82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#81613 meddig lesz inspi srácok? -
#81612 nem, agility kavicsot teszel bele csak az értékek vátoznak nem törik ha + olod a shieldet +5 felett törik vagy eltünik a shield :) -
SkyLand #81611 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hogy ha Pajzs Blockját kövekel + szeretném akkor eltörhet a pajzs? -
#81610 Nem enged be! pedig van hely és minden jó nem is ír vissza semmit -.-^^ más is tapasztalt ilyet? -
#81609 "kb. akkorák, amekkorák arrafelé a mobok"
?????
Eddig mindig lv85-ösökkel találkoztam. Western Ferry, DW től nyugatra a Hyeongcheonoknál, és most a virágoknál. -
Hay #81608 Dimension Hole-t ha leölik, akkor jön ki belőle 8-10 envy, kb. akkorák, amekkorák arrafelé a mobok. Dobnak kulcsot Forgotten Worldba. -
#81607 Helló.
Mit keresnek mindenfelé lv85-ös, Envy nevű mobok? Egy óriás, felöltözött patkány, kulccsal a hátán.
Jön, és lecsap, még elmenekülni sem tudok... -
random001 #81606 Mi köze a silk vásárlásnak a szerverhez...? Semmi. Aki veszi annak azt sem kell tudnia melyik szerveren milyen karakterre kell. Csak az ID és a PW a lényeg.
Meg az hogy aki mással akar vetetni az tudjon jelszót váltani. Más lényegtelen. -
#81605 Ha mercury szeróra kell akkor még megoldható a dolog :P -
random001 #81604 Én sajnos nem tudok, mert amikor még költöttem a játékra magamnak vettem pay-pal-al.
Amit javasolni tudnék, ne magyar oldalt keress ahol tudsz venni, (lényegesen drágábban silket mint a rendes ára)hanem biztos van a guildodban olyan ismerős, barát aki tud venni. Átutalod a pénzt és megkéred vegye meg neked. Hidd el ez a leg forintbarátabb verzió, ha nincs dombornyomott bankártyád vagy pay-palod. ( Esetleg nézz szét a családban kinek van ilyen. ) -
anthrox #81603 Hi
nem vágtok vmi magyart oldalt ahonnan lehet silket rendelni? és megbizható? -
#81602 :) örülök :) -
#81601 sikerült orvosolni a problémát a reinstallal :) köszi
annak idején 3 éve nem volt ilyen gondom :D ez nekem uj :D
köszi még1x ^^ -
#81600 Szedd le újra és tedd fel és jó lesz . -
#81599 The server is undergoing inspection or updates. <--- WTF nek irja ki ezt egész nap? rev6 on mutatja és majdnem hogy full az összes szerver.
hosts fájlba beleillesztettem az sro s ipt.. -
random001 #81598 Egyet nem értek. Ez ugye az a fajta játék, ha valamit elcseszel benne, akkor simán ki lehet javítani, csak idő és gold kérdése.
Mindenki akkor adja el a karakterék amikor jól esik, de ha már pvpbe sem mertek kiállni vele akkor nyilván volt már hírneve a szerveren pozitív értelemben. Hát akarna a fene eladni egy ilyen karit... Max pihenőre leraknám, de el nem igazán adnám.
Ez már régen nem az a játék amikor a befektetett idő és pénz megtérül egy karakter eladáson. A régi szép idők... amikor még egy 80-as wizardot el lehetett adni ( 80 volt a max szint ) 90 ezer forintért... Persze az eset nem általános mert valljuk be ez azért kimagaslóan jó ár volt érte ano... -
random001 #81597 Én sehol nem látok olyan írást, hogy az enyém :P Szoktam nézelődni rev6-on és linkeltem egyet. Ennyi csak a történet. :)
-
#81596 haliho
nem tart semeddig összeszedni az ezüst coin settet ami van Mantának, csak gold és kitartás kérdése. Slver Coin darabja pluton 30-40m. szóval nem olcso az a set ha jól emlékszem 150-160 coin kell hozzá. de neki régóta meg van amikor bejött a D11 ö ráállt erre a setre ami esett guildba neki adtuk. szép és jó a set amit összerakott. =)
De az igazi kihivás az egyptomi Nova Immortality set azt vki összeszedi, föleg str-es karinál huha =) Lásd Toxi_a_HUN ugyan csak Pluto-n...de öt elvakitotta a pénz azt se tudta mit csináljon miután már nem mertek kiállni vele pvpbe ^^ azt összevissza alakitotta a kariját...most meg eladná de nincs vevö rá. -
ZsiCu #81595 Grat ha tied :)Nekem egyenlőre nincs egyiptomi set... csak nova (goldot sose vettem) http://www.rev6.com/player/Zeus/ZsiCu_HUN.html
-
asdelado #81594 Szevasztok én a Venice Serveren jáccok és van jobb oldalt olyan hogy item storage asszem na az most mi lenne? hogy kell oda cuccot bepakolni és ha berakom akkor milessz vele? köszi :)) -
random001 #81593 Aki ki adja az igazi adatait ilyen oldalakon az meg is érdemli...
Én meg ezt a szettet nevezném nem semminek :) De leglább élő példa, hogy a fáraó szettet is összelehet azért szedni belátható időn belül. :)
http://www.rev6.com/player/Pluto/HUN_Manta.html -
#81592 Azaz nem ingyen, mert azért a 2!! silkért el is adta az adatait ki tudja kinek... -
ZsiCu #81591 http://www.rev6.com/player/Venice/Dicas.html
ez már nem semmi set -
random001 #81590 És igen kapott 2 silket ingyen, mivel nem fizetett érte dolcsit. :D
Amúgy engem ez a dolog annyira nem tud feldobni, hogy mindenféle nyomi oldalakra regisztráljak amiknek a tartalma egyáltalán nem érdekel...
De akinek kell az hajrá. 2 silkért mér lehet venni 2 azaz kettő szárnyas pegazust pl. :D tiszta királyság ám :D -
Saxo17 #81589 FREE silket senki nem kap nem kell itt izgulni. Kapsz 2 silket ha regisztrálsz ezen meg azon az oldalon, haverom megcsinálta mind és igen kapott 2 !!! silket. -
tucsok63 #81588 az eventest nem lehet
szoval akkor free silket a magyarok nem kapnak ? xD -
#81587 Srácok Devilt át lehet adni egy másik karinak magyarul be lehet rakni stallba v valahova? -
Hay #81586 Oks, KÖSZ -
#81585 Elég egyértelmű, ha mégsem, akkor egy kis angollecke nem árt, esetleg javaslom a google fordítót... -
#81584 Ilyen kártyaféleség, amit Mo-n nem árulnak, ID/Pass és ha beírod akkor kapsz érte silket. -
Hay #81583 "stallban elérhetőek az item mallos itemek. ( epin-el lehet venni"
epinnel? Az mi? -
tucsok63 #81582 valaki el tudná magyarázni ezt a free silket???
-
random001 #81581 A változás az annyi, hogy most be lehet jutni a szerverek nagy többségére ( vagy akár mindre ) elsőre. Egyenlőre szoktak lenni jobbnál jobb eventek. Az igazán nagy változás meg a max szintű karaktereket érinti.
Kis szitől is elérhető néhány újítás.
- 35-ös szintől dimenzo ahol 8 fajta talizmánt tudsz kiszedni, amik sun fegyvereket adnak. ( 8D-től )
-aukciós ház. 10 itemet tudsz árulni anélkül hogy stall karakter kellene. ( egyes itemek nem rakhatóak be, de stallban árulhatók. )
- stallban elérhetőek az item mallos itemek. ( epin-el lehet venni, premium silket amit mi ugye nem érünk el, illetve a honalopon hozájuthatsz egy pár free silkhez. Az ezekért vett itemek ki stallozhatóak. )
Viszont maradt a grindelés.... mert ugye ez egy MMORPG ahogy már más is megjegyezte, viszont itt bot nélkül NE is fogjon bele senki a játékba. Akinek herótja van a boterektől akkor az nem ez a játék amit neki találtak ki... Itt szerintem majdhogynem lehetetlen bot nélkül kézzel felvinni egy karaktert max szintre ff-ként... Úgyhogy szerintem ez nem a te játékod :)
-
horitazi #81580 Jaaa,igaz bocsi:D -
#81579 hát általában az MMORPG játékokban grindelni kell -
Madmano #81578 Mi újság ebben a játékban?Még régebben nyomattam.Akkor a végén már egy grindelős,bot-októl hemzsegő játék lett belőle.Változott azóta valami? -
Hay #81577 Igen, tudom, de ettől még szólok majd, ha lesz :-DDD -
Saxo17 #81576 Nem lehet átadni. -
Hay #81575 Vazze, npc-nek elment...
Ha lesz még, szólok :-D -
#81574 ne add el! exchange plys :D