Úgyláccik te sem értesz engem. Ez a nőstény hím dolog egyálltalán nem igaz. A példádnál maradva, egy iszlám férfi sem csalhatja meg a feleségét, ha megteszi a feleségének joga van elhagyni a férjét, és a férfinak biztosítania kell a nő megélhetését amíg új férjet nem talál.
Egyébként is, milyen nyugati kultúra adta lehetőséget nem használhat ki a nő?
És egyálltalán nem nézek le egyetlen megélhetési formát sem (najó, azé van 1-2, de az más téma), mindenkinek szive joga úgy élni, ahogy akar. Az, hogy "nem akarok a földet túrva meghalni" nem arra vonatkozott, hogy lenézem Pista bácsit, aki egész nap kint kapál a határszélben, hanem arra, hogy Pista bácsi ebből nem fog meggazdagodni, és villában lakni, meg ferrarival rohangálni. De vannak olyan Pista bácsik, akik ezt mind akarják, de nincs lehetőségük mást csinálni, ezért elkezdenek autókat gyujtogatni. (ami egy rohadt nagy hülyeség, de már írtam.)
Az "ingyenélő munkanélküli aki baszik munkát keresni" engem is ugyanúgy idegesít, mint téged. Teljessen félreértesz, nem a munkanélküliek mellett akarok kiállni, hanem az idegesít, hogy néhány ember többnek hiszi magát a muszlimoknál, azé mer őt ide tojta a gólya ebbe az országba. És jön itt a "köcsög arabok, atomot nekik" dumával.
A szűklátókörüséget, meg erre a "minden muszlim terrorista" sztereotípiára írtam. Amit tudom, hogy te nem mondtál, de néhány embernek elég......"sajátos" felfogása van itt a dolgokról.
rynn: Ezt te hol olvastad?
Azt írtam, hogy azok az emberek, akik itt szídják a mohamedánokat, hogy mér nem illeszkednek be, ezen az alapon szídhatnák a saját honfitársaikat is.