Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
Ne olvasd el mert nem szabad!
Warlock/Cleric az általános, de nekem nagyon tetszik a Bard speedje 😊 Mi az ami miatt olyan sokan mennek Warlock/Clericcel?
Valahogy beraktam a petemet (Grey Wolf) a storageba. Csak az a baj hogy valamiért summolva van. Amikor meg ki akarom venni akkor meg azt írja:
"Summon item cannot be stored at storage because pet is summoned."
Meg lehet valahogy ezt oldani vagy vehetek egy újat?
Ok csak ne lámákat hozzál. Nem kell ide az isro mentalitás, az egyiptek meg a törökök így is szétbaszták már ksrot is.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Na Mortinra emlékszem még !
Hát figyelj megpróbálok mint elkövetni a cél érdekébe meg egypár isro havert is lehet elhozok azt csak legyen már hangulat meg IDS is megpróbálom rá állítani a dologra mert a mostani silkroadok már csak a botról és a sunokról szól nem a játék örömérõl . A regbe segíthetnél mert kssn-t nem tudom honnan tudnék szerezni de a többit privibe na köszi szépen elõre is 😛
(és bocs akit ez nem érdekel )
Nem azért írtam, hogy megsértõdj, csak tényt közöltem 😊
Hát ha gondolod gyere vissza. Bár nagyon halott már egy ideje. Kb minden régi arc abbahagyta (mete, ghost-ék, fox, IDS, Sogi, madmac, zuse). Night_Mare játszik még, csak már új karija van (98as lock/cleric), Night_Mare karival meg _Freeze_ játszik, nemtom emlékszel-e rá.
Az egyedüli magyar rajtam kívül aki még játszik, az morti (Lord_Mortein), de neki is új karija van (99es blader).
Én meg rohadtul meguntam a wiz-t, egy semmirevaló szar 😄 Úgyhogy most farmolok 2 kiskarit. A wizt meg elpasszolom.
Na kb ez most a helyzet, de ha feljösz, és rámírsz (산타Killer vagy Liana vagy iRelic), többet is tudok mondani + látni fogod magadtól is, hogy mi a helyzet. Csoki
Én van amikor játszom délután 4tõl estig! szóval elég aktívak vagyunk 😊
Én lvl 15vok ebben a pillanatban, haver meg lvl 13 !!
2KEZDÕ JÁTÉKOS KERES CLAN-T A
Xian SZERVEREN !!!!
Segítõkész, nem botozó Clant keresnénk !!!
a DangerxX néven elértek 😊 léci minnél hamarább valami invitet ! :$
Elõre is ThX
Reszkessetek mert gondolkodok a vissza térésen de akkor már nem valami noob karival hanem egy elismert becsületes karival.Ami régen volt az elmúlt mostmár mondom a változás útjára léptem és figyelj nekem nem kell a pénz hidd el nem a goldról szól a játék .És mi ez a nagy abba hagyás mete ghost fox zuse meg vannak még ja és persze nightmare?
Mert én nagyon jól éreztem magam a régi csapatba de lehet h ez csak egy oldalú volt na mind1 ha még õk is aktívak akkor újra kezdem és kijavítom a csorbát!
SirAlo: lehet, de ksron nincsbot (vagyis van, de csak pár koreai ismeri) szóval azthiszem ksron többet ér egy high kari.
Cat02: úgyértem legit non-koreai kari 😊
Apor: hidd el kurva sokat számít itt a hírnév, bár te 60on gondolom nem sokat vettél abból észre. És hogy neked "kevesebb volt a respect"? Hát konkrétan utáltak a koreaiak is meg úgy kb mindenki. Nem véletlenül basztak ki klánból is, stb.
Amúgy én nem emlékszem rá, h adtál volna kölcsön, de ha az hiányzik a boldogságodhoz, gyere fel, odaadom...
Köszöntem
mikor még kis szaros létemre elkezdtem ksrozni azt folyton ölögettem az uniqvákat az gondolom nem tetszett nekik (azóta felnöttem a silkroad online™-hoz xD)
amúgy Apor volt a kari neve és killer jössz még nekem 3 misivel emlékszem rá kértél egyszer kölcsön még kb 1 éve mikor klánt alapítottál asszem ezt mondtad
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Amúgy az árat lejjebb vittem 90$-ra!!!
Tudom, isro topic, nem ksro, de azért belinkelem ide ezt:
http://www.elitepvpers.de/forum/silkroad-online-trading/913314-ksro-wts-wtt-lv-102-wizard-bard.html
Eladó a kSRO karim, a fenti linken részletesen elolvashatjátok a részleteket, már akit érdekel. Köszi
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Én kipróbáltam, a GMmel beszélgettem órákon keresztül, hogy miként gondolja az egész szerver jövõjét, stb. Nagyon elszánt, beleéli magát és komolyan gondolja.
Szerintem próbáljátok ki, megéri hülyülni.😊 a bugokat folyamatosan javítják.
erröl az új dologról tudnátok egy kis felvilágositást adni hogy mint hol mit kell összegyûteni hogy be tudják lépni az elfelejtett világba 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Rate:50x
van EU-CH
Srop rate: sok a sun 😄
kapsz silket amibõl vehetsz: dresst,global,reverse,petek
van alexandria is 110 a max lv 3 napja nyomom 86 on járok 😄
82+0 sosun bowwal 😄 100felett csak nova esik.. 😊
érdeklõdni: http://funnysro.info/chat pm:
Az academyrõl érdeklõdnék, mennyi pont kell ahhoz, hogy kapjak különbözõ buffokat? A jutalmak megszerzésérõl légyszi írjon már valaki részletesebben. Köszönöm