Silkroad Online (iSRO)
-
random001 #81899 "bot használatért nem fognak kibannolni, ha csak nem valami ultra szar free botot akarsz használni. Ha veszel 50 silket (legkevesebb), már akármit csinálhatsz kb. akkor sem lesz gond."
"ott volt a probléma, hogy free botot használtál, akármilyen "legjobb" is volt, ha nem azt használod én szerintem nem bannoltak volna."
Itt a két hozzászólásodban kicsit ellentmondásba keveredtél Önmagaddal...
Ezért írtam, hogy ne írj ilyen baromságot, mert valami kezdő ebből indul ki, elkezdi tolni valami free fostalicska bottal, kibannolják és el is megy a kedve a játéktól...
A WoW-ot meg kár ehhez hasonlítani. Köze nincs a silkroadhoz azon kívül, hogy MMORPG mind a kettő. A WoW sokkal összetettebb, ott bot nélkül is prímán el vagy unalom nélkül. De itt úgymond az agyatlan grindelésen kívül, van a +-olás, partizhatsz ( bottal persze, nem hiába van hirdetve 24/7-be ) taxiztathatsz ( szintén zenész a bot, anélkül felejtős, szintén kell a nagy szint amihez megint bot kell ugye ). Amióta a régi módszer miatt nincs trade, a job szinted megint csak bottal tudod emelni. A craftolás nevetséges, ez minden csak nem craft amit annak neveznek.
Olyan igazi csapat megmozdulásra csak a fortes való, ahol viszont kis guildok a sikerélmény közelébe sem jutnak, hiszen a jobb uniókban nincs hely a számukra.
Én amikor igazándiból toltam 80 vot a max szint eu még a holdban sem volt. Jangan cave-t amikor behozták még felbotoltam a karit 95-re és ott meguntam. Már olyan szinten nem érdekelt, hogy max havonta felléptem szétnézni. Aztán az is el maradt.(Eladtam a fenébe a karaktert az tizedéért mint amit rá költöttem.)
Újra kezdtem egy kis karival pár hónapja, de 90+ szint környékén megint csak meguntam a botolást. Most megint hónapok óta nem voltam. A frissítést mindig leszedem, hogyha akarok fel tudjak menni. De kb. ennyi amit foglalkozok a játékkal. Aktív bot pedig van a családba, hiszen nem csak én játszom( max szintű karival ). Bármelyik percbe tudnám indítani. És még sincs semmi ami motiválna erre.
Az egyik legjobb játék a silkroad, de egy idő múlva pont az unalmas volta miatt hagyják abba sokan. Ott van az egész elcseszve hogy bot nélkül az életbe nem fogsz 110-120 stb felfejlődni, de az meg hivatalosan tilos. Aki tisztán akar játszani, mert miért is ne az pár hónap alatt rájön nem az ő játéka ez. Vagy akinek nincs pénze és free vacakkal tolja, eljut nagy szintre és esetleg bannolják, az is rájön, hogy nem ezt kellene játszani.