82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Hay #81573
    horitazi: lehet, hogy nem érthetően kérdeztem a MEGLÉVŐ 4 zászlóról, de random001 mégis értette,
    ergo random001: KÖSZ, így már értem. 3-at eladok npc-nek...
  • byzhouse
    te :)
  • Logikok
    Újra el kezdtem az isrot 2 év pihi után ki van mercury szerón?
    Basszus tegnap adtam egy full inventoryt egy töröknek mert tele volt a petes ong grinderem, pedig csak sajátot szedi :D
    2 másik karimra lepakoltam egy rakatot, beváltottam és meguntam, de akkor ezentúl nem váltom be ;)
    Lets go stall xD
  • ZsiCu
    Tudomásom szerint nem lehet a szedő petet bővíteni. Inventory-t és storage-t lehet csak bővíteni, persze silkért.
  • tucsok63
    van valami jó silkroados magyar oldal ? ahol vannak hírek meg ilyesmik ?
  • Carmang
    Item Mallban van bővítő cucc.
  • random001
    Nem kell 4 csak szíben másfajták. ( fehér, zöld piros, kék ) válaszd ki amelyik színben tetszik és azt hagyd meg. A többi csak a helyet foglalja mivel acount boundos.

Amúgy meg arra jó, hogy felrakd a karakterre és kapj 5 srt-t és 5 int-et. Másra semmire. Meg vizuálisan is nézegetheted :D Ennyi kb.
    ------------------------------------------------------
    Mivel nem nagyon reagál senki a pet inventory-ra válaszolok de remélem nem baromságot. Ezért is nem akartam írni.
    Amikor én fanatikusan játszottam régen akkor nem lehetett sehogy sem. Nézz szét item mall-ba ott lehet venni silkért ha van. Szerintem nincs. Nem vagyok játékban nem tudom most megnézni Neked.
  • anthrox
    és h lehet bővíteni a pet inventory-t?:D
  • tucsok63
    szerintetek melyik szerveren érdemes most karit kezdeni ?
  • horitazi
    5 betű kell: H.A.P.P.Y (2fajta "P" betű).
    mire jó?: event so-ok->happy event-> új fajta gdf,scrollok,pandorabox,berseker újratöltő,hp,mp 500aspoti,5 str vagy 5 int scroll...ilyesmik
  • Hay #81562
    Hi, nekem is van 4 flagem (betűs eventből), az az összes lehetséges?
    És amúgy mire jó, ha megvannak?
  • DAcafat
    happy is ad pandorát :)
    nálunk sokan árulnak betüket 1-2 millbe megy 50db kis szintüeknek el lehet hülyéskedni szedésével de amint nekem meg lettek a flagek +jó pár devil,pandora abba is hagytam szedését :)
  • random001
    "Ma már voltak akik 400m-be árulták." ez természetesen 400k...

Egyébként ez meg rám jellemző, hogy éjszaka fél kómásan írok pár sort és nem nézem át mit is küldök be :D
  • anthrox
    Hi a szedő pet inventory-t hogy lehet bőviteni? mer csak egy oldal de látom h lehetne 7 oldalas is:S
  • random001
    Mivel kaptam jó pár pm-et plusz akkik csak itt kérték, így ide írom hiszen nem titok.

Egyébként ez jellemző a magyarokra a játékban, hogy önálóan nem találják fel magukat, a szájukba kell rágni mindent :D

A mostani legjobb pénz keresési lehetőség amihez nem kell nagy szint ( ott már a húzó nagy karakter azért taxiban fel tudja találni magát és meg tud tollasodni ha akar ) az a HAPPY event kiaknázása.

Kellékek:
    - pet ( megy anélkül is a dolog de nem termel elég profitot )
    - idő ( nem fogsz egy nap alatt billeket keresni, azaz az event teljes idejében gondolkodj )
    - segéd program amivel tudsz több karaktert futtatni, hiszen amelyiknek a pet-je van az nem ér rá városban árulni. Egy petes karira kb 2-3 árus karakter nem árt.
    - szint nem lényeg de jó ha min 50+ vagy, hogy a party mob 1-2 ütéssel ne küldjön padlóra napozni...

Aki eddig eljutott az olvasásban az gondolom most a homlokára csap, hogy bakker... tényleg... és már ki is találta miről van szó. :) És aki így tett az olvassa el a második mondatom :D
    Fogod a petes karaktered, ki kocogsz az ong földre, megpróbálsz keresni egy olyan spt farmoló nagy karit akiknél sokan vannak az item osztós pt-be és tadam.... Semmi más dolgod csak állsz, vagy ülsz egy helyben ( a választás opcionális, rajtad áll melyik a szimpibb )
    A második mondatom fügvényében leírom a továbbiakat is, bár bízok benne ez már menne önerőből is :P Amikor fullon van a petes kari betűkkel ( üresre kirámolni és úgy menni ong földre! ) akkor a városba átadod az 1-2-3 ( ez is opcionális ) anonim stall karakternek és elkezded árulni a betűket.

Amikor ezt elkezdtem kb 2 hete akkor 3 nap alatt összeszedtem fél billt. ( 500M a gyengébbek kedvéért ) Akkor még2-1.5M-be ment 50 betű. Ma már voltak akik 400m-be árulták. Szóval ez szerverenként változik szerintem. Én pl. a mai napig kirakom 800-900M-be délelőtönként mert akkor nem árulják még tömegesen, de du.5 után már szinte lehetetlen normális áron eladni...

A másik lehetőség, ami nem tudom megéri-e mert még nem teszteltem.( Előző eventen amikor adott pandorat nem játszottam.) Sokan eladják most a pandora boxokat 2-3 max 4M-be. Én a 2M-eseket mindig meg szoktam venni, a későbbi profit reményében. Ha meg nem megy el, akkor pvlv-re első osztályú lesz.

Ennyi. Kicsit hosszúra sikeredett. Sory érte.
  • Destyni
    Nekem is !! köszi :)
  • anthrox
    nekem is:D
    nekem jöhet az infó privben, kiváncsi vagyok :D
  • SkyLand
    Valaki elmagyarázhatná hogy a Farao setett hogy lehet megszerezni melyik kuldi kell hozzá :)
  • Lord Nomak
    Több év után nulláról nem fogom kezdeni, karakter vásárlást meg még szüneteltetem, normális áron szeretnék találni karaktert, de ezt is csak később. Én goldot venni fogok tpl-en mint régen, ha egyszer visszamegyek játszani. Meg nekem kb csak időtöltésre kell a játék mikor szó szerint nincs mit csinálnom úgy igazán, így a gold vásárlást is kimerítem abban, hogy mindig legyen miből potit venni azt kész. =)
  • random001
    Nekem az sro annyit ér csak amennyibe egy "segéd program" kerül havi szinten. 5 dolcsi vagy 5 euro... Látod még azt sem tudom dollárba vagy euroba fizetek annyira nem érdekel :D

A másfél év szünet előtt amikor játszottam én is belenyomtam kb az évi száz ezret... Aztán a fejemhez kaptam, hogy atya ég normális vagyok én? A válaszom egyértelműen a NEM volt. Ekkor hagytam abba az egészet és adtam el a nagy karit.

Most újra játszom de még az 5 dollárt is sokallom... Változik az ember...
    De merem állítani így is meg lesz nagy szinten a fullos szettem. Okosan kell játszani és kihasználni minden adódó alkalmat a pénzszerzésre. Viszont sok esetben választhat az ember hogy goldot "csináll" vagy feljődik. Én havi szinten azért összevakarok min.1 billt jelen állás szerint. Petet és pet rest is stallból szoktam venni. :) Ha érdekel a mostani legjobb lehetőség gold szerzésre, aminek nem alap feltétele a nagy szint írj pm-et, és szívesen megosztom veled :)
  • Lord Nomak
    Egy ingyenes játéknál ez már butaság számomra. A havi 5-600 mil bőven elegendő.
    Magyaroknak nincs olyan keretük (átlagot tekintve), hogy normális szettet összehozzanak, ha pedig valaki elkölt egy szett végett 60-70 ezer ft-ot, hogy ő legyen a jani akkor gond van az értékrenddel..
    Külföldiek némelyik országban főleg.. úgy szórják a pénzt erre a játékra, hogy hihetetlen, de ez nem újdonság szerintem.
    Így bőven elegendő az, ha pl Avihoz valaki beül sp farmolni, utána elmegy taxizni, aztán vesz egy szettet amivel kezdeni is tud valamit.

Persze mindenkinek más a fontos, nekem pl az, hogy sro nem ér meg évi száz ezret vagy többet..
  • random001
    Valóban elég olcsón lehet venni...

Viszont ha komolyan sro-znál:

-Szükséged volna a petre, hiszen ha komolyan játszol szükséged van minél hamarabb a nagy szintre, és ebben a pet messzemenőkig az egyik legjobb táp, ha az általa szerezhető xpt nézzük nem a goldot.

-Akkor tudnád hogy 5-600milla sajnos semmi ebben a játékban. Amikor egy fullos nova fegyverért elkérik az 1billt. ( és akkor még meg sem említettem az új fegyverek árait ) A nova itemek pedig 400m-nél kezdődnek alap hangon.

Lehet az én érték rendemmel van a baj, de nekem a komoly játék az max szint ff-ként. És fullos item szett. Utána meg a fáraó szett összehozása. Ha ez kész akkor én mondjuk 100 éves leszek és majd az unokám fog játszani a acountomal :D

• Lord Nomak
    Elnézve a gold árakat, ha teheted vegyél szerintem.. Ráadásul, ha látsz menet közben valami cuccot akkor meg tudod venni és nem kell arra figyelned, hogy még 3 nap mire összejön a zseton viszont addig meg sok esetben ki sem tart egy jó item.. Én pl, ha komolyan sro-znék akkor inkább vennék havi 5-600 millát nem pedig a pettel szenvednék. Itemeket kézileg is fel tudom venni, azt meg kétlem, hogy sokszor hagynak el mondjuk sun meg egyéb cuccokat a földön amit a pet felkaphat.
  • anthrox
    azt tudm énis:D de ha pl veszek 200-300 milla között akk van-e vmi hasznom rajta vagy sem?:D
  • Carmang
    "mer én eggyáltalán nem szedem a goldot"

Most kapcsolok :DDDDD

Ebben az esetben SOKKAL TÖBBET szed össze, mint te :)
  • Carmang
    Hogy konkrétan mennyi goldot szed össze azt nem tudom, de itt igazából a cucc a lényeg, amit az inventory-jában tárol, és nem a tiédben foglalja a helyet. Ezek sokkal többet érnek goldban, mint a konkrét gold.
    Amúgy hétvégén csináltam 8db 1 csillagos trédet JG-Bandit Den között. Kb 2 óra alatt lezavartam. Valami 160k jött össze nyereségként. Szerintem többet összeszedek csak a mobok öléséből ennyi idő alatt. A pet segítségével persze :)
  • random001
    Szerintem erre Neked senki nem fog tudni pontos választ adni. A játékban a gold az olyan mint az életben. Az egyik zsebedbe jön a bevétel, a másik zsebedből meg megy kiadásra...

A pet elengedhetetlen a szintezéshez szerintem. Amíg a karakter le hajol felszedni a droppot, az idő alatt jó esetben simán leszed egy másikat mobot ha mind ezt a pet csinálja helyette.

Xp-ben ( vagy aki farmol annak sp-ben) lényegesen meg nől az óránkénti %-os aránya pet használata esetén.
  • anthrox
    Hi kössz a válaszokat de én ezé kédem h mennyit szed mer én eggyáltalán nem szedem a goldot és ha a pet szedné mennyi jönne összt kb? nektek mennyi szokott ?kb
  • Carmang
    Én kicsit máshogy közelíteném meg a pet témát, ezt írom most le:
    -mindent a pet szed fel helyetted, te nyugodtan koncentrálhatsz a harcra, fejlődésre
    -kapsz egy kb akkora plusz inventory-t, mint ami neked is van, tehát nem kell 10 percenként visszarohangálnod a városba eladni a cuccokat.
    -minden vackot összeszed (ha úgy állítod be), olyanokat is ami a te látótereden kívül van. Nem tudom más szervereken hogy van, de itt Maya-n elég sok mindent elhagynak a botok. Ezeket is összeszedi, és ha csak az npc-nek adod el, hosszútávon az is elég jó pénzt hoz.
    -szóval megéri, ha a "játékélmény" miatt veszed meg :)
  • tucsok63
    valaki meg tudja nekem mondani h mikor van irisen karbantartás ?
  • Saxo17
    A legtöbbet úgy tudod kihozni egy pet-ből ha premium silken veszed meg, majd eladod kb 300m-ért xD Szerverfüggő, hogy mennyit adnak érte, oasis-on ez a minimum ár érte, kérdés, hogy megveszik-e. xD
  • Gubberx
    OFF: Valaki aki használja az iBot-ot és ért is hozzá felvenne msn-re? :)
  • asdelado
    70 es glavie karimat elcserélném nemtudom mien karira szintkörülire. venice serveren van és ottaniak előnyben, CSAK pw váltóval
    email: [email protected] köszi,helo
  • Lord Nomak
    Az a pet inkább távolság kímélésre és lustaságra van, nem hiszem, hogy csak azért mert pettel tolod nem kézzel szedegeted (vagy bottal) akár havi 3-400 millával többet szednél össze. De szerintem még 30-al sem. Bár lehet tévedek.. de pár éve még nem nyomot sokat a lattban mivel mindenkinek a bottja szedegeti vagy alapból goldminerek azok meg nem hagyják el.
  • anthrox
    Hi
    Megtudja vki mondani kb mennyi goldot szed össze a szedő pet egy hónap csak kiváncsi vok h megéri e? ty
  • byzhouse
    sok értelme volt.
  • KaBuTo666
    Nem tehetek róla hogy megakadt a szemem azon a fülön, egyből reflex válasz született :D
  • Gubberx
    Jó hogy nem rögtön a napiszar nem? :D