82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#9038 a zsarolás jól hangzik....
Ez a "szólok" ez úgy megy, hogy jelented megnézik és bann? Vagy jelented nemnézikmeg és bann...
Mert kb 2x naponta rámfogják hogy botolok :DD -
#9037 extra nagyon naív. :)
u.i.: azért a zsarolás, mert ha én nem, más úgyis felnyomja őket, szóval legalább gazdagabb leszek. $_$ -
#9036 MUHAHAHAHAHA
Bot User Intensified Punishment Information
Date : 5/3/2006
inquiry : 138
Hello. This is Silkroad Online.
Many users have proposed to intensify the punishment, and to eradicate bot users we have chose to intensify the punishment standard.
From now on, detected bot users will be blocked forever.
We are continually trying our best to provide a better gaming environment.
HEHEHE. :)
mostantól akit botozáson kapnak, ÖRÖKRE blockolva lesz az accountja. :D muhahaha.
felkötni az alsógatyát. vajon szóljak-e az Ishadeknél lévő 3 botosról? vagy csak szerezzek pár millát? sima zsarolás. :D -
#9035 haj, akkor nem egyből kapod meg az italokat? : )
Aszittem... [kis naív :)]
-
#9034 jah, meg közben 31-34-39-40es mobokból gyűjteni quest itemeket. :D de sztem SPXP szempontjából megéri az a küldi... -
#9033 hogy csináltad, hisz' csak sétálni kell ide-oda, nem? -
#9032 hé, várjatok csak!!! Cat 35ös questről érdeklődött... KÜLÖNÖS!!! o7 CSAK NEM meglépte a 35ös szintet? DE GÁÁÁÁZZZ :D amúgy én 5 szintet léptem, míg megkapcsináltam a 35ös questet, saját mobokat írtottam... :)
Sentike, keress fel engem Athensen, gyere a klánunkba. :) küldj nekem PMet. karinév <-- aláírás. -
#9031 pffff bakker! thx! -
#9030 az eleje lemaradt. menj a Tarim Ferry ticket seller-hez, és keresd meg Asa-t, beszélj vele, és megkapod az Asa's Flute-t. utána mehetsz Wangwonhoz. :) -
#9029 HI,
már ha előfeltétele...
De nálam pl. a Lottery-s pasas nem is jelzi, hogy kéne hozzá szólnom... most ilyenkor mi van? Sztem nincs előfeltétele, mégsem adja a lvl35-ös küldit... -
#9028 jah, mivel jelenleg 1 fajta silk pet van, és abból nem lehet 2. de keress csak nyugodtan screenshotokat, amin 2féle pet is is... ebben a fórumban is van pár, emlékeim szerint. -
izem #9027 Hi
szerintem,érdemes megcsinálni minden küldit,mert némelyik küldi kihagyása,késöbb visszüt,pl nem kapsz küldit...
-
#9026 :)
*mangryang, bocs a helyesírásért kínaiból nem vok jó :) -
#9025 :DDDD
Hát te k*rva beteg vagy =DDDDD
Így korán reggel ez kellett nekem egy jót röhögni =DDD -
#9024 azok mangyangok! ...és ne bántsd őket! :)
VÉDJÜK MEG A MANGYANG-OKAT! Grínpíszonline! -
#9023 Huhh...köszi a válaszokat.Athensen kezdtem karit, kicsit próbálgattam elég érdekesnek tűnik, de nem rossz bár én lvl3.ig valami szénababákat ütögettem -
#9022 A név biztosan nincs helyesen írva , mert emlékezetből megy.
BijeokdanUi alatt az úton végig , többet ettől délnyugatra. -
#9021 a stronghold keleti oldalán van egy pár -
Bruce007 #9020 Szasztok. Merre találok bandit bowmant? archer nem jó :( -
#9019 Nekem itt nincs is Quest opció. Úgyéertem a wangwun nem ír ki questet...
-
#9018 Ez egy agyvérzés quest. Soha nem volt türelmem végigcsinálni, kb 3 napig tart amíg összehozza az ember, és az idő alatt lófax xp-t kap.. Volt egy holland srác amíg megcsinálta lépett másfél szintet, én meg négyet farmolással.. :D Szóval butaság szerintem. :) -
#9017 Gomen^^ zipbe megvan a gépemen vhol :)
Na most fejeztük be a NAGY tradet : )
Csak közepes volt de elég izgis:
Hotan-Jang 1*, közvetlen a server trade után :) (volt vagy 60 trader)
Ott nem voltam inkább külön mentünk... mondanom sem kell, hemzsegett a környék a "nagyoktól" para volt rendesen. Kette nkifeküdtek egyszer-egyszer, de én túléltem...
rötön vissza Jang-DWH 3* na ez volt s zsíír, sunyulás bujkálás iszonyat útvonal :DDDD
Overall:500k netto + High Fun :) -
#9016 " ( Ja és szerintem Athens karin kezdj el karaktert csinálni, eddigi tapasztalataim szerint az a szerver ami a legjobban lagg mentes ) "
Jó kicsit fáradt vagyok.. Szóval Athens szerveren kezdj el karaktert csinálni
-
#9015 Szia. =)
1. Több szerver van mint láthatod, és minden szerveren található minimum 3-4 nagyobb magyar csapat. ( Idővel nem ártana ezt összeszedni szerintem és kirakni majd topicba )
2. Az elején a fejlődés rajtad áll, hogyan játszol és hogyan tapasztalod ki a játékot ( Személyes fejlesztésem 20as szintig: 1-4ig big eye ghost, 4-8ig water ghost, 8-12ig yeova, 12-17ig tigris minden fajtában, 17-21 chajki )
3. Questeket érdemes csinálni szerintem, de csak olyanokat ami xp-ben nagyon megéri. ( Szerény személyem a Florás, banditos küldetéseket kihagyta, meg alapjáraton az elsőt is ami van )
4. Aláírásokra ne nagyon figyelj Mindenki azt a fegyvert és mastery skillt válassza ami tetszik neki, nem amit a nép diktál. Jó tanácsként pedig köztes karit ne nagyon csinálj, vagy legyen intes, vagy legyen str. Tapasztalataim szerint kb 42-es szintig köztes karakterrel nincs probléma, utána adódnak a gondok..
Ráadásba még annyit, hogy intes kari mellé armor ajánlott, str kari mellé garment, köztesre meg protector. Bár van olyan aki intesként garmentbe rohangál, de kb 1 ütésre meg is hal
Kb ennyi így most hirtelen :D ( Ja és szerintem Athens karin kezdj el karaktert csinálni, eddigi tapasztalataim szerint az a szerver ami a legjobban lagg mentes )
Az a levezetés amit írtam 20as szintig kb nekem max 1 napba tellik, ami 5-6 óra játékot foglal magába. :) -
#9014 na ma nem voltam bent. Laggos volt a játék? Mert tegnap este királyul nem volt lagg remélem maradt. -
#9013 Hali! Most kezdeném a játékot és érdeklődnék hogy van-e kiválasztva olyan server ahol a magyarok együttvannak vagy ahol többen vagytok? Egy kis segítség is jólesne hogy hogyan érdemes az elején fejlődni? Folyamatos grindelés illetve érdemes-e a kvesteket csinálni?Illetve látom itt az aláírásokban fire+glaive meg ilyenek.Ilyen téren mire érdemes szakosodni.Thx a válaszokat, márha kapok is rá -
#9012 én most szombatig nem nyulok hozzá a silkhez gép közelébe se leszek wáááh.. nagyon felbactam magam ... mért csinálok meg én minden Q-t időben??? :( -
#9011 hát, a 200 jeweles + a 35ös "nagy"questből meglesz a lvl 40, aztán marad még jópár, + bowmaneset, archereset el sem kezdtem, szal 42-43ig kihuzom questekből szentem :D remélem mármint :P -
#9010 Hát ja, kb 3 nap szívás volt :/ -
#9009 egyébként ez is faszság most... 40-es csak a régi qjaim maradtak most azokat csinálom szépen sorbna.. de hogy 40-45 1DB Quest sincs... -
#9008 nekem ne az legyen a cél hogy megcsinálom a Q-t meg minden és ELFOGY minden Q-m és akkor 1 szinten át 40-41... irthassam a semmit ... 0,03 exp-ért :/ -
#9007 De legalább van cél és van miért ölni. Emléxem, a 42-45 idegölő volt. -
Cat 02 #9006 TÉK :P -
Cat 02 #9005 egy 42 esnek :D (de tényle még a virág is 500k-t adott :P) -
#9004 ezek a 3x-es Questek szánalmasan kevés EXP-t adnak.. -
#9003 2-3 hét múlva kiderül.... -
Cat 02 #9002 ez nem tiszta :D hol kell elkezdeni ?
evel 35 - Wangwun’s Request
NPC: Jangan: Wangwon(gambling house)
Objective: Run to Wangwon and talk to him
Link: Asa’s Grumble
Level 35 - Looking for Chinese Liquor
NPC: Jangan: Yangyun(herbalist)
Objective 1: Kill Hyeongcheon’s to obtain 100 "Hyeongcheon powders"
Objective 2: Kill Ong’s to obtain 100 "Ong's feelers"
Objective 3: Kill Small Red Scorpion’s to obtain 100 "Legs of Small Red Scorpion"
Reward: 40000 exp and 18000 sp
Link: Wangwun’s Request
Level 35 - Looking for European Liquor
NPC: Jangan: Yangyun(herbalist)
Objective 1: Kill Earth Magician’s to obtain 100 "eyebrows of Earth Magician"
Objective 2: Kill Blood Death Flower’s to obtain 100 "Blood Death Flower's leaves"
Objective 3: Kill Red Scorpion’s to obtain 100 "Legs of Red Scorpion"
Reward: 40000 exp, 18000 sp
Link: Wangwun’s Request
Level 35 - Huhoan’s Book
NPC: Jangan: Huhoan(gambling house)
Objective: Run to Huhoan(gambling house) and talk to him
Link: Looking for Chinese Liquor & Looking for European Liquor
Level 35 - Drinking with Huhoan
NPC: Jangan: Huhoan(gambling house)
Objective 1: Run to Huhoan(gambling house) and talk to him, use the liquor you got from the other 2 quests.
Objective 2: When he says he wants more, ask about that book, and exchange it for the flute
Reward: I have been told a lot of exp and about 500 sp worth of sp exp. Not sure on the actual exp yet.
Link: Huhoan’s Book -
#9001 TIÉD A 9000 SZEMÉT :(
kié lesz a 10k?:D -
Cat 02 #9000 de abban nincs benne az silkroad.extra.hu xD -
#8999 FAQ mire van embör?