Silkroad Online (iSRO)
-
Ric Flair #82231 A token rendszert Isroba is bevezették. A bles Isroban továbbra is addig használható ameddig tart a fegyver csere ezt nem befojásolja.
Sro-r el nem játszottam... ott lehet hogy a kinai karakterek végre az eusok szintjére léptek pvp-ben de Isroban még mindig sehol nincs kina eu-hoz képest pvp-ben.
Ha ezt a bles-es dologt beveztnék az nekem is tetszene.. bár bles használata nélkül is simán megölnek engem az eu-sok:D
A mastery összevonás meg nem egy akkor nagy bum hogy emiatt teljesen kigyensúlyozotlna legyen a pvpv szerintem..
Ha belegondolok hogy isroba is beveztnék ezt és a fire could mellé megkapném még a lightot is... hát nem sokat segítene az a + parry meg magical damage.. kb szinte semmit nem jelenten úgyanugy agyon ütne a warior meg úgyanugy 100k felet crtzne belém a rouge:DDD
Szóval miféle kiegyensúlyozattlanságról beszélünk lv 114 vagyok 58 k hpm van és belém tesz egy Rouge 100k feleti 1 darab hit-et:DDD azt hol van esélyem túl élni?:D sehol:) Kigyensúlyozattlanságnak én inkább ezt nevezném:)) ja és teszem hozzá +12 setben nyomulok:D nem ratyi szar cuccokkal:) és mégis nagyon kell vigoroznom meg snow shildeznem hogy partyba tudjak maradni:)
Haverom lv 114 wari cleric én 114 bow fire could 13d+7 fegyverem van neki 13d+0 a setje is rosszabb mint az enyém...
10ből 9 szer elpicsáz:DD ennyit a kigyensúlyozatlanságról:) megkapnám a lightot is.. akkor is elverne :)