82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Logikok
    meddig lesz inspi srácok?
  • DAcafat
    nem, agility kavicsot teszel bele csak az értékek vátoznak nem törik ha + olod a shieldet +5 felett törik vagy eltünik a shield :)
  • SkyLand
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem hogy ha Pajzs Blockját kövekel + szeretném akkor eltörhet a pajzs?
  • Logikok
    Nem enged be! pedig van hely és minden jó nem is ír vissza semmit -.-^^ más is tapasztalt ilyet?
  • Carmang
    "kb. akkorák, amekkorák arrafelé a mobok"

?????
    Eddig mindig lv85-ösökkel találkoztam. Western Ferry, DW től nyugatra a Hyeongcheonoknál, és most a virágoknál.
  • Hay #81608
    Dimension Hole-t ha leölik, akkor jön ki belőle 8-10 envy, kb. akkorák, amekkorák arrafelé a mobok. Dobnak kulcsot Forgotten Worldba.
  • Carmang
    Helló.
    Mit keresnek mindenfelé lv85-ös, Envy nevű mobok? Egy óriás, felöltözött patkány, kulccsal a hátán.
    Jön, és lecsap, még elmenekülni sem tudok...
  • random001
    Mi köze a silk vásárlásnak a szerverhez...? Semmi. Aki veszi annak azt sem kell tudnia melyik szerveren milyen karakterre kell. Csak az ID és a PW a lényeg.

Meg az hogy aki mással akar vetetni az tudjon jelszót váltani. Más lényegtelen.
  • Logikok
    Ha mercury szeróra kell akkor még megoldható a dolog :P
  • random001
    Én sajnos nem tudok, mert amikor még költöttem a játékra magamnak vettem pay-pal-al.

Amit javasolni tudnék, ne magyar oldalt keress ahol tudsz venni, (lényegesen drágábban silket mint a rendes ára)hanem biztos van a guildodban olyan ismerős, barát aki tud venni. Átutalod a pénzt és megkéred vegye meg neked. Hidd el ez a leg forintbarátabb verzió, ha nincs dombornyomott bankártyád vagy pay-palod. ( Esetleg nézz szét a családban kinek van ilyen. )
  • anthrox
    Hi
    nem vágtok vmi magyart oldalt ahonnan lehet silket rendelni? és megbizható?
  • Logikok
    :) örülök :)
  • S4sa
    sikerült orvosolni a problémát a reinstallal :) köszi

annak idején 3 éve nem volt ilyen gondom :D ez nekem uj :D
    köszi még1x ^^
  • Logikok
    Szedd le újra és tedd fel és jó lesz .
  • S4sa
    The server is undergoing inspection or updates. <--- WTF nek irja ki ezt egész nap? rev6 on mutatja és majdnem hogy full az összes szerver.
    hosts fájlba beleillesztettem az sro s ipt..
  • random001
    Egyet nem értek. Ez ugye az a fajta játék, ha valamit elcseszel benne, akkor simán ki lehet javítani, csak idő és gold kérdése.

Mindenki akkor adja el a karakterék amikor jól esik, de ha már pvpbe sem mertek kiállni vele akkor nyilván volt már hírneve a szerveren pozitív értelemben. Hát akarna a fene eladni egy ilyen karit... Max pihenőre leraknám, de el nem igazán adnám.

Ez már régen nem az a játék amikor a befektetett idő és pénz megtérül egy karakter eladáson. A régi szép idők... amikor még egy 80-as wizardot el lehetett adni ( 80 volt a max szint ) 90 ezer forintért... Persze az eset nem általános mert valljuk be ez azért kimagaslóan jó ár volt érte ano...
  • random001
    Én sehol nem látok olyan írást, hogy az enyém :P Szoktam nézelődni rev6-on és linkeltem egyet. Ennyi csak a történet. :)

• iLoveSmileyz
    haliho
    nem tart semeddig összeszedni az ezüst coin settet ami van Mantának, csak gold és kitartás kérdése. Slver Coin darabja pluton 30-40m. szóval nem olcso az a set ha jól emlékszem 150-160 coin kell hozzá. de neki régóta meg van amikor bejött a D11 ö ráállt erre a setre ami esett guildba neki adtuk. szép és jó a set amit összerakott. =)

De az igazi kihivás az egyptomi Nova Immortality set azt vki összeszedi, föleg str-es karinál huha =) Lásd Toxi_a_HUN ugyan csak Pluto-n...de öt elvakitotta a pénz azt se tudta mit csináljon miután már nem mertek kiállni vele pvpbe ^^ azt összevissza alakitotta a kariját...most meg eladná de nincs vevö rá.
  • ZsiCu
    Grat ha tied :)Nekem egyenlőre nincs egyiptomi set... csak nova (goldot sose vettem) http://www.rev6.com/player/Zeus/ZsiCu_HUN.html
  • asdelado
    Szevasztok én a Venice Serveren jáccok és van jobb oldalt olyan hogy item storage asszem na az most mi lenne? hogy kell oda cuccot bepakolni és ha berakom akkor milessz vele? köszi :))
  • random001
    Aki ki adja az igazi adatait ilyen oldalakon az meg is érdemli...

Én meg ezt a szettet nevezném nem semminek :) De leglább élő példa, hogy a fáraó szettet is összelehet azért szedni belátható időn belül. :)

http://www.rev6.com/player/Pluto/HUN_Manta.html
    Azaz nem ingyen, mert azért a 2!! silkért el is adta az adatait ki tudja kinek...
  • ZsiCu
    http://www.rev6.com/player/Venice/Dicas.html
    ez már nem semmi set
  • random001
    És igen kapott 2 silket ingyen, mivel nem fizetett érte dolcsit. :D

Amúgy engem ez a dolog annyira nem tud feldobni, hogy mindenféle nyomi oldalakra regisztráljak amiknek a tartalma egyáltalán nem érdekel...

De akinek kell az hajrá. 2 silkért mér lehet venni 2 azaz kettő szárnyas pegazust pl. :D tiszta királyság ám :D
  • Saxo17
    FREE silket senki nem kap nem kell itt izgulni. Kapsz 2 silket ha regisztrálsz ezen meg azon az oldalon, haverom megcsinálta mind és igen kapott 2 !!! silket.
  • tucsok63
    az eventest nem lehet

szoval akkor free silket a magyarok nem kapnak ? xD
  • Logikok
    Srácok Devilt át lehet adni egy másik karinak magyarul be lehet rakni stallba v valahova?
  • Hay #81586
    Oks, KÖSZ
    Elég egyértelmű, ha mégsem, akkor egy kis angollecke nem árt, esetleg javaslom a google fordítót...
    Ilyen kártyaféleség, amit Mo-n nem árulnak, ID/Pass és ha beírod akkor kapsz érte silket.
  • Hay #81583
    "stallban elérhetőek az item mallos itemek. ( epin-el lehet venni"

epinnel? Az mi?
  • tucsok63
    valaki el tudná magyarázni ezt a free silket???
  • random001
    A változás az annyi, hogy most be lehet jutni a szerverek nagy többségére ( vagy akár mindre ) elsőre. Egyenlőre szoktak lenni jobbnál jobb eventek. Az igazán nagy változás meg a max szintű karaktereket érinti.

Kis szitől is elérhető néhány újítás.
    - 35-ös szintől dimenzo ahol 8 fajta talizmánt tudsz kiszedni, amik sun fegyvereket adnak. ( 8D-től )
    -aukciós ház. 10 itemet tudsz árulni anélkül hogy stall karakter kellene. ( egyes itemek nem rakhatóak be, de stallban árulhatók. )
    - stallban elérhetőek az item mallos itemek. ( epin-el lehet venni, premium silket amit mi ugye nem érünk el, illetve a honalopon hozájuthatsz egy pár free silkhez. Az ezekért vett itemek ki stallozhatóak. )

Viszont maradt a grindelés.... mert ugye ez egy MMORPG ahogy már más is megjegyezte, viszont itt bot nélkül NE is fogjon bele senki a játékba. Akinek herótja van a boterektől akkor az nem ez a játék amit neki találtak ki... Itt szerintem majdhogynem lehetetlen bot nélkül kézzel felvinni egy karaktert max szintre ff-ként... Úgyhogy szerintem ez nem a te játékod :)
  • horitazi
    Jaaa,igaz bocsi:D
  • byzhouse
    hát általában az MMORPG játékokban grindelni kell
  • Madmano
    Mi újság ebben a játékban?Még régebben nyomattam.Akkor a végén már egy grindelős,bot-októl hemzsegő játék lett belőle.Változott azóta valami?
  • Hay #81577
    Igen, tudom, de ettől még szólok majd, ha lesz :-DDD
  • Saxo17
    Nem lehet átadni.
  • Hay #81575
    Vazze, npc-nek elment...
    Ha lesz még, szólok :-D
  • byzhouse
    ne add el! exchange plys :D