Silkroad Online (iSRO)
-
Ric Flair #82259 1 És mivan ha leírom az őszinte véleményem a játékról #82213 hozzászólásomban?
2 Nem álltam át a játék védelmére hanem annyit mondtam amit most is tartok!! hogy egy privát szerver karaktere az nem olyan értékes mint egy eredeti szerveren elkészített karakter. Ez nem védelem.. meg átállás hanem ez így van és kész.
3 Aki meg szeretne egy karit és nincs kedve vele sok időt foglalkozni az leszarja hogy ki mit mond + nagy segítség hogy nem 0 ról kell kezdeni.
4 Én is leszarom az "üzletem" hiszen ha nem így lenne akkor nem írtam volna olyan hozzászólást amivel Te magad is egyet értettél. Tehát ez is azt cáfolja hogy én "hirtelen átálltam volna a játék védelmére"
5 A 12d Sun+12 Bow Azért nem baszott oda mert a Bow Build a leggyengébb a játékban amióta átfarmoltam Blade Fire Could-ra azóta Isten király a karakter és baromi jókat lehet vele pvp-zni. Igaz erre a karakteremre én költöttem rendesen is hogy ilyen Itemjei legyenek:D Szóval aki megveszi az biztosan nem fog csalodni elgyepálhat vele minden nyomi törököt :DD Főleg ha még külsös bufferek is vannak... akkor meg egyenesen halhatattlan a kari:)
6 Régen ez a játék nem a pénzről szólt... ezt talán onnan tudom hogy régi játékos vagyok?:) Szóval semmiféle pofára esés nem történt. Egy saját party a világ legjobb dolga!
Pofára esés az igazából a Bower karakterről szólt.. miszerint hiába vannak a legjobb cuccaid egy bowerrel nem sokra mész Igen ezzel a karival estem mindig pofára.. de mondom amiót Blader Isten király karakter :)
7 Linkeld már be rev6os linkel a karaktereidet... kiváncsi vagyok már rájuk... és akkor tényleg elhiszem hogy nem az irigység beszél belőled :DDDDD