82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#82257 Nem közvetlenül a topik ellen, hanem a fórum ellen vétettél.
Reklámnak helye nincs.
Szervusz. -
Kryon #82256 "Áruld már el, honnan szűrted le, hogy én miről maradtam le és miről nem?"
#82213 hozzászólásodban részletesen kifejtetted miről szól a játék, teljesen egyet értek az ott leírtakkal, aztán hirtelen átálltál a játék védelmére mert rájöttél, hogy a negatív reklámmal a saját üzleted rontod.
Ezen hsz. végén írtad, hogy
"Csak én is fasz voltam! mert ugy voltam vele hogy húúú ha lv 101-es leszek és majd a nova szettem felveszem de kibaszott nagy ász leszek..
Aztán lv 101es lettem és nem lettem kibaszott nagy ász..
Húúú csak legyek lv 110 naz majd már kurva fasza lesz és lv 110 lettem és nem lettem kurva fasza...
Akkor megcsinálom a 12d sun bowom+12 na az majd oda basz.. és nem baszott oda...
És a legvégén rájössz hogy az egész egy kalap szarság ami arról szól csak hogy mennyit költesz rá."
Ebből gondolom, hogy relatíve új lehetsz, mert ha korábban lett volna bármi közöd iSRO-hoz, tisztában lettél volna vele hogy ez bizony csak a pénzről szól. Eldöntötted volna, hogy ez jó-e így neked mielőtt belefogsz a karakterek szintezésébe és nem lvl 100 fölött esel pofára, amikor rájössz a szomorú igazságra.
Nem a játékot utálom hanem a joymaxot, amiért egy szép reményű játékból ekkora fost csinált. Ha értelmesen fejlesztették volna, akkor ez a játék akár a wow, GW szintjén is lehetne, mert a job rendszerrel olyan egyedi pvp rendszert tartalmazott, ami sok játékost vonzott volna.
Privát szerverek nem is arra valók, hogy ott éveket eltöltsön valaki, hanem inkább csak arra, hogy indítasz egy karaktert, játszol 2 hetet mert épp rád tört a nosztalgia, aztán hagyod a fenébe. Nem szenvedsz a szintezéssel, farmolással, mindent készen kapsz, tehát ha leáll a szerver, könnyen jött...
Irigység, látom ez a kedvenc témád továbbra is.
Játékoknál maradva, fullos eredeti wow accountal (8 karakter, rakat gold, mountok, achik stb.), SWTOR acc. (5 karakter), most GW2-ben nevelgetem a karijaim, és minden percét élvezem. :D
Komolyan azt hiszed, hogy a te 8 nyamvadt iSRO karidra vagyok irigy?
(Mellesleg 3 iSRO accom is van még az ősidőkből) -
Ric Flair #82255 Ajánlom figyelmedbe a topik szabályzatot nincs benne olyan pont ami sértettem volna. szervusz. -
Ric Flair #82254 Áruld már el, honnan szűrted le, hogy én miről maradtam le és miről nem?
Én nem léptem fel a privát szerverek ellen támadóan. mindenki ott játszik ahol akar szíve joga. Annyit mondtam hogy egy olyan szerveren szerintem feleleges egy karaktert elkezdeni és pénzt költeni silkes itemekre ami bármikor megszünhet. Ebbe mi a támadó? Semmi. Maximum tájékoztató jellegű hogy még mielőtt valaki belevágna tisztában legyen a dolgokkal. Játszon mindenki privát szerveren nyugodtan engem nem zavar. Na ezzel igy most meg vagy elégedve? Ha meg annyira utállod ezt a játékot minek jársz ide?
Aki meg irigy az irigy. Ha te nem lennél az akkor nem szívoznál itt. De engem nem zavar, ha ebben éled ki magad csak nyugodtan ennyi örömöd legyen az életben :) -
Kryon #82253 3 évet húztam le ebben a játékban az elején amikor még volt benne jó is, van némi fogalmam róla. Persze azokról az időkről már lemaradtál, élj csak a kis világodban és hidd azt, hogy ez most egy jó játék, de elárulom sehol sincs már ahhoz képest, amit az első 1-2 évben nyújtott élmény terén. Nem véletlenül hagyta már ott szinte mindenki.
Lovagolsz ezen az irigység témán, ezen jót nevettem. Áruld már el, honnan szűrted le, hogy bármilyen szinten irigykednék rád, aki egy ZS kategóriás koreai hulladékban szívatja magát, ahol olyanokkal kell versenyezned, akik egy fél ház árát költik a karakterükre és elhitetik magukkal, hogy azért erősek, mert olyan rettentő skillesek. Az ügyesség pedig hol van abban, hogy felbotoltál 8 karit? Be tudtad állítani a botot egyedül? Ügyes vagy! :)
Senkit sem zavart volna hogy itt reklámozol, ha ezzel párhuzamosan nem lépsz fel támadóan a privát szerverek ellen, ráadásul amikor erre reagált a másik tábor, azonnal megsértődtél, és azóta próbálod bemesélni, hogy aki nem ért egyet veled az hülye, és csak azért írja amit ír, mert olyan piszkosul irigy rád. :D
"Jó trollkodni?" IGEN! -
#82252 Csakhogy ez nem üzleti kirakat. Ment a jelentés reklámért. -
Ric Flair #82251 Komolyan ez a rohadt nagy irigység annyira tipikusan magyar jellemző... ha már valaki kicsit ügyesebb mint a többi akkor rögtön elkezdenek fikázni. Annyira szánalmas komolyan.
Nem méregettem semmiféle piacot tisztelt nagyokos.. 8 karit árulok ami a partym volt. De neked sincs lövésed a játékhoz szóval inkább hallgass. És ha annyira értelmes vagy ezt a topikot is elkerülhetnéd. Minek írsz ide ha ennyire urálod ezt a játékot? Jó trollkodni? Gratulálok! -
Ric Flair #82250 Nem értem mit kell it problémázni? miért fáj az neked hogy árulom a karijaimat? Ha egy üzelt kirakatában meglátsz valami árut akkor bemész a boltba és elkezdesz árulni hogy: Miért árulnak ezt meg azt? - Nem hiszem.. Akkor ez neked és másoknak miért fájó téma ennyire? És az erdeti szerver többet ér mint egy privát szerver. és a régi job-ot vissza fogják állítani! :-) -
Kryon #82249 "elékszítés kifarmols nem kis idő és PÉNZ", szerinted olyan hű de jó a játék, hogy megéri? :)
"az itemet eltünik a plusszolás során", hurrá!
"Szerinted melyik karakternek van nagyobb értéke?"
Szerinted van magának a játéknak értéke/értelme? Az egészben egyedül a job rendszer ért valamit, de már azt is elkúrták.
Ez a játék kb annyit ér, hogy néhány hetente menj egy tradet privát szerveren nosztalgiából ahol a régi job rendszer aktív, és nincsenek törökök, gazdag arabok stb, a maxon induló karaktereddel, és kellemes élmény a játék.
Most komolyan, van aki élvezi a tömény szopást eredeti szerveren?
Azok semmi másra nem jók, csak néhány gazdag gyökér e-fax, pontosabban bankszámla villogtatására (az értelmesebbek inkább világot járnak, autókat gyűjtenek, vagy hasonló...).
Értem én, hogy rosszul mérted fel a piacot, és rajtad maradt egy csomó eladhatatlan karakter, amikbe befektettél nem kis összeget, és emiatt most nem vagy épp vidám. Ráadásul még a privát szerverek is rontják az üzleted, mert az értelmesebb magyar oda megy (a még értelmesebb messze elkerüli egész SRO-t), az arab meg nem tőled vesz karaktert...
Hanyatló piacba fektettél, és bebuktad. Ha játékokból akarsz egy kis mellékest összeszedni, akkor a helyedben népszerűbbre váltanék. -
#82248 Egyik ismerősömnek gondja akadt azzal hogy a legújabb directx kellene ahhoz hogy működjön neki a SilkroadR, az lenne a kérdésem, hogy nincs valami fájl amit ha esetleg átírunk akkor directx 10el fog menni? -
#82247 szerinted ki él meg abból hogy árulja a karakterét ? mondjuk rajtad kívül értve -
Ric Flair #82246 Te nagyon hülye:))) Akkor elmesélem neked...
1 A Joymax "szaros" szerverei 2006 óta mennek nonstop, míg a tákolt ilyen olyan magán szerverek mennek ideig óráig semmi garancia nincs a fenn maradásukra.
De nyugodtan menjél játszani privát szerverre:)
Szerinted melyik karakternek van nagyobb értéke:
a, egy privátszerveren 1 hónap alatt kimaxolt fullos setben rohangáló karakternek
vagy
b, egy olyan karakternek aminek az elékszítés kifarmols nem kis idő és PÉNZ , mivel a 12d és 13d itemekt csak prof stonnal lehet plusszolni ellenbe ha nem használsz Prof stonét (ami silkes pénzes item) nagy a valószínüség hogy az itemet eltünik a plusszolás során.
Szerinted melyik karakternek van nagyobb értéke?
Na ez az értelme a hivatalos "szarfos" JM-nek. És ezt nem azért mondom te minden bizonnyal irigy kis vakarcs mert árulok 8 karakter:) Hanem mert ezek a tények.
És attól hogy neked még életedben nemsikerült összhoznod nemhogy egy 110es karaktert de szerintem még egy 101-es karakter nem kell itt irigykedned:)
Tudom ez fájdalmas neked de attól hogy itt irigykedsz és fröcsögsz nem fog válltozni semmi :) -
#82245 Mert annak mi értelem h a joymax hiatalos(an) szarfos szeverére mennyen mindenki? 0áról felgörcsölni 1 év alatt? jah értem azért h inkább a te ott lévő karaktereid vegyük meg. Elmész te a fenébe. -
#82244 Ezekkel teljesen tisztában vagyok .... de pvpzni is így mennek!!! Épp ezért kérdem -
Ric Flair #82243 +20% sebesség, -20% manafelhasználás -
Ric Flair #82242 azért vannak garmiban mert az + mp-ét és sebességet ad nekik. -
#82241 Sziasztok, lenne 1 kérdésem a tapasztalt játékosok felé: miért van az hogy rengeteg intes karaktert látok garmentben??? (Ez most csak a
SilkroadR ben divat, vagy máshol is így van hogy megmutassák mennyire hardcore-ok?) Köszi előre is! :) -
Ric Flair #82240 Frissités/ Pavo szerveren eladó karakterek
Lv 115 Blade,Fire,Could http://www.rev6.com/player/Pavo/Larkin.html 2,3M Sp ff Experience 72%-on. Van Ostric fellow Pet lv 115ös 99%-on noname, Invertory bővítés+1 oldal, 3-4 avatar, Rare+12 set, D13 Legend+8 Blade.+Szedő pet+Devil Skill
Lv 113 Wizard/Cleric http://www.rev6.com/player/Pavo/_Damocles_.html 2,5M Sp ff Experience 96%-on nemsokára Up. 110-es noname Wolf, Legend set és Staff Halloween Dress.+Szedő pet+Devil Skill
Lv 111 Wizard/Cleric http://www.rev6.com/player/Pavo/Hun_Asteroid.html Halloween Dres Legend+6 Staff és Legend itemek
Lv 111 Wizard/Cleric http://www.rev6.com/player/Pavo/LezleyZen.html Dark warrior dres Legend+6 Staff és Legend itemek
Lv 111 Wizard/Cleric http://www.rev6.com/player/Pavo/_KinleY_.html Halloween Dres Legend+5 Staff és Legend itemek
Lv 111 Bard/Wizard http://www.rev6.com/player/Pavo/Big_Lebowski.html Halloween Dres Legend itemek 1,2M sp
Lv 111 Cleric http://www.rev6.com/player/Pavo/Hun_Lebowski.html másik mastery nincs kihúzva csak papolni volt használva de kihúzhatsz bármilyen inte masteryt neki.
Lv 110 Warior/Cleric http://www.rev6.com/player/Pavo/Metronom.html Halloween Dres Experience 98%on és Up.
Ha megszeretnéd venni bármelyiket akkor megoldható a személyes találkozó is ha Budapesti vagy, vagy épp Bp-én jársz találkozunk átírod a jelszót megváltoztatjuk a mailt is ha régi nem jó vagy oda is új jelszót írunk. Ebből remélem látható hogy nem vagyok csaló valóban elszeretném adni a karaktereket, így aki nem Budapesti és nem is nagyon jön erre felé az megvásárolhatja a karaktereket banki utalással is! Én pedig miután megérkezett az utalás rögtön küldöm a passwor acc és mail címeket a karihoz.
Érdeklődni a [email protected] címen lehet. -
Ric Flair #82239 Inkább a hivatalos joymax egyik szerverén kellene eldönteni hogy összegyülünk magyarok és ott játszani. annak van értelme.
Ez olyan mintha én lennék a világ legjobb zenésze énekes akármilye... de szart se érek vele mert én csak otthon a szobámban vagyok hajlandó előadni magam. remélem értitek a példát...... -
Ric Flair #82238 Mi értelme hogy egy szerveren legyen az összes magyar?
Nekem az volt a régi idők silkroadjában a lényeg hogy elfoglaltuk Jangant... és nem úgy hogy csak mi magyarok voltunk.. hanem úgy hogy volt kis millió rohadt török német egyiptomi mindenféle náció..
Most csinálsz egy szervert ahol mindenki 120as csili vili cuccok. Az egésznek mi az értéke és az értelme? Semmi.
Vagy magyarázza már el nekem valaki ebben mi a jó? Csak magyarok mindenki 5 perc alatt lv 120. mi ebben a jó? -
Kryon #82237 Szép kezdeményezés, sok sikert hozzá!
Annyit tennék hozzá, hogy csak úgy érdemes visszahozni a "régi idők silkroadját", hogy az mentes legyen az eredeti hibáitól. Szerintem a joymax-féle szívatás nem hiányzik belőle senkinek sem :)
Gyors fejlődés/skillpontok, ne kelljen farmolni. Legyjobb talán, ha mindenki maxon kezd. Régi job rendszer. Az aranynak legyen értéke, ezért is megérje tradelni.
Ha sikerül kiszűrni a negatívumokat a pozitívumok megtartásával, akkor lehet jövője. Részemről már biztosan nem kockulok rá nagyon, mert egyrészt már mással játszom, másrészt időm sincs annyi mint régen, de néha szívesen belépnék 1-2 trade kedvéért :) -
#82236 IGEN!
Sok szerencsét a szerverhez! -
aztech #82235 http://range-online.eu5.org -
aztech #82234
[url="http://range-online.eu5.org/"]Rango - Online Hivatalos Weboldal[/url]
Sziasztok !
Először is írnék egy kicsit magamról, hogy még is tudjatok valami információt rólam !
A Silkroad-ból ismert nevem: Coders, ismerhettek régebbről, az én nevemhez fűződik a Lyzerq által készített elmulátor kiadása, én voltam az aki először megszerezte és feltöltötte hogy mások is tudjanak vele dolgozni.
Nagyon sok szerver probálkozás amely többé-kevésbé sikerült, pl. HunSRO , Infinite - Silkroad.
Most viszont jöjjön az hogy miért készítettem el ezt a weboldalt.
Azért készítettem el mert szeretnék létrehozni egy teljesen új magyar Silkroad közösséget, tudom sokan nem játszanak már ezzel a játékkal esetleg áttértek más játékra, vagy abbahagyták / szünetelnek, más külfőldi szerveren játszanak stb. viszont én most azt szeretném hogy az összes magyar volt / mostani silkroad játékost összehozzam egy szerverre / egy közösségbe.
Mert tudom hogy együtt tehetünk azért hogy visszahozzuk a régi idők feelingjét.
A szerver teljesen a ti általatok elképzelt / kigondolt funkciókkal menne, pl. Rate-k , Cap , Városok , Itemek, minden megbeszélésre kerülne / szavazás által dőlne el.
Ha már a szavazásról beszélek, most itt egy szavazás, hogy szerintetek sikerülhet hogy vissza hozzuk a régi idők silkroadját mi magyarok együtt vagy sem.
A project 20 igen szavazat után indul el.
Amint a szavazás elérte a 20 igen-t, ez a honlap át lesz írányitva az eredeti domain névre. ( www.Rango-Online.hu )
Természetesen a silk ingyen lesz, vagyis az online eltöltött idő fogja eldönteni hogy mennyi silket kapsz egy nap
[url="http://range-online.eu5.org/"]Rango - Online Hivatalos Weboldal[/url] -
#82233 Ennyi :D:D leszedtem a playsrot, csinálok 1 warlockot, kimaxolom a szerveren lévő legjobb cuccokkal, ezzel elleszek hétvégén és törlöm is le :D:D -
Crusader #82232 Kiegyensúlyozatlanságról a silkrodR változatára vonatkoztatva beszéltem. Annyira le lett gyengítve az eu, hogy a wizard 3 skillből sem tudja lenyomni a vele azonos szintű kínai karit, az meg 1 skillből leveri. A uniqueokat a full str bower el kseli a wiztől! Uh, a silkrodR változat a kínai karaktereké. (részemről sajnos) -
Ric Flair #82231 A token rendszert Isroba is bevezették. A bles Isroban továbbra is addig használható ameddig tart a fegyver csere ezt nem befojásolja.
Sro-r el nem játszottam... ott lehet hogy a kinai karakterek végre az eusok szintjére léptek pvp-ben de Isroban még mindig sehol nincs kina eu-hoz képest pvp-ben.
Ha ezt a bles-es dologt beveztnék az nekem is tetszene.. bár bles használata nélkül is simán megölnek engem az eu-sok:D
A mastery összevonás meg nem egy akkor nagy bum hogy emiatt teljesen kigyensúlyozotlna legyen a pvpv szerintem..
Ha belegondolok hogy isroba is beveztnék ezt és a fire could mellé megkapném még a lightot is... hát nem sokat segítene az a + parry meg magical damage.. kb szinte semmit nem jelenten úgyanugy agyon ütne a warior meg úgyanugy 100k felet crtzne belém a rouge:DDD
Szóval miféle kiegyensúlyozattlanságról beszélünk lv 114 vagyok 58 k hpm van és belém tesz egy Rouge 100k feleti 1 darab hit-et:DDD azt hol van esélyem túl élni?:D sehol:) Kigyensúlyozattlanságnak én inkább ezt nevezném:)) ja és teszem hozzá +12 setben nyomulok:D nem ratyi szar cuccokkal:) és mégis nagyon kell vigoroznom meg snow shildeznem hogy partyba tudjak maradni:)
Haverom lv 114 wari cleric én 114 bow fire could 13d+7 fegyverem van neki 13d+0 a setje is rosszabb mint az enyém...
10ből 9 szer elpicsáz:DD ennyit a kigyensúlyozatlanságról:) megkapnám a lightot is.. akkor is elverne :) -
Crusader #82230 A revolution nagy előnye a "simával" szemben a gyorsabb fejlődés, ill. lvl 70-ig nincs gold, csak token. -
Crusader #82229 Az időkorlát még mindig létezik. Azonban, így, hogy összevonták a kínai karaktereknél a masteryt, az eu karaktereknek semmi esélye velük szemben. Pl. a wizard 3 skillből sem tudja leverni a vele azonos szintű spearest, az viszont 1 skillből öli. A bless spellt meg már csak akkor, és addig lehet használni, amíg a cleric rod a kezedben van. Uh a játék teljesen kiegyensúlyozatlanná vált, eddig a kínai karakteresek sírtak, hogy erősebb az eu, most épp fordítva. -
Ric Flair #82228 Nem kell külön felraknod hozzá benne van abban amit leszedtél. Ha elindul a játék akkor jól pecseltél nem kell semmi mást tenned.
Sro-r ben a kinai Fire Could, Light mastery egynek számit össze van vonva és külön van a force mastery. A 3 mastery összevonása nagyobb védelmet ad az europai karakterekkel szemben. Valamint van benne egy idő korlát is amit ha túl lépsz hiába ölöd a szörnyeket nem kapsz exp és sp-t. Ezt a gyors fejlődés ellen és a botolok ellen hozták be ott. Nemtudom hogy ez még életben van azon a szerveren lehet azóta ezt megszüntették nemtudom.
Nagyjából ez a fő különbség a 2 sro közt.
Kinai karakterből csak blédert csinálj az összes többinek nincs esélye Eu-s karakterek ellen. Persze ha nem szeretnél pvp-zni akkor csinálhatsz bármilyen kinai karaktert:) De pvp-re csakis a blader fire could ami élet képes.
Amugy meg Eu warior / cleric vagy rouge / cleric ezek a legjobb pvp karakterek. -
Ric Flair #82227 A silkroadban pont az a lényeg hogy jobb legyél mint a másik.. na most ha mindenki 1 hónap alatt lv 120 tud lenni... akkor hol leszel jobb mint a többi? Sehol. és abban meg mi a jó? Semmi. Oké persze lehet 10 percig én is leülnék játszani egy Wariorral hogy huha lv 120on mit tudhat.. de kb a 10 perc után meg is unnám mert ha minden noob ugyanolyan 120-as karival rohangál abban semmi buli nincsen:)
-
#82226 Allitolag a playsro-t most megvettek a nemetek, uj neve is lessz a szervernek -
Aneko #82225 Playsrot én úgy tom ,hogy nem arabok hanem vietnamiak csinálják.Ami a védelmüket illeti voltak gondok amit elismertek és kijavítottak ill új biztonsági rendszerük van.Azóta nem panaszkodtak a játékosok feltörésre.Ami pedig azon kijelentésedet illeti,hogy csak a pénz érdekli őket :) hááát akkor mit mondjak isroról????? És hát az már csak hab a tortán,hogy egy vasat sem kellett költenem arra,hogy 4 darab 120 as karim legyen kigyúrva felöltöztetve.És ezt 1 hónap alatt.Egy biztos egy hónap alatt több játékélményem volt mint isron 1 év alatt.Valamiért csak játszik itt kb 70-80 volt isros magyar játékos.Mindenkinek szép napot. -
arni17 #82224 Sziasztok! Lenne pár kérdésem
Nagyon megtetszett a silkroad és le is töltöttem az offical oldalról. A silkroad revolution meg a simát is.
A sima silkroadot Version : V1.377-re patcheltem
A revolutiont Version : V1.041-re patcheltem
Igazából nem tudom melyikkel játszak melyikkel érdemesebb. A másik pedig láttam vannak ilyen Silkroad Online Legend V: Heroes of Alexandria meg ilyenek és akkor ezt most külön fel kell raknom hozzá? Vagy amit letöltöttem az oldaról abba már benne vannak? Tényleg nem értem, hogy müködik ez :/ Elöre is köszönöm a helpet! :) -
Ric Flair #82223 Ma már teljesen más az egész játék mint 3évvel ezelött xD szóval a kérdés továbbra is fenn ál:) -
#82222 Ha jól emlékszek már nem kell ilyen xD egyszerűen felveszel 1 másik job itemet aztán ennyi :D már a másik job megy vagy ez régen volt? ._. a fene tudja 3 éve sroztam :D -
Ric Flair #82221 Sziasztok ha jobot akarok válltani nemtudjátok mennyi időt kell várni rá? és mikor vonja le a 10m-et? mert felajánlja hogy vissza akarom adni a jobot? rányomok igen de nem vonja le a pénzt
Köszi! -
#82220 a playsro-t egy nyomorék arab csinálja, csak a pénz érdekli, nincs a szerverben semmi különleges, és szar a védelmük, már 2szer feltörtem az accdb-t, meg mások is. -
Aneko #82219 És szerinted ezt itt ki nem szarja le.Isro??? Ember hol élsz? Már szinte nem is létezik az a játék.Mi a fakkomat vergődsz itt ?? Mint ha olyan kurva nagy élet lenne itt a topikban,hogy ha valaki másról ír akkor akkor már be sem tudsz írni mert nincs hely :).Ex srosok néha beírnak vagy tanácsot kérnek más silkroaddal kapcsolatosan.Miért fáj ez neked?Törődj inkább a saját dolgoddal és ne itt akarj már megmondom ember lenni.És most írj nyugodtan vissza mert érzed,hogy vissza kell erre vágnod ,majd dőlj hátra a kis karosszékedben és legyél elégedett.Amúgy meg lexarom mit írsz vissza. Mindenkinek szép napot! -
#82218 MÉG MINDIG NEM KARAKTERPIAC, PRIVÁT SZERVER HIRDETŐ TOPIK: EZ ISRO TOPIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!