Silkroad Online (iSRO)
-
random001 #81906 Pont ez a botolok folyamatosan, ez az ami miatt abbahagytam. Nálam a folyamatos botolást úgy kellett érteni, volt olyan, hogy 3 hónapig ki sem kapcsoltam a gépem. Szegény csoda hogy túlélte. Örök hálám neki ezért. 450-es táppal a villanyórát is megpörgeti kicsit a „free” game. Silkre én sem sajnáltam költeni. Más többet eliszik, el dohányzik, füvezik stb havonta. Nem is ezzel van a baj, hanem reggel felkeltem, felhoztam ablakba a karaktert, átnéztem, kirámoltam, majd indítottam. Egy idő múlva ez már rutinná válik és akkor már semmi élvezet nincs benne. Ideig óráig egy-két event, frissítés felkeltette az érdeklődésem, de utána már megint csak a bot. Bármilyen furcsa, egy idő után már csak a megszokás rabja az ember nem a játéké.
Pozitívum benne, a sok ökörködés TS-en, jó fej emberek megismerése, akár személyesen is. Hát kb ennyi. De az igazsághoz hozzátartozik, a sok jó fej ember az csak egy bizonyos tapasztalat után szerezhető meg. Szörnyű, hogy sok ember a karaktere szintjébe méri az emberséget, és a kezdők iránt egy csepp toleranciával sem viseltetik. Ez amúgy nem csak silkroad béli probléma, hanem bármelyik MMORPG-é.