Ogame Starwars-os űrstratégia
  • ChaosTeam
    Feketemunkaként csinálom? :DDDDDDD Kicsi Buta Majom... meséld már el mi abban a "fekete munka", ha valaki valamit INGYEN, szívességből tesz?

Az, hogy te miket és hogy csinálsz meg senkit se érdekel. Tudatlan kis kivülálló gyerek vagy, aki ossza itt az észt. 5 év alatt nem sikerült kitöltened az adatlapod és már többször bemásoltad ide a valós nevemet, amit persze az SG szabályzat is tilt, de téged ez ugye hol érdekel, mert láthatóan mindenhol magasról teszel a szabályokra, mert azt képzeled, hogy te vagy a Nagy Jani, aki mindenkinél mindent jobban tud és csak hajtogatod itt a tudatlanságodból eredő butaságokat, de nembaj. Láthatóan te olyan ember vagy, aki szereti égetni magát azzal, hogy marhaságokkal írja tele a különböző oldalak fórumait... Lehet elkellene menned inkább füvezni, addig se a normális embereket zavarnád a hülyeségeiddel.

Azt is 5000x megmondtam, hogy semmi közöm a GameForge pénzügyeihez pláne a GamePAY pénzügyeihez. Te NEM NEKEM FIZETSZ ÉS NEM AZ ÉN SZOLGÁLTATÁSAIMÉRT, így nem is adhatok számlát a semmiről. Ha számla kell ott a GamePAY, lehet nekik írni a reklamáló levelet, rólam meg leszállni. ( Ha a BKV-nál veszel bérletet, utána az ellenőrtől várod el azt, hogy adjon neked róla számlát? .... ).