82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Hurkans #81293 Én amikor kiírta én próbáltam jelentkezni de egyik arena ... nevű npc-nél se tudtam :O
Hol kell? -
#81292 Szevasztok srácok lehet kicsit hülye lesz a kérdése de hát ezért vagyunk itt. Szóval most kezdtem újra ugyebár a srot és még nem nagyon vágom ezt az arenás cuccot múltkor elmentem megnéztem milyen nyertem 5 érmet vagy mit de az mire jó?Másrészt azt hol tudom beváltani? Vagy érdemes-e beváltani mert láttam stallokba 1.5mill/db és nem is rossz péz ha 5öt eladok várom válaszotokat! -
Hurkans #81291 4 darab 66os bot húz reggelig húztak hazajöttem most odamentem hozzájuk most megint húznak :D
Free taxi power :D -
kaitkeresek #81290 Nem, baj hagy huyyanak, csak ne legyen sok hogy legyen hely is -
Hay #81289 Ezek a goldbotok, kezdenek megint visszatérni... régebben rengeteg invitálós volt... -
#81288 minden városba van aréna npc oda mész hozzá és jelentkezel ha jól tudom minden nap reggel 8 és este 8kor lehet menni. -
Hurkans #81287 Nem tudom tapasztalt-e már valaki olyat hogy épp parti nélkül voltam penonoknál (persze szokásos beszedte a pénzt és dc eset...) erre behívott xp shares partiba egy bot vbjshfui.... Mondom ez mi?
Bot húz
Ilyet se láttam még pedig összesen már silkroadoztam vagy 1-2évet... -
Hurkans #81286 Wáó ezt nem tudtam :O kösz ezt jó tudni :P nem kell külön karit húznom akkor :)
Ezer kösz -
Saxo17 #81285 Kb. 2 hete újítottak. Bármilyen szinten lehet tradelni 1*-t. Nem tudnak megtámadni, akár 110-es is vagy. Egyedüli korlát, hogy egy nap max. 8 kört tudsz tenni. -
Cat 02 #81284 Én kSROban csináltam anno, de szerintem, ha csak nem 5 csillaggal nyomod, akkor dropokból több összejön. -
#81283 van eladó goldom Aege-n, 2b vásárlás felett, +5% ,,,, ingame Hexetra, vagy írsz privit, és msn, telefon megbeszéljük a dolgokat -
Hurkans #81282 És hogy lehet arénázni mert arra sehogy se jöttem rá? -
#81281 nyilván kevesebb pénz fog összejönni belöle mint dropokbol vagy elixirböl, amit sokan csinálnak mostanába aréna pontokat árulnak 10 perc alatt pár milla összejöhet. -
Hurkans #81280 Konstantinnápoly-Samarkand felhúzom 20ra a wizz-em és kezdem is meglátom mennyi pénz jön belöle körönként...
Azért gondoltam megkérdem nem-e halva született ötlet...
Köszönöm -
#81279 Meglehet csinálni, de amelyik város között jó a szorzó ott nagyok a mobok. 1*os cuccal kell menni pár 100kört hogy jó pénz legyen belőle... De ha ráérsz és élvezed akkor hajrá. -
Hurkans #81278 Tényleg érdekelne az itt jelen lévő sok-sok éve játszó játékosok ötlete ehhez...Próbálták? Hallottak róla? Tudják hogy hülyeség? -
Hurkans #81277 Kösz -
#81276 40-től támadhatnak -
Hurkans #81275 Támadt egy olyan ötletem hogy csinálok egy karaktert(wizz/bard) és felhúzom lvl 20 FF-ig és tradelve pénzt keresek/lassan fejlődik és ha elérem a határt ahol már támadhatnak akkor dlvl-ezek.
Ez egy nagyon hülye ötlet pénzszerzésre? -
Hurkans #81274 Az 1*ost is meglehet X szinttől ez a szint érdekelne -
#81273 Amúgy az nem lv-től függ hanem * tól .
Az 1*os tradet nem lehet megtámadni minimum 2* kell h legyen hopgy thif is megtámadhassa -
Hurkans #81272 Egy hülye kérdés de az istennek se jut eszembe hogy lvl 30tól vagy 40től támadhatnak a thiefek traderként? -
#81271 update
visszakértem a pénzem, mivel azóta sincs silk az item mallban, csak a silk historyban. Erre ez az üzenet jön:
"transaction that was completed at 2010-11-05 20:03 Korean Standard time. 300 Silk is confirmed to been deposited to *****. You have 0 silk remaining which means you have used the silk. This is a false claim and will be reported to Paypal as such."
Visszaírtam hogy legyenek szívesek blokkolni az accot és visszaadni a pénzem. Vagy mást kellett volna írni nekik?
-
Hurkans #81270 Én csak annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz hogy:
Wow ugye nagyjából arról hogy gyors 70-80(vagy amennyi a max szint) és onnantól kezdődik az élet: insták,aréna, stb,stb...
Ellenben silkroadban az egész játék lényege nagyjából a PVE, a max szinthez közel 100-110 már a PVP is elérhetővé válik(meg a capture the flag eventeken)
Érdemes keresni egy aktív klánt és ők segítenek megismerni a játékot de indulókérdésekben itt is tudnak segíteni, pl: hogy szerezz pénzt,farmolás,stb
Wow-hoz képesti "hátrány" talán hogy a silkroad hosszú távra van kitalálva ha esetleg havi premiumot is veszel akkor is 2-3-4 év mire maxos leszel(teszem hozzá alacsony szinten is élvezhető a játék)
A küldetések nem valami változatosak, ellenben vannak X óránként megjelenő Unique szörnyek melyek mint egy boss a szintüknél jóval erősebbek, és pl abból is sokan sportot űznek hogy azokat vadásszák...
A job-ot már kifejtették előttem ami még pozitív és engem a wow-hoz képest még az fogott meg hogy a képességek gyönyörűen néznek ki, legfőképp a kínaiknál látványosak magas szinten.Remélem tudtam segíteni.
Más: Nem tudja valaki mikor jön ki a 3.faj?
És van innen aki Aegén játszik? -
Saxo17 #81269 Nekem csupán azzal volt problémám, hogy csak ki szerette volna próbálni a játékot. Erre egyből kapta az oktatást, hogy úgyse megy semmire mert sose lesz 110 FF és nem lesz neki 50b goldja. Nem így kell gondolkodni. Annak idején én se azért álltam neki hogy én legyek a leghatalmasabb. Előtte nem is játszottam ilyesmi játékkal, azóta se játszom mással. Tény hogy sok idő kell ehhez a játékhoz meg szerencse. De ha simán kockulni akar haverjával akkor tegye. Nem kell ahhoz pro-nak lenni. Még egyszer mondom, hatalmas játékélményt adott nekem a kezdetekben, most kb ennek 5%-a van meg. Pedig bitang karim van.
Ezért nem is válasz hsz volt, csupán általánosságban írtam én is. -
#81268 sziasztok, ezért van vége ennek a fórumnak mert ez már nem silkroad fórum hanem átalakult anti-silkroad fórumnak. tisztelet a kivételeknek -
Aneko #81267 "hogy csak az vegye magára, akire vonatkozik" :)Nos ezt hívják mosakodásnak :) nem rád gondoltam bla-bla meg akinek nem inge stb.Még 1x ,hogy érthető legyen.Én is tudom milyen volt az sro hisz gyakorlatilag indulása óta játszom vele.És játszottam a wow-val is .DE! Nem fikázom a wowot egy wowos topicban mert megadom a tiszteletet azoknak akik szeretik.És mivel silkroad-ozom eleve nem járok wowos oldalakra azt fikázni.Remélem ez eddig ok?Nos ha valaki megkérdi ízlik a szomszéd levese akkor egy értelmes ember nem lefikázza a sárga földig,hanem megjegyzem bár nekem nem jön be a levese de kóstold meg és te döntsd el milyen az íze.Így elég lett volna csak annyit írni,hogy (mousee nézd nekem nem jön be a sílkroad ,de próbáld ki és meglátod).Ha meg ilyen érzést vált ki belőled a sílkroad amit tényleg sajnálok akkor kérlek tedd már meg vagy mondhatnám tisztelj már meg minket avval,hogy privátba írod meg neki.Én is megtisztelem a wow játékosokat,hogy nem fikázom le a játékot egy wowos topicban.Köszönöm vagy inkább köszönjük. -
Kryon #81266 Talán az sro2-ben lehet reménykedni, ha lesz egyáltalán. Egy havidíjas, grindmentes, item mall nélküli játékba, ahol nem pénzért vásárolják a geart, és visszaadja azt a hangulatot, amilyen az 1. évben volt sroval játszani talán visszanéznék :) Mert azoknak írom, akik az elején még nem sroztak, és így nem tudhatják, hogy ez a játék akkoriban nem ilyen volt, amikor még hajnalig tartó guildtradek mentek, amikor pl guild szintlépéséhez gyűjtöttük a goldot, igen tradeléssel, egymást érték a tradek, és a csaták. Akkoriban sok magyar játszott még, összetartó csapatok, barátságok születtek. Amikor még élmény volt fellépni a kariddal, tradelés, thiefelés közben haverokkal baromkodni :)
Az akkori játékosok mára már rég abbahagyták, de tudnának ők is mesélni hosszú történeteket az újaknak, hogy akkoriban milyen volt srozni.
Ezért bánt, hogy tönkretették, és ezért húzom le azt, amit csináltak abból a játékból amit akkoriban szerettem. -
Kryon #81265 Nem értem a problémád. Mousee kifejtette, hogy a pve-t szereti, és az sro pve tartalmáról érdeklődött, ráadásul utalt rá, hogy ő valami wow szintű pvere számít. Erre közöltük vele, hogy sajnos ilyesmi nincs sroban.
Ha másképp gondolod, akkor mint aktív sro játékos írd le neki részletesen az sro pve tartalmát. -
Kryon #81264 Semmi gond, csak olyanra reagáltál, amit direkt azért írtam általánosságban, hogy csak az vegye magára, akire vonatkozik :) -
#81263 3 hosszú nap gyümölcse és meg is van az 50K sp.
Na még egy párszor ennyi és elég is lesz:D -
#81262 Szerintem ha valaki először sroval kezdi el az mmorpg-k világát akkor a wow nem fog neki annyira tetszeni de ha wow-al kezd el akkor a sro lesz szokatlan embere válogatja . A sro a haladás útjára tért bizonyítja azt elsőre bejutás folyamatos event, ctf stb...
Joymax is rájött hogy nem a botokban van a jövő hanem a játék élménybe.
Remélem így is marad.
-
Aneko #81261 Bizonyára nem :)És hát valljuk be őszintén írásod első fele is némileg engem is célzott. Vagy nem? Vagy igen ? :)Egyszerű építő jellegű kicsit kritikus hangzatú írásom szerintem indulattól mentes. Vagy nem? Akkor ez most hova is talált be ? :) -
Saxo17 #81260 Tipikus magyar hozzáállás. Arra vágynak hogy a legnagyobbak legyenek és üssenek szét mindenkit majd arcoskodjanak. Arra nem gondoltatok hogy csupán "játszani" szeretné a játékot? Mint ahogy tettem én is kb 5 éve. Mert bizony k*rvára de élvezetes volt. Ja és nem csak törököknek meg kuvaitiaknak lehet pro gear-je. NEM költöttem sokat silkre. Csupán 1 silver prem amikor lehetetlen volt bejutás. Mégis most full nova setbe és nova staff-fal mászkálok meg elég sok goldom van. Amúgy meg sztem üti WOW-ot. -
Kryon #81259 Bizonyára észrevetted, hogy a 2. felét írtam neked.
De válaszod indulatából arra következtetek, hogy az első rész is betalált :) -
Aneko #81258 Mert,hogy gondolod törtön :) Örülök,hogy ilyen gondolkodó típus vagy.Gondolkodni ráérsz egyéb értelmes dolgokon ,nem pedig azon,hogy játszottam wowon.Tedd meg nekem azt a szívességet,hogy másképpen is gondolod :) Ok? Ha mindenkiben ugyanaz a játék váltaná ki az eufórikus állapotot elég gáz lenne.Vagy netán mindenkinek piros suzuki tetszene,ne adj isten a szomszéd felesége.Komoly bajban lennénk .Ezért írtam,hogy majd ők eldöntik miután kipróbálják.Szerintem elég nagyok,hogy eldöntsék. -
Kryon #81257 Kinek a pap..., de úgy nehéz véleményt mondanotok a wowról, ha csak kipróbáltátok, azt is gondolom törtön... Sajnos aki nem látta benne az endgame tartalmat, az nem látott semmit abból a játékból, és maradjon inkább csöndben :)
Aneko
3 évig sroztam, elejétől, azóta wowozok már 2.5 éve kb, szóval van 1 kis rálátásom mind2 játékra ;)
SRO az elején nagyon jó volt, ha el nem cseszik, még mindíg azt játszanám, de idővel úgy leromlott, hogy egy hulladék lett belőle. -
#81256 ez topik és nem fórum :) -
Aneko #81255 Nos ami a wowot illeti háááát nézőpont kérdése.Szerintem a wow egy rakás f..os és ami a wow karik mozgását illeti elég gyenge lábakon áll a silkrodéhoz képest,már-már gyerekesen béna.De szerintem ezen kár vitázni hisz hallottam már elég véleményt mind2 játékról.Ezért sem értem miért kell rögtön fikázni az sro-t.(nem tökéletes az biztos).És nem is értem ha valaki ilyen kritikus a silkroaddal szemben az mit is keres ezen a fórumon?hm?Szóval 1szerübb lett volna csak annyit írni,hogy próbálja ki és majd ő úgyis eldönti,hogy tetszik neki avagy nem. -
VinAdam #81254 Én kb feltettem a WOW-ot, játszottam vele 2 percet, és annyi volt. Előtte 3 évet silkroad-oztam. Meg volt szokva nekem az egész, lehet ezért voltam vele így. Azóta is azzal játszok. De az SRO grafikája nekem sokkal jobban tetszik mint a WOW-é. Menj el jangan külterületére, és nézd meg a naplementét. Gyönyörű... és ez csak egy példa.
Az egész megszokás kérdése.. de a jót hamar megszokja az ember. Én ajánlom nektek a játékot. Lvl 60as szintig kézzel is lehet tolni bőven. Onnan már kell egy kis ideg hozzá :D De addigra belerázódtok és majd botoltok :P