Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem valami 4 éves képem van róla, a guglival is hasonlókat találtam, de azok már erõssen idejét múltak. Pl nálam lóval az 1cs Trade ~12k érték körül van lv22 karin, de ma vittem egy ~15k értékû cuccost, és még simán 1cs volt.
(A profittól viszont nem voltam elragadtatva. Ha a a portéka vásárlási értéke mellé felszámolom a 3 ló tekercset, amit elõtte vettem, akkor kb 1,5K hasznom volt. Ehhez képest a Trader NPC valami ~200%-os hasznot jelölt az összes Jangani portékára, ha a Bandit Strongoldba viszem)
Ja, még arról is kérnék valami infót, hogy az egyes Trade csillagoknál mennyivel erõsebb/több NPC-Thief spawnolódik.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ne olvasd el mert nem szabad!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nah meg az a legnagyobb bajotok h mennyit kell rá áldozni meg milyen szar hát lehet ingyen is játszani mmorpgt
ez csak egy saját vélemény <#banplz>#banplz>
Ne olvasd el mert nem szabad!
Lysithea_
Lysike
nézz rájuk rev6-on.
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Kicsit (na jó, nem kicsit) meguntam a játékot. Ha valakinek lenne egy értelmes ajánlata a karakteremre, megválnék tõle.
Lvl 109 rouge - bard. Rouge-ban xbow és dagger is maxon van, bardból csak tambourok, swin march, noise skillek.
Full nova ruhája van, nova+6 dagger, sima +6 (F😎 xbow, ja és persze kb. 5-600M gold, avatar ruci, szedegetõ pet....
Neptunon.
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Ha van havonta pénzed havonta : clockra + premire + sBOt -ra akkor hajrá.😊 Ez havi 5kból jön ki, asszem 250 a silver premi de már nagyon rég játszottam. Úgy 5ezerbõl lehet kijössz..
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A rev6 még mindig mûködik, ott meg lehet nézni hova milyen könnyû fellépni.
A premium nem létszükség mostmár( a legtöbb serveren), szedõ állat hasznos lehet, hogy legyen goldod...de már azt is lehet venni goldért is( ha nem akarsz silkre költeni)
Petek ugyanazt tudják mind. Bár most jó kérdés, hogy a fizetõs erõsebb-e, de szerintem nem.
Régebben volt egy 38-as karim, de már akkor egy szenvedés volt a szintlépés. Hát még késõbb mi lehet...
(gondolom ezért is alakították át az XP-bart a 0-100%-os kijelzésrõl, a tizesével történõ kijelzésre, hogy nagyobb szinten is lássa a júzer, hogy van hatása annak, ha leöl 13535 mobot 😄DD )
Amit jelenleg gondoltam beinvesztálni: medve, mókus +28 naponta az óra. Aztán esetleg 1000-es potion pakk, talánesetleg SP bónuszt adó scroll.
Bájdövéj, a "growth pet"-ek közt van különbség (pl sebzés, gyorsaság), vagy csak úgy kitaláltak néhány figurát, oszt kész?
Sztem csak akkor kezd el ezt a játékot EREDETIN, ha van pénzed rá.
ha nincs, de mégis szeretnél játszani dobj egy privátot és segítek neked hogy gyere privátra.😊
Amúgy oasis-ra bármikor be lehet lépni elsõre, sztem máshol se lehet rosszabb, talán a legújabb szerveren, bár kétlem
Végre eldöntöm magamban, hogy most olyan állapotban van a játék, hogy érdemes lenne rá költeni. Beregelek PayPal-ra. Lépnék be a játékba: Tele a szerver, majd az AutoLogin valamikor beléptet.
Kíváncsi leszek a következõ néhány napra.
De eddig vajon hol volt ez a sok játékos? Két hete még olyan szépen Populated volt az ÖSSZES szerver... egy öröm volt belépni 😊
nyami 😊
Isro Szerver: Titan
Eladó Level 70 Xbow/Bard Character, 34k sp, Level 65 Wolf +3 as itemekkel, 4 Silk, Rogue level 70, Bard Level 60,
PW váltó van...!
Ár: Megegyezés szerint, 1-5000 FT között...xD
Érdeklõdni: msn:[email protected]
A % növekményt adó skillek mûködnek kínai karakteren? Pl Lightning-ban van a mágikus sebzést növelõ skill, Fire között a fizikait, stb...
Szóval ha van egy 22-es szintû pure int karim, sword-del, a karakterlap szerint ~190~220-as sebzéssel, akkor a mágikus támadást növelõ skill +5%-ját miért nem érzékelem? Aztán... a hópelyhes event alkalmával adott a csaj egy +20% sebzés növelõ scrollt (fizikai, és mágikus is). Ezt magamra varázsoltam, de ennek sem láttam hatását. Pedig ez már tényleg jelentõs növekmény egy kb 200-at sebzõ karin...
Az egyedüli skill, amit látom hogy mûködik a Grass Walk.
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Én épp a héten kezdtem újra a játékot. Belépni simán be lehet, minden szerver csak "pouplated". Lag: vannak bizonyos területek, ahol konstans 1 mp a lag, nekem ez még nem zavaró, de vannak helyek, ahol nincs egyáltalán lag. Feltûnõen kevesen vannak egyébként is (bár lehet, hogy csak azért mert alacsony szintû vagyok, és a többség a magas szintû helyeken tanyáz). Háborítatlanul lehet a mobokat aprítani, ha valaki van a közeledben, az már feltûnõ 😊
Gyors és egyszerû kérdésem:
Még mindig nem lehet belépni a játékba csak tízezredjére, illetve képtelenség játszani az orbitális lagok miatt és kidobál a szerver 20 percenként, vagy ilyen már nincsen?
Hozzáteszem én több, mint 2(talán 3, nem tudom) éve játszottam utoljára, amikor pont ezek miatt hagytam abba.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Amúgy janganban a tradeshop környéken van egy npc-je ennek.
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Segítséget szeretnék kérni az SRO regisztrációhoz. Elég furcsán mûködik ez a dolog 😊
A Nick ellenõrzésekor azt írja ki, hogy "érvénytelen nick, vagy már foglalt szó". Akármit írok be (pl keresztnevem, vagy keresztnevem becézve, vagy akármi blabla) ezt dobja ki (mi a francnak kér egyáltalán nick-et?).
Az email ellenõrzésekor meg azt írja ki, hogy "NO!". Nem vagyok teljesen hülye, gondolom valami problémája van a megadott email címmel, de mégis mi??!!!!!! 😊
nemtom má régen csináltam
De nem irja senki h mivan a stallnetworkel mer nincs nekem az action menübe
én is rsroztam csak ellett szarva eladó am a 72 wiz clericem ha érdekel irj.
de én inkább azt akarom kédezni h mi van isroba a stallnetworkel mer már rég jáccotam és most visszamek de a stall netw ikon nnincs action menü:S
befejeztem az RSRO-t és cserélem vagy eladom karaktereimet
49 fullstr warrior/cleric +5sword +3shield elõre megvett 52+3sos 2h
49 fullint wizzard/bard +3staff +3harp elõre megvett 52+5 staff
Mind 2 nél van farkas. Renátó és Renáta =) Storageban értékes dolgok találhatók, 25-25 mill található a karaktereken, külön accon vannak természetesen.. Cserélem-Eladom(akár sms ben is tudsz fizetni)
érdeklõdni: [email protected] <- msn
amúgy 90 %, hogy van rSRO-s fórum valahol az internet bugyraiban.
jaigne, ha már itt tartunk. Valakinek nem kell Silkroad fórum ? 😄 mert nekem se idõm se energiám nincs vinni, van benne fasza kSRO szekció, csak rosszul lett kimentve és néhány ékezet nincs benne 😄
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne