolgoznom hogy elérjek vmit igy inkább felgyujtok egy autót akkor már egész európa égne.Sőt az egész világ lángokban állna.
Harmadrészt meg: az igaz hogy sok bevándorlótt ugy hurcoltak be 100-200 évvel ezelőtt.De könyörgöm ,ezeknek az embereknek az öshazája sem jobb semmivel sem.Nézd meg afrikát.Mindenféle európai beavatkozás nélkül ész nélkül ölik egymást az emberek azt sem tudják hogy miért.Csak mert egy tizenéves a kezébe kap egy kalasnyikovot és mindjárt azt hiszi ő az atyauristen és bárkit lelőhet. -
#235 Azt mondtam, hogy a nagy részük több generáció óta itt él, aki meg nem, az meg nem azé ment Fr.o-ba, mer ott még nem volt. Hanem a szegénység elől menekült oda.
Az, hogy nem megyek be cipővel a mecsetbe, meg nem beilleszkedés, hanem tisztelet mások kultúrája iránt. Valószínüleg egy muszlim sem megy be a templomba, és nem hugyozik bele a szentelt vízbe.
És egyetlen normális mohamedán sem veri agyon a feleségét, azért mer az kifestette magát, ez nem vallás, hanem alapfokú intelligencia kérdése. Szal nem hinném, hogy ilyen téren problémák lennének. Meg kéne tanulni elkülöníteni az emberi hülyeséget a vallástól. Most felhozhatnám példának az emlékezetes romániai ördögűzős dolgot. Ezek alapján egy kívülálló hihetné azt, hogy a kereszténység barbár és erőszakos.
Amit igazán nem értek, és megvetek, hogy néhányan itt úgy beszélnek, mintha a muszlim ember nem is ember lenne, hanem valami alsóbbrendű állat. És nem értem, hogy ezek az emberek mi alapján hiszik magukat különbnek. -
#234 Hi!
Franciáknak is(mint ahogy általába a nyugatnak)kell az olcsó munkaerő.A lázadók apja, de inkább nagyapja volt bevándorló.
Az aútóégetésben van valami groteszk és abszurd, de ha elképzeled hogy tizenévesen mennyit kell gürizned hogy legyen egy 4kerekűd ami nem jött össze se a nagyfaternak, se faternak ,akkor tessék, oda ütnek ami a legjobban fáj, a státusz-szimbolumunk netovábbjának mennek neki.
-abból a tizenéves srácből aki 56'-ban hagytak meghalni (valakinek lehetett volna annyi esze hogy hazaküldje ) mártírtfaragnak.Ők most így a söpredék.Hát szerintem ez csak a kezdet.Nyugat mefizeti rendesen az ólcsó munkaerőnek.
-lehet szemethunyni a társadalmi igázsagtalanság felett, de ez lesz az eredménye.
-nincs vesztenivalójük
+ a legjobb hogy itthon nemis igazán tudják ezeket az eseményeket kommentálni
-nem is merik, mert a magyarnéger még esetleg visszaszól a luxusbaloldali/luxusjobboldali tekintetes-naccságosúúrnak
...valamikor észrekéne vennünk hogy amerre most "megyünk" az kinek jó ?Kiknek LESZ jó?
Live8-et is megszervezték, de ez már rég kevés.Borul a bili...És még annyit hogy nelegyen igazam de ez csak a jéghegy csúcsa. -
[HUN]Stanlee #233 Te az en kis peldamat nem igazan fogtad fel, ahol egy szoval sem irtam, hogy minden muszlim ferfi ku*vazik. A lenyeg, hogy a mi kulturank adta lehetosegeket a himek kihasznaljak, a nostenyek-nek meg nem lehet. Mert ilyenek az o torvenyeik. De ugy latszik, ezt nehez felfognod.
Persze ha azt mondod, tobbnejuseg, igazad van. De itt Europaban az nem divik.
Es pont az olyan emberek miatt van a gond, akik ugy gondolkoznak, hogy "nem akarok a foldet turva meghalni", mert te akkor egy megelhetesi format tartasz lealacsonyitonak. Ami persze nem igaz, mert foldet turva is lehet szep az elet, nem csak az irodaban a monitort bamulva es a billentyuzetet utogetve sokat keresni.
Eltel te mar kulfoldon, ahol minden nap korulvesznek a muszlimok? gondolom, nem mert maskepp gondolkoznal.
Ha meg azt mondod, a muszlimokkal bajom van, nem igaz. Mert van baratom , aki politikai uldozottkent jott Iranbol, 5 evig elt menekulttaborban, es nem dolgozhat epiteszmernokkent itt, mert nem engedik, megis, fizikai munkat dolgozik, csaladja van, es probal beilleszkedni kozenk. O nem hoborog, pedig megtehetne.
Amuyg engem nem csak az arab tud felhaboritani, hanem az amugy ingyenelo munkanelkuli nemet is, aki az en adombol el, oszt baszik munkat keresni. neki is adagolhatod a "liberalis" szovegedet, es mondhatod, szuklatokoru vagyok. -
rynn #232 Ezazz, éljen a jó öreg nacionalizmus, és nézzünk le minden magyart, aki nem a mai magyarország területére született... -
BlackVoid #231 Liberalis = idegenszereto a te szotaradban?
Az enyemben szabadsag szereto.
Mitol szabadsag az, hogy idejon egy kisebbseg es megvaltoztatja az en orszagomat??? Milyen jogon? Az zavar, hogy ezek az emberek teljesen mas ertekeket tisztelnek mint mi. Nem vagyunk kompatibilisek. Ok egy mas vilag es azok is maradnak, nem lesznek reszei a tarsadalomnak. Es ekozben omiattuk mas lesz itt az elet. Volt mar tortenet, hogy a Malackat le kellett venni a kirakatbol mert a muzulmanak panaszkodtak. A deli harangzugas az Magyarorszag, Allah Akbar az nem. Nem az emberekkel van bajom, hanem az eletmodjukkal. Vegyek at az itteni kulturat, eletmodot es ertekeket, vagy ne jojjenek ide. -
#230 egyetértek -
#229 ha nekik erkölcstelen maradjanak otthon
ha nem kérnek európából akkor a fegyvereinket az internetet se használják
az a baj, hogy mohóságunkban fegyvereket adtunk el az ellenségnek -
assdf #228 Önmagadnak ellentmondasz.Elöször azt mondod hogy menekülnek vmi elől a bevándorlók aztán meg azzal jössz hogy nem is menekültek ide hanem hozták őket...
Na most a beilleszkedésről annyit hogy szerinted ha te mész más országban például egy muszlim országba ott nem várják el tőled a beillszkedést?Menjél csak be egy mecsetbe cipőbe,asszem ugy kivágnak mint macskát sz@rni...
És a másik meg az hogy vannak szokások amikben az európaiak nem szólnak bele.Seholsem hallottam még hogy rákényszeritették volna őket hogy disznóhúst egyenek vagy alkoholt igyanak.Ilyen a vallásuk nem sért törvényt igy aztán senkise szól bele.De van olyan része a vallásuknak ami európában törvényt sért, és ezt be kell tartaniuk.Ha te mész más országba, az ottani törvényeket neked is be kell tartanod ha meg nem akkor majd börtönbe zárnak.