• [HUN]Stanlee
    Te az en kis peldamat nem igazan fogtad fel, ahol egy szoval sem irtam, hogy minden muszlim ferfi ku*vazik. A lenyeg, hogy a mi kulturank adta lehetosegeket a himek kihasznaljak, a nostenyek-nek meg nem lehet. Mert ilyenek az o torvenyeik. De ugy latszik, ezt nehez felfognod.
    Persze ha azt mondod, tobbnejuseg, igazad van. De itt Europaban az nem divik.
    Es pont az olyan emberek miatt van a gond, akik ugy gondolkoznak, hogy "nem akarok a foldet turva meghalni", mert te akkor egy megelhetesi format tartasz lealacsonyitonak. Ami persze nem igaz, mert foldet turva is lehet szep az elet, nem csak az irodaban a monitort bamulva es a billentyuzetet utogetve sokat keresni.

Eltel te mar kulfoldon, ahol minden nap korulvesznek a muszlimok? gondolom, nem mert maskepp gondolkoznal.

Ha meg azt mondod, a muszlimokkal bajom van, nem igaz. Mert van baratom , aki politikai uldozottkent jott Iranbol, 5 evig elt menekulttaborban, es nem dolgozhat epiteszmernokkent itt, mert nem engedik, megis, fizikai munkat dolgozik, csaladja van, es probal beilleszkedni kozenk. O nem hoborog, pedig megtehetne.

Amuyg engem nem csak az arab tud felhaboritani, hanem az amugy ingyenelo munkanelkuli nemet is, aki az en adombol el, oszt baszik munkat keresni. neki is adagolhatod a "liberalis" szovegedet, es mondhatod, szuklatokoru vagyok.