Silkroad Online (iSRO)
  • Hurkans
    Én csak annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz hogy:
    Wow ugye nagyjából arról hogy gyors 70-80(vagy amennyi a max szint) és onnantól kezdődik az élet: insták,aréna, stb,stb...
    Ellenben silkroadban az egész játék lényege nagyjából a PVE, a max szinthez közel 100-110 már a PVP is elérhetővé válik(meg a capture the flag eventeken)
    Érdemes keresni egy aktív klánt és ők segítenek megismerni a játékot de indulókérdésekben itt is tudnak segíteni, pl: hogy szerezz pénzt,farmolás,stb
    Wow-hoz képesti "hátrány" talán hogy a silkroad hosszú távra van kitalálva ha esetleg havi premiumot is veszel akkor is 2-3-4 év mire maxos leszel(teszem hozzá alacsony szinten is élvezhető a játék)
    A küldetések nem valami változatosak, ellenben vannak X óránként megjelenő Unique szörnyek melyek mint egy boss a szintüknél jóval erősebbek, és pl abból is sokan sportot űznek hogy azokat vadásszák...
    A job-ot már kifejtették előttem ami még pozitív és engem a wow-hoz képest még az fogott meg hogy a képességek gyönyörűen néznek ki, legfőképp a kínaiknál látványosak magas szinten.Remélem tudtam segíteni.
    Más: Nem tudja valaki mikor jön ki a 3.faj?
    És van innen aki Aegén játszik?