Silkroad Online (iSRO)
  • Lord Nomak
    Szia. =)

1. Több szerver van mint láthatod, és minden szerveren található minimum 3-4 nagyobb magyar csapat. ( Idővel nem ártana ezt összeszedni szerintem és kirakni majd topicba )
    2. Az elején a fejlődés rajtad áll, hogyan játszol és hogyan tapasztalod ki a játékot ( Személyes fejlesztésem 20as szintig: 1-4ig big eye ghost, 4-8ig water ghost, 8-12ig yeova, 12-17ig tigris minden fajtában, 17-21 chajki )
    3. Questeket érdemes csinálni szerintem, de csak olyanokat ami xp-ben nagyon megéri. ( Szerény személyem a Florás, banditos küldetéseket kihagyta, meg alapjáraton az elsőt is ami van )
    4. Aláírásokra ne nagyon figyelj Mindenki azt a fegyvert és mastery skillt válassza ami tetszik neki, nem amit a nép diktál. Jó tanácsként pedig köztes karit ne nagyon csinálj, vagy legyen intes, vagy legyen str. Tapasztalataim szerint kb 42-es szintig köztes karakterrel nincs probléma, utána adódnak a gondok..

Ráadásba még annyit, hogy intes kari mellé armor ajánlott, str kari mellé garment, köztesre meg protector. Bár van olyan aki intesként garmentbe rohangál, de kb 1 ütésre meg is hal

Kb ennyi így most hirtelen :D ( Ja és szerintem Athens karin kezdj el karaktert csinálni, eddigi tapasztalataim szerint az a szerver ami a legjobban lagg mentes )
    Az a levezetés amit írtam 20as szintig kb nekem max 1 napba tellik, ami 5-6 óra játékot foglal magába. :)