Silkroad Online (iSRO)
-
Ric Flair #82289 Nem csak 500 silket hanem csomó más dolgot is lehet nyerni az eventekből mint ahogy írtam is. Itt megint az jön képbe hogy te még biztos nem nyertél soha semmit ezért tartod unalmasnak a játékot.
1,5 hónap nekem nem sok. Egy Word of Tanksban sem szerzed meg a top tankot 1,5 hónap alatt. Na már most ott meg nincs botolás.. csak kézi játék.
A másik meg abban nem tudom mi a jó hogy egyből megkapod a top dolgokat?
Neked rengeteg idő, persze elfogadom menj privát szerverre kapj mindent kézhez és kész, neked az való :-)
Nem hiszem hogy isronál jobb játék nincsen.. pl a már említett Word of Tanksot is nagyon szeretem legalább annyira mint a Silkroadot :-)
Probáltam más mmo-t pl a Wow-ot de az nekem nem tetszik. De ettől még nem szólom le egyáltalán van akinek az a stílus tetszik és szerintem ezzel nincsen semmi baj.. mindenkinek más jön be... Ennyi :-)
"mekkora pro vagy amiért felbotoltál 1-2-100 karaktert 120-ra, és ezért az egész világ téged irigyel, hogy az már röhögésre ingerel. "
Erről meg megint nem én tehetek hogy nekem sikerült és neked NEM :-) De nekem 8 hogy mire ingerel téged, részemről én soha nem voltam az az irigy típusú ember. Kettőnk közzül egyedül te vergődsz és figurázól ki de engem nem zavar :-) (Remélem egyszer neked is összejönnek a dolgok és boldog ember leszel.)
Úgyhogy csak hajrá, menjél siedenkrafftolni :-)