Silkroad Online (iSRO)
-
Még az egész témához ennyit hozzá tudok fűzni, hogy kitisztuljon minden:
Aki már régóta játszik, (remélhetőleg random001 ide tartozik) már biztosan ismeri a joymax-féle üzletpolitikát. Az egész arról szól, hogy pénzt,pénzt,pénzt,pénzt és még több pénzt keressenek. A játékélményt nagy ívben le....k. Nekik semmi dolguk nincs szinte, az updateket megveszik egy előttük lévőtől (mint pl. a kSRO), és szép lassan fejlesztik fel a legendeket.
Megteremtették azt, hogy a világon mindenhonnan játszhassanak az emberek az iSRO-val.
Miből van a jövedelem?
- Silk
- Bot / Gold részesedés
- Újabban hirdetések (free silk stb)
Ebből kifolyólag, valaki elmagyarázhatná, akkor mégis mi értelme vagy annak, hogy kibannoljanak akárkit, aki már vett silket? Aki vett, az valószínűleg venni is fog, tehát profitálnak belőle, az nem érdekli őket, hogy a játékon belül mit csinál.
Miért bannolnak mégis ha vettél silket?
Milyen botot használtál? Free botot? Abból biztos semmi jövedelme nincs a joymax-nak, miért is engedné, hogy úgy botolj, csak lopod tőlük a pénzt (szeded ki a goldot a játékból, és foglalod a helyet, több kárt okozol mint amennyi silket veszel -> ban).
Ha nincs lehetőséged már a charbeback-re paypalon, akkor már nem érdekli őket, hogy bannolnak, főleg ha már nem játszottál 2 éve és nem várható, hogy veszel silket.
Tehát még mindig az mellett érvelek amit leírtam:
"bot használatért nem fognak kibannolni, ha csak nem valami ultra szar free botot akarsz használni. Ha veszel 50 silket (legkevesebb), már akármit csinálhatsz kb. akkor sem lesz gond."
"ott volt a probléma, hogy free botot használtál, akármilyen "legjobb" is volt, ha nem azt használod én szerintem nem bannoltak volna."