• n0refleX
    Raszkolnyikov hozzászóláslára:
    Tudod mit fizetnek meg? A felelősségvállalást, tehát a manager-t :) a főnököt, cégvezetőt stb. és ez így van rendjén.. viszont az hogy a többségük (pl. multis cégek) pofátlanul kihasználják a munkásembert, mert úgyis sorban állnak munkáért...

Na de kanyarodjunk vissza a cikkhez, az elégedett, kiegyensúlyozott ember nem megy az utcára gyűjtogatni, fosztogatni...
    Más kérdés hogy egyes népeknek/népcsoportoknak a vérében van a "lázadás" és a semmittevés.
    Ha összehasonlítod a német, a magyar, a holand, vagy az egyiptomiak vérmérsékletét és gondolkodásmódját, akko máris láthatod hogy mennyire különbözőek az egyes népek - és ez így van jól. Viszont a sok különbözőségben vannak szélsőséges megnyilvánulások is, melyet helyesen kezelni mind a mai napig nem tanult meg a világ. Végső soron én azt mondom, hogy most látják a hibáik következményeit a Franciák, a kérdés már csak az hogy tudnak e olyan megoldással előrukkolni, ami hosszú távon eredményes lesz...(kétlem).

Ja amúgy a tücskökre is szükség van, én szeretem a zenét :D, és meg is fizetem ha módomban áll... a gond csak akkor van, ha túl sok a zenész :D