Silkroad Online (iSRO)
  • random001
    A változás az annyi, hogy most be lehet jutni a szerverek nagy többségére ( vagy akár mindre ) elsőre. Egyenlőre szoktak lenni jobbnál jobb eventek. Az igazán nagy változás meg a max szintű karaktereket érinti.

Kis szitől is elérhető néhány újítás.
    - 35-ös szintől dimenzo ahol 8 fajta talizmánt tudsz kiszedni, amik sun fegyvereket adnak. ( 8D-től )
    -aukciós ház. 10 itemet tudsz árulni anélkül hogy stall karakter kellene. ( egyes itemek nem rakhatóak be, de stallban árulhatók. )
    - stallban elérhetőek az item mallos itemek. ( epin-el lehet venni, premium silket amit mi ugye nem érünk el, illetve a honalopon hozájuthatsz egy pár free silkhez. Az ezekért vett itemek ki stallozhatóak. )

Viszont maradt a grindelés.... mert ugye ez egy MMORPG ahogy már más is megjegyezte, viszont itt bot nélkül NE is fogjon bele senki a játékba. Akinek herótja van a boterektől akkor az nem ez a játék amit neki találtak ki... Itt szerintem majdhogynem lehetetlen bot nélkül kézzel felvinni egy karaktert max szintre ff-ként... Úgyhogy szerintem ez nem a te játékod :)