Silkroad Online (iSRO)
  • random001
    Mivel kaptam jó pár pm-et plusz akkik csak itt kérték, így ide írom hiszen nem titok.

Egyébként ez jellemző a magyarokra a játékban, hogy önálóan nem találják fel magukat, a szájukba kell rágni mindent :D

A mostani legjobb pénz keresési lehetőség amihez nem kell nagy szint ( ott már a húzó nagy karakter azért taxiban fel tudja találni magát és meg tud tollasodni ha akar ) az a HAPPY event kiaknázása.

Kellékek:
    - pet ( megy anélkül is a dolog de nem termel elég profitot )
    - idő ( nem fogsz egy nap alatt billeket keresni, azaz az event teljes idejében gondolkodj )
    - segéd program amivel tudsz több karaktert futtatni, hiszen amelyiknek a pet-je van az nem ér rá városban árulni. Egy petes karira kb 2-3 árus karakter nem árt.
    - szint nem lényeg de jó ha min 50+ vagy, hogy a party mob 1-2 ütéssel ne küldjön padlóra napozni...

Aki eddig eljutott az olvasásban az gondolom most a homlokára csap, hogy bakker... tényleg... és már ki is találta miről van szó. :) És aki így tett az olvassa el a második mondatom :D
    Fogod a petes karaktered, ki kocogsz az ong földre, megpróbálsz keresni egy olyan spt farmoló nagy karit akiknél sokan vannak az item osztós pt-be és tadam.... Semmi más dolgod csak állsz, vagy ülsz egy helyben ( a választás opcionális, rajtad áll melyik a szimpibb )
    A második mondatom fügvényében leírom a továbbiakat is, bár bízok benne ez már menne önerőből is :P Amikor fullon van a petes kari betűkkel ( üresre kirámolni és úgy menni ong földre! ) akkor a városba átadod az 1-2-3 ( ez is opcionális ) anonim stall karakternek és elkezded árulni a betűket.

Amikor ezt elkezdtem kb 2 hete akkor 3 nap alatt összeszedtem fél billt. ( 500M a gyengébbek kedvéért ) Akkor még2-1.5M-be ment 50 betű. Ma már voltak akik 400m-be árulták. Szóval ez szerverenként változik szerintem. Én pl. a mai napig kirakom 800-900M-be délelőtönként mert akkor nem árulják még tömegesen, de du.5 után már szinte lehetetlen normális áron eladni...

A másik lehetőség, ami nem tudom megéri-e mert még nem teszteltem.( Előző eventen amikor adott pandorat nem játszottam.) Sokan eladják most a pandora boxokat 2-3 max 4M-be. Én a 2M-eseket mindig meg szoktam venni, a későbbi profit reményében. Ha meg nem megy el, akkor pvlv-re első osztályú lesz.

Ennyi. Kicsit hosszúra sikeredett. Sory érte.