Silkroad Online (iSRO)
  • Ric Flair
    Tök mind1 hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar! ez a játék nem attól függ hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar.
    Ez a játék arról szól hogy csinálsz egy karaktert, szerzel egy bot-ot és mondjuk 3 éven keresztül 7/24 járatod a géped hogy high level karaktered legyen.
    Ebben a játékban amit te csinálhatsz azok a következő dolgok:
    -Alchemy (ami úgy pénzes dolog már high levelen..)
    -Pvp-zhetsz agyatlan Pénzes törökök ellen akik magyar forintba átszámítva mondjuk száz ezreket költenek a játékra hogy FULL legend+12 setjük legyen.
    Érted? ezeket a karaktereket te sohasem fogod megverni ergo te vagy a kis csicska.
    Vagy költesz rá kurva sok pénzt és akkor elmondhatod magadról hogy:
    Hú de fasza egy rakás pénzt bele öltem hogy hülye senkiházi törökeket megtudjak verni!
    Szerinted ezért érdemes?
    Szerintem nem!
    De a te döntésed de ha nem költesz a játékra hiába vagy lv 120 as Szar a szetted és csicska leszel.. Te leszel a NOOB mert neked nincs legend+12 setted.
    Teccik érteni?
    De ha bele is teszel egy csomo pénzt mert ilyen hülye vagy hogy neked tényleg az okoz örömöt hogy senkiházi csicsika törököket gyepálj el... akkor is van egy NAGY BIBI!
    Kitesznek egy bardot,celricet meg egy wariort vagy egy komplet Partyt és hiba a legend+12 setted mondjuk.. mert egy Party ellen SZART sem érsz.
    Tehát a Pvp-ről ennyit egy rakás szar.
    Mivan még a játékban?
    Fortress Wat huha.. kb arra ia az igaz mint a pvp-re és a törökök még mindig többen vannak mint a magyarok. ráadássul laggol mint az állat.
    Na akkor kérdem én , hogy milyen játék élményt nyújt ez a szar?
    Semmilyet.
    Csak én is fasz voltam! mert ugy voltam vele hogy húúú ha lv 101-es leszek és majd a nova szettem felveszem de kibaszott nagy ász leszek..
    Aztán lv 101es lettem és nem lettem kibaszott nagy ász..
    Húúú csak legyek lv 110 naz majd már kurva fasza lesz és lv 110 lettem és nem lettem kurva fasza...
    Akkor megcsinálom a 12d sun bowom+12 na az majd oda basz.. és nem baszott oda...
    És a legvégén rájössz hogy az egész egy kalap szarság ami arról szól csak hogy mennyit költesz rá.
    De ha feltélen szeretnéd ezt az utat végig járni nosza hajrá én nem állok az utadba :)) De ezt az utat teljesen egyedül belehet járni! nem kellenek ehhez magyarok...
    Bot kell hozzá meg egy számítógép amit reggeltől estig zug a füledbe bele.. meg csinálja a fasza áramszámlát neked:)
    Ennyi a Silkroad :)