82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#81933 1. -
#81932 csak az a baj snow shield nélkül nagyon könnyü halni :) legalább 60ig huzni kell ott 40%ot ad.
de sokan a firet hagyák ki és bitcheon,cold,light max -
#81931 még a Pvphez annyit hozzáfűznék, hogy a fire ugyebár a nukok miatt fontos, de az imbue nem sokkal jobb a light imbuenál, a többi a fire-nél viszont szinte csak str buldeknek jó, tehát azt is csinálhatod hogy:
bitch/light/force max (force debuffok) fire pedig 0.
Lighting mindenképp kell, hülyeség lenne anélkül intes karit csinálni, az minden buildedben legyen benne. -
#81930 Először is: nem találsz olyan karaktert/buildet ami mindenre jó. Ha mindenre jó lenne 1 fajta akkor nyilván mindenki csak olyat csinálna.
Goldfarmra:
-tri-nuker (cold-light-fire)
Unique:
-wizard mindent visz, de a fire/lighting maxona a legjobb rá
Pvp:
-bitcheon nélkül nem sokra mész pvpben, tehát bitch/light/fire max (bitcheonból vehetsz le, hogy a mana shielded is meglegyen kb 20-30%on)
Party:
Nehéz ezt megmondani, ugyanis az eus karik szoktak partizni inkább, abból is ez az összeállítás ami tökéletes:
-warrior
-3 vagy 4 wizard (3, ha van egy warlock is)
-2 bard
-1 cleric
De mivel a nuker full intes, ezért úgy kell viselkedni mint egy wizardnak, tehát csak nukokat használsz, így fire/lighting
Ezek alapján összeállíthatod már kb melyik a legjobb, én azt választanám a helyedben ami a Pvp alatt van. -
surr3al #81929 LOL GhostHunter-t picit régebb óta ismerem, és ezek szerint nem mondott el neked mindent a kariról...
Egyrészt, nem, nem csak 2 ágat vitt, Fire 98, Light 95, Cold 60.
Másrészt arra volt jó, hogy gyorsan felvigyen egy karit nagyszintre, amivel pénzt gyűjt, meg kiskarit farmol/felhúz nagy szintre. Ennyi. Ezen kívül lóf@szt sem ér a 2 ágas nuker.
Btw valószínűleg félreértettetek. Természetesen farmolt kariról van szó. Szóval ongfarm-on beleteszek kb 2m sp-t, úgyhogy azzal nem lesz gond. Ennek fényében még mindig fenn áll a kérdésem, hogy nukernek mit célszerű húzni? (120 cap-ban tessék gondolkodni, nálunk már az van ;) -
#81928 Tényleg nem kamu 2ág és tökéletesen el lehet vele lenni :)
nem hal, erőset üt nem kell rá farmolni stb.
Ezt a 2ágas dolgot Ksroból GhostHunter-tól loptam ő is így volt és 98as volt mikor utoljára beszéltem vele és ő is csak csupa szépet tudott róla mondani. -
#81927 az én karim kb igy nézki
cold:60 snow shield miatt
lighting:50 kis futás, kis magic buff miatt
fire: 110
bitcheon:110
jah és persze s/s majdnem full int -
#81926 Fire: legerősseb nuke. Light: mágikus támadást növelő buff (+ a nuke-ja sem gyenge). -
surr3al #81925 Logikok: Fire/Lightning? össz 2 ág? hm.. Amúgy cold nem csak a def miatt kell, a snow shield baromi jól jön.
Carmang: ksron kb warriorral is tudsz unique-t ölni, itt nem 10 mp-ig élnek ;) hibridet nem akarok, csak pure int.
Azért köszi a válaszokat, ha valakinek van még valami tapasztalata, az megoszthatná :) -
#81924 Egyszer régen volt egy nukerem... szóval nem vagyok nagyon tapasztalt benne. De a leírtak alapján szerintem nincs ilyen karakter amit kívánsz.
Pl: unique-okat buktad nukerral, eu wizz mindet viszi.
Mobolásra szerintem bicheon, és heuksal is jó, ligt+fire-val vinném.
Pvp... talán a hibrid 2:1-es bicheon (kétszer annyi int, mint str) jobb, mint a heuksal (több életerő, nagyobb védelem+block a pajzs miatt)
Party: passz.
De ez csak az én véleményem. -
#81923 Én egy olyan nukert csináltam h Fire & Lightning és tökéletesen meg vagyok vele . Nem kell rá farmolni erős nem hal és persze s/s.
Nem tudom mért ragazkodsz a coldhoz.... szerintem nem valami erős, igaz ad némi védelmet .
De ha a felsoroltak közül kéne választani akkor 2. jelölném meg :P remélem sokat segítettem :D -
surr3al #81922 Sziasztok.
Most elsősorban olyanokhoz szólnék (kérdeznék), akik jártasak a CH nuker karikban.
A kérdésem az lenne, hogy melyik az a build az alábbiak közül, ami jó nagyon pvp-re is, és mobolásra is, valamint partyzásra, és unique ölésre is.
Ezek a lehetőségek:
1. light-cold-bicheon
2. fire-cold-bicheon (én erre hajlok nagyon)
3. light-cold-heuksal
4. fire-cold heuksal
5. fire-cold-lightning
természetesen pure int-ben kell gondolkozni.
Aki válaszol, írjon részletes indoklást is légyszi.
Köszi előre is. -
#81921 Nem a kedved akartam elvenni, tényleg ilyen. 1 próbát megér, hogy megbizonyosodj róla, hogy szar. :) -
#81920 Még nem játszottam vele de ha tényleg ilyen szar el se kezdem .
Am gondoltam h van benne valami szépséghiba mert túl szépnek tűnt h van eu pt meg miden.
Akkor kösz az infót el se kezdem :) -
#81919 Teli van laggal, be nem fogsz lépni mert szar a cliens és crashel ha bejutnál, amúgyi s álltalában 1603/1600, a fegyók árai az égben vannak, teli van nyomorék partyval, -
Hurkans #81918 További infót hol lehet róla találni?
Amit eddig írtál az csábító :D -
#81917 1600an. -
asphexia #81916 És arrol van info, hogy kb mennyien jatszanak ott? Ha ilyen par 100, akkor orankent talalkozol egy emeberrel, az meg eleg uncsi. -
#81915 Nem jön valaki elite Srora? itt egy Link elméletileg kb 10X rate . Van eu .Van pt mob . ha gondoljátok gyertek :D -
#81914 Hali. Kezdtem Csron karit. Warlock/Cleric kérdésem az lenne, hogy van bármi esélye h eljutok nagyobb szintre kézzel? Som/Sun nem akadály. (64es meg 76os sunnok vannak 5-6kk...) Bot nincs. :S -
#81913 +1 -
#81912 De a grafika... annnnnnyira gyermeteg wowban, hogy az már fáj :) -
#81911 +1 , en is akkor sokkal jobban elveztem a silkroadot amikor kezzel toltuk es meg kis szinten is partyztunk sokan... sokkal jobb volt , lehet nem fejlodtel annyit naponta de elvezted legalabb, ezer mentem en at a wowhoz, ott nincs ilyen problema es meg fel is lehet fejlodni max szintre -
random001 #81910 Én úgy látom ez egy idióta kérdés volt. Ne haragudj meg érte kérlek.
Itt csak akkor vegyél pénzért valamit, ha nem azt számolod mikor jön vissza. Ez nem egy befektetési forma. Arra keress bankot.
De igen miért ne jöhetne vissza... Csak mire te 110 ff leszel, akkorra már régen nem az lesz a max szint.
További sikeres pénz költést. Én inkább eladtam a goldot mint vettem. Látod azt is lehet... :)) -
kaitkeresek #81909 Bito: botol -
kaitkeresek #81908 Sziasztok! Most vettem 3000 milla Goldot gameba :) és én is csak taxiztatom magam fel lv 61-70. Ig hogy látjátok ha utánna Bitó ok és ha mondjuk lv 110 ff leszek és csak taxiztatom akk visszajohet ba befektetett pénz vagy esetleg több is ?
-
Hay #81907 Szociológia.
Tulajdonképpen minden igaz, a saját szemszögből. De ez így van yól. Szeretünk játszani, mindenki a maga szintjén.
AAAA(+)
Agyilag, anyagilag, akaratilag, alkatilag.
(MEG a "natúr" laggg :-)
Aki érti, érti, aki nem, nem.
Hay -
random001 #81906 Pont ez a botolok folyamatosan, ez az ami miatt abbahagytam. Nálam a folyamatos botolást úgy kellett érteni, volt olyan, hogy 3 hónapig ki sem kapcsoltam a gépem. Szegény csoda hogy túlélte. Örök hálám neki ezért. 450-es táppal a villanyórát is megpörgeti kicsit a „free” game. Silkre én sem sajnáltam költeni. Más többet eliszik, el dohányzik, füvezik stb havonta. Nem is ezzel van a baj, hanem reggel felkeltem, felhoztam ablakba a karaktert, átnéztem, kirámoltam, majd indítottam. Egy idő múlva ez már rutinná válik és akkor már semmi élvezet nincs benne. Ideig óráig egy-két event, frissítés felkeltette az érdeklődésem, de utána már megint csak a bot. Bármilyen furcsa, egy idő után már csak a megszokás rabja az ember nem a játéké.
Pozitívum benne, a sok ökörködés TS-en, jó fej emberek megismerése, akár személyesen is. Hát kb ennyi. De az igazsághoz hozzátartozik, a sok jó fej ember az csak egy bizonyos tapasztalat után szerezhető meg. Szörnyű, hogy sok ember a karaktere szintjébe méri az emberséget, és a kezdők iránt egy csepp toleranciával sem viseltetik. Ez amúgy nem csak silkroad béli probléma, hanem bármelyik MMORPG-é.
-
#81905 Örülök, hogy végre egy hullámhosszon vagyunk, semmi gond nincs, félreértettük egymást.
Teljesen igazat adok neked abban, hogy a "Free to play" kifejezés egyáltalán nem illik erre a játékra, de hát ez is csak marketing.
Új játékos jön, belekóstol, jól néz ki, és hogy könnyebb legyen költ rá egy kicsit... aztán mégtöbbet és hú van avatar is, akkor már jobban akarok kinézni és arra is költ.. tiszta marketing menedzsment.
Én is vettem jó sok silket régen, de nem bántam meg, jobban élveztem a játékot, és hát mire költsön az ember ha nem arra, ami akár egy kicsit is jobbá/élvezetesebbé teszi az idejét ebben az életben.
Mindig azt mondom, hogy olyanra nem sajnálom költeni a pénzt, ami örömet okoz, hiszen elvileg azért élünk, hogy élvezzük az életet.
Sima kézzel a fejlődést én is élveztem régen, de csak akkor amikor elkezdtem, még kb lvl 60 volt a max szint, akkor még tényleg nagyon jó volt. Aztán később 64-ig így eljutotttam, majd egy magyar társaságban megbíztam de elhackelték a kézzel összafarmolt karimat, innen is köszönöm nekik, bár nyilván nem olvassák. Azóta botolok folyamatosan, és ki merem jelenteni, hogy minimum egy lvl 60-70 szintig érdemes kézzel fejlődni az új játékosoknak, élvezni fogják (silket is érdemes venni, egy keveset ha ticketet akar), és csak azután vágjanak bele a bot használatba, ha már annyi idő eltelt, hogy értik mi is zajlik ebben a világban. -
random001 #81904 Lehet az én mondat értelmezésemmel volt a baj. Béke.
Összefoglalva igazad van egyébként. Bármennyire free ez a játék az egy mese habbal. Free mivolta megmarad a hobbi szinten játszóknak, akik kézzel tolják. Vannak tagok akik nem vesznek botot hanem fel taxiztatják a karaktert. De azt sem lehet max szintre. A goldot meg ugyanúgy meg kell vennie, mivel a taxi megint csak nem a free mivoltáról szól. Tehát akkor már megint nem free.
Valóban régóta játszom. Arra a karira amit eladtam, kb annyit költöttem, hogy simán el WoW-ozhattam volna 3 évig…( csak hogy maradjunk a wow-os példánál ) Milyen jó üzlet is volt…
Amikor újra elkezdem, megfogadtam a boton kívül nem költök. Nem veszek silket. ( az hozzátartozik a dologhoz, hogy volt egy kis karim amit ano még megtömtem spvel és azzal kezdtem újra. ) Szóval nem kell vele farmolnom, mégis bele untam. Valóban nem költöttem semmire mégis volt minimum pet-em a játékban. De az úgymond okosságokhoz, amivel a sok goldot csináltam, ahhoz kellett a bot, ha másért nem hogy több karival fent legyek. Anyagi gondjaim soha nem voltak, sőt az új küldetéseknek köszönhetően mindig 64-től sun fegyivel toltam.
Szóval aki ingyen játékot akar ne is kezdjen bele! Felesleges. Nincs meg a tapasztalata ahhoz, hogy sok goldot csináljon a játékban és úgymond önellátó legyen silk nélkül. Márpedig minimum egy pet elengedhetetlen szerintem a kézzel játéknál is.
Egyébként bármilyen furcsa én legjobban akkor élveztem ezt a játékot, amikor még elkezdtem, összevissza fejlesztettem mindent, és mégis. Kb 42-es kariig el is jutottam pár hónap alatt. Botot hírből sem ismertem és mégis élveztem a játékot. Jó petet vettem már arra a karira is, meg avatart mert milyen menő is az angyalszárny… És itt szippantott be a játék abba, hogy nem kevés silket vettem a későbbiekben. Az akkori lámaságom tükrözi, hogy a játékbeli wolfért nem tudom hány napig tradeltem 1 csillaggal jang és dw között, majd mikor meg lett vettem egy kék silkes madarat. Azt hittem két petet is előhívhatok… :D
Sory ha hosszúra sikeredett de elkapott a nosztalgia.
-
#81903 Még az egész témához ennyit hozzá tudok fűzni, hogy kitisztuljon minden:
Aki már régóta játszik, (remélhetőleg random001 ide tartozik) már biztosan ismeri a joymax-féle üzletpolitikát. Az egész arról szól, hogy pénzt,pénzt,pénzt,pénzt és még több pénzt keressenek. A játékélményt nagy ívben le....k. Nekik semmi dolguk nincs szinte, az updateket megveszik egy előttük lévőtől (mint pl. a kSRO), és szép lassan fejlesztik fel a legendeket.
Megteremtették azt, hogy a világon mindenhonnan játszhassanak az emberek az iSRO-val.
Miből van a jövedelem?
- Silk
- Bot / Gold részesedés
- Újabban hirdetések (free silk stb)
Ebből kifolyólag, valaki elmagyarázhatná, akkor mégis mi értelme vagy annak, hogy kibannoljanak akárkit, aki már vett silket? Aki vett, az valószínűleg venni is fog, tehát profitálnak belőle, az nem érdekli őket, hogy a játékon belül mit csinál.
Miért bannolnak mégis ha vettél silket?
Milyen botot használtál? Free botot? Abból biztos semmi jövedelme nincs a joymax-nak, miért is engedné, hogy úgy botolj, csak lopod tőlük a pénzt (szeded ki a goldot a játékból, és foglalod a helyet, több kárt okozol mint amennyi silket veszel -> ban).
Ha nincs lehetőséged már a charbeback-re paypalon, akkor már nem érdekli őket, hogy bannolnak, főleg ha már nem játszottál 2 éve és nem várható, hogy veszel silket.
Tehát még mindig az mellett érvelek amit leírtam:
"bot használatért nem fognak kibannolni, ha csak nem valami ultra szar free botot akarsz használni. Ha veszel 50 silket (legkevesebb), már akármit csinálhatsz kb. akkor sem lesz gond."
"ott volt a probléma, hogy free botot használtál, akármilyen "legjobb" is volt, ha nem azt használod én szerintem nem bannoltak volna." -
#81902 Nem értem milyen ellentmondásról beszélsz, csak annyit írtál le, hogy baromság, de semmi érvelés ellene, utána a wowos szöveg, én egy szót nem írtam a wowwal kapcsolatban.
Még mindig igaznak tartom azt amit írtam:
bot használatért (ez alatt egy normális fizetős botot érts), nem fognak kibannolni, ez legalábbis az elmúlt 5 év tapasztalatom, és elhiheted, hogy nem csak 40 karakterem volt amivel botoltam és nem is vettem rá silket.
Másik amit bemásoltál, a free bottal kapcsolatos. A free botra semilyen "legjobb" jelzőt nem akaszthatunk rá, egyik sem megbízható. Attól, hogy van olyan akit ezek után nem hackeltek meg, és nem bannoltak, még nem jó, mivel a többi 10000-et viszont igen.
Nem értem miért azt írod, hogy
"elkezdi tolni valami free fostalicska bottal," ?
Ki mondta, hogy kezdje el, főleg egy free bottal? Épp a free botoktól óvom őket a hozzászólásommal.
-
Hurkans #81901 Teljesen igaz, én is pont így gondolom, és valamiért én abba sem reménykedek , hogy a SRO 2 jobb lesz.... -
#81900 randomnak teljesen igaza van. Ez a játék csak a botról szól és azok közül is a fizetősről .
Ha egy karakter ki akarsz húzni max szintre minden skillel akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlni .
-
random001 #81899 "bot használatért nem fognak kibannolni, ha csak nem valami ultra szar free botot akarsz használni. Ha veszel 50 silket (legkevesebb), már akármit csinálhatsz kb. akkor sem lesz gond."
"ott volt a probléma, hogy free botot használtál, akármilyen "legjobb" is volt, ha nem azt használod én szerintem nem bannoltak volna."
Itt a két hozzászólásodban kicsit ellentmondásba keveredtél Önmagaddal...
Ezért írtam, hogy ne írj ilyen baromságot, mert valami kezdő ebből indul ki, elkezdi tolni valami free fostalicska bottal, kibannolják és el is megy a kedve a játéktól...
A WoW-ot meg kár ehhez hasonlítani. Köze nincs a silkroadhoz azon kívül, hogy MMORPG mind a kettő. A WoW sokkal összetettebb, ott bot nélkül is prímán el vagy unalom nélkül. De itt úgymond az agyatlan grindelésen kívül, van a +-olás, partizhatsz ( bottal persze, nem hiába van hirdetve 24/7-be ) taxiztathatsz ( szintén zenész a bot, anélkül felejtős, szintén kell a nagy szint amihez megint bot kell ugye ). Amióta a régi módszer miatt nincs trade, a job szinted megint csak bottal tudod emelni. A craftolás nevetséges, ez minden csak nem craft amit annak neveznek.
Olyan igazi csapat megmozdulásra csak a fortes való, ahol viszont kis guildok a sikerélmény közelébe sem jutnak, hiszen a jobb uniókban nincs hely a számukra.
Én amikor igazándiból toltam 80 vot a max szint eu még a holdban sem volt. Jangan cave-t amikor behozták még felbotoltam a karit 95-re és ott meguntam. Már olyan szinten nem érdekelt, hogy max havonta felléptem szétnézni. Aztán az is el maradt.(Eladtam a fenébe a karaktert az tizedéért mint amit rá költöttem.)
Újra kezdtem egy kis karival pár hónapja, de 90+ szint környékén megint csak meguntam a botolást. Most megint hónapok óta nem voltam. A frissítést mindig leszedem, hogyha akarok fel tudjak menni. De kb. ennyi amit foglalkozok a játékkal. Aktív bot pedig van a családba, hiszen nem csak én játszom( max szintű karival ). Bármelyik percbe tudnám indítani. És még sincs semmi ami motiválna erre.
Az egyik legjobb játék a silkroad, de egy idő múlva pont az unalmas volta miatt hagyják abba sokan. Ott van az egész elcseszve hogy bot nélkül az életbe nem fogsz 110-120 stb felfejlődni, de az meg hivatalosan tilos. Aki tisztán akar játszani, mert miért is ne az pár hónap alatt rájön nem az ő játéka ez. Vagy akinek nincs pénze és free vacakkal tolja, eljut nagy szintre és esetleg bannolják, az is rájön, hogy nem ezt kellene játszani. -
#81898 Azalatt, hogy akármit csinálhatsz természetesen nem azt értettem, hogy akármilyen botot használhatsz nem lesz baj.
Úgy értem nyugodtan irkálhatsz a botról a játékban, csinálhatsz party matchinget, hogy azt írod ki "taxi 200k/hour at ongs with sbot", árulhatsz bot accountot vagy írhatsz róla globalt, a nem túl jó botok többsége miatt nem kapsz bannt, viszont a clientlessre figyelni kell.
@Hurkans: ott volt a probléma, hogy free botot használtál, akármilyen "legjobb" is volt, ha nem azt használod én szerintem nem bannoltak volna. -
asphexia #81897 Nekem is ez a kedvenc játékom.
Hát igen wow azért jó, mert eltérően a legtöbb mmotól, ott ténylegesen játékon van a hangsúly és nem a fejlődésen. Gyorsabban fejlődsz, értelmesebbek a Qk, nem annyi, hogy ölj meg 1000mobot, tulajdonképpen nem is grindelsz, csak qkat csinálsz.
Ha sroba áthúznák ezt, akkor jóval többen játszanának vele. Csak valszeg ez soha nem fog megtörténni, mert mindenhol azt hallani, hogy a joymax is profitál a botokból, és ez megéri nekik. -
Hurkans #81896 Tényleg nem akarok belefolyni a bot témába, de tapasztalat, hogy vettem 200 silket, és free botot használtam, mégpedig az akkori "legjobbat" amire mindenki azt mondta ááá ezzel nem banolnak mert sokan már több éve használják és semmi...
Kaptam a bant, azalatt az 1 hét alatt végiggondoltam , hogy amibe pénzt feccöltem nem akarom elveszteni, így azóta nem botolok, de nem is játszok, pedig akár hiszitek akár nem , ez a kedvenc játékom, de játszok 2 hetet és megunom a grindelést, érdekes 1 évig wowoztam, ott nem untam meg, pedig azt nem szerettem ennyire...
Na mindegy ez egy személyes vélemény... -
random001 #81895 Nem kéne kijelenteni, hogy nem lesz gond. Ez baromság. Én is ismerek olyat aki életébe nem botolt még is bant kapott...
Aki botol annak ezzel a kockázattal tisztába kell lennie. 50-silk ide vagy oda. Ha akarnak így is úgy is banolnak akár mondva csinált indokkal is.
Amikor játszottam én is botoltam. Szóval nem ezért írtam.(fizetőssel) Kézzel meg max szintet elérni felejtős... Szóval kell a bot, de nem mindegy milyen. És igen is banolhatnak érte.
Próbálom rá venni magam, hogy újra fellépjek játékba. Bot van, mégsem érzek semmi késztetést. Bámulni a botot uncsi. Max a guild tagok hiányoznak, ezért néha fellépek irkálni. Ennyi. -
#81894 Nem tartom okos dolognak azt, hogy ingyenes botokért kutasson valaki.
Havi 700 Ft szerintem nem vág földhöz senkit. Amúgy meg kézzel is lehet fejlődni nyugodtan, 2 hét alatt questekkel a lvl 60at el lehet érni.
u.i.: bot használatért nem fognak kibannolni, ha csak nem valami ultra szar free botot akarsz használni. Ha veszel 50 silket (legkevesebb), már akármit csinálhatsz kb. akkor sem lesz gond.