Silkroad Online (iSRO)
  • Ric Flair
    " Aki pedig szeret szopni a semmiért, vagy netán olajsejknek született, az meg menjen isrozni."

Én épp az elöző eventen nyertem 500 silket :) Ha nem hiszed nézd meg a Silkroad oladlát úgyanis kivan írva a nevem az oladlon a nyertesek közt! :-)

Egyik haverom premium ticketet nyert.
    Másik egy kártyát amitől egyből lv 120 leszel :-)
    Elöző eventen több milló Sp-t szedtem össze :-)

Ez tényleg semmi és nagy szopás a semmiért! valóban igazad van! :-)

"Az a tartalom nem éri meg az áldozatot, sem időben sem pénzben."

Időben? 1,5 Hónap alatt 116ról lettem lv 120! :-) Ez nagy áldozat?? :-) Ez sok idő ? :-)
    Neharagudj de ez nem sok idő! :-)
    Lv 120-on 0,80/h -val fejlödöm :-)
    Hol itt a probléma ? :-)

"El sem hiszem, hogy van ma még olyan itt aki ezt nem látta már be rég. Ez nem hozzáértés kérdése, ez a játék nem a hozzáértésről szól ugyanis nagyon egyszerű, mondhatni minden hülye képes megtanulni."

Nos ha ez neked lassú és sok idő 1,5 hónap alatt lv 116-ról lv 120 ra akkor neked tényleg a privát szerver való :-)
    Úgyanis ha mégiscsak értenél a játékhoz akkor nem írnál róla ilyeneket :/
    Elindítani a bot-ot persze az mindenki megtudja tanulni, aláírom de mégsem ennyiből áll a játék.
    Ha lenne hozzá értésed akkor lenne 120-as karaktered. De mivel Nincsen 120-as kertered ezért nincsis hozzáértésed a játékohoz :/
    És tudom hogy ez fájdalmas dolog meg minden :( és most lehet höbörögni meg lehurrogni engem.. de a tény az tény.. Nekem VAN és neked nincs. ennyi. :(

De ettől még szerintem nem kéne sem a másikat fikázni sem a játékot..

Ja és nem vagyok Olajsejk sem! :-)