Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

isro-hoz képest : exp rate : 50 szeres, skill exp rate : 40 szeres

ja , és kérhetsz ingyen silket meg sp-t de az már golda kerül :) Nah : egyébkén 1 nap alatt lehetsz 60 as lvl vagy nagyobb
Sziasztok ! Nyitott egy új privát szerver, a neve Hunsro. Csak magyarok játszanak rajta , most kb 50 -en vagyunk . Akit érdekel annak megadom a letöltései linket , meg hogy hol lehet regelni. Érdeklõdni fórumban lehet, vagy dobj egy privit !!! ( egyébként a gm-ek rendszeresen osztogatnak sun cuccokat pld. +10 sun bowokat meg ilyesmit :) u.h. gyertek, gyertek !! tom , isro topic de muszáj kiírnom mert minél többen leszünk annál nagyobb lesz a mob spawn rate azt mondják .
Sziasztok!

Még mindig nem akar ez a vacak elindulni.
Nincs tûzfalam.
Mindent kipróbáltunk.
Vagyis szerintem nem mindent mert akkor jó lenne. Van még esetleg ötlet?
Ez a rohadék silkroad guard szórakozhat.
Nem akarom 3 év után elhagyni a kedvenc játékom!!!!!!!!
WuFraZselic
tûzfal

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hát akkor sajn nekem az volt a problémám hogy a gameguard zöld csík folyton visszaesett és utána 5-6 perc múlva bevett :(
Halihó!

Sima xp-m van és a géphez nem nyúltunk már hónapok óta. Ez a hiba a keddi szerver frissítéskor jelentkezett elõször. Elõtte sosem volt ilyen gondom. Egyébként 3 éve játszok és ez új nekem is.
Egyszerûen beindul az sro, aztán start gomb után a silkroad guard is indul, eltûnik és megáll az egész. Nem vált a képernyõ az animációra, hogy meg tudjam adni a jelszavaimat a belépéshez. nem használok botot, nem módosítottam semmit sem a botok miatt, teljesen friss verzió van letöltve, most is újrahúztam délelõtt de ugyan az a gond.
Csak ez a játék van telepítve, és semmi más, a szokásos w, ex, és egyéb alkalmazások mellett. Kezdenek az elvonási tünetek jelentkezni.
kicsit írj többet, akkor lehet tudunk segíteni... gépedben mi van, mien oprendszered van... bla bla bla

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

Sziasztok!

kaitkeresek köszi a tippet. Várhatok én órákat akkor sem történik semmi sem. Szóval megvolt a teljes törlés, és újrahúzás többször is, letöröltem minden botra utaló nyomot a gépemrõl, mégis fütyül belépni. A hiba továbbra is maradt, és nem jutok el a jelszókérésig.
Várom a további ötleteket.
Krisztoforo42 Szia ! Nekem is ez volt a problémám, de csak várni kell kb 5-6 percet aztán továbbenged. Ja, és köszi Avatar a segítséget
Ha sp-farmot akarsz vele csinálni, akkor:
Mastery max: lv10
lv18-28ig maradj partyban, ha 28 lettél mehetsz delevelezni 18-ra ismét.
Kb ennyi, intet húzhatod, str-t ne húzd, mert nehezebben hal delevelnél.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Sziasztok!

A mai szerófrissítés után letöltötte a frissítõcsomagot és nem akar belépni. Eljutok az indításhoz használt képhez, és a start után elindul a gameguard, és utána nem történik semmi sem. Hiába várom, nem kezdi el a jelszókérést. Van valakinek hasonló baja, vagy ötlete, hogy mi a bánat lett vele? Köszi
Sziasztok ! unalmamba csináltam egy wizardot most 8-as szintû, és az lenne a kérdésem hogy hanyas szintig legyen ong taxiba ?
Ha netán olyat kérdeztem ami elhangzott bocsi... de ha leírtad volna szerintem nem esett volna nehezedre, vagy linkeltél volna valamit. Ennyit errõl. Beszélsz felette, de tényleges válaszra nem méltatsz. Na mindegy , még egyszer bocs!

"Persze, nem botfórum, bár vissza/és folyamatosan olvasva közel ezer oldalt, nem ez volt az elsõ eset, ami e témában íródott"

tudom :) én is posztoltam már olyat amit nem szabadott volna... :D mindig voltak ienek és lesznek is majd :D

(Aztán miért ne tudnék???)
Mivel csak "postás" voltam a kérdés felvetésében, így felesleges reagálnom...
Persze, nem botfórum, bár vissza/és folyamatosan olvasva közel ezer oldalt, nem ez volt az elsõ eset, ami e témában íródott...
nyugodtan reagálj (szerintem csak nem tudsz :D)... am ez nem botfórum! :D

Merthogy? :)

Erre inkább nem reagálnék :-)
Én tudom ! :) Figyi : Ha szerencséd volt, akkor spanyol zászlót vettél !! Nah , mivel a spanyolok gyõztek ezért aki spanyol zászlót vett , az kapni fog valamien jutalmat . Például lehet hogy éppen egy szintedhez megfelelõ sost somot vagy sosunt fogsz kapni . de lehet hogy valami hülyeséget.
Nem tudom hogy mikor adják a jutalmat, de adni fogják a spanyol zászlósoknak
Hali!
Valaki tudja hogy azok a zászlók amiket a VB-s eventkor adott fogadáskor, azokkal mit lehet tenni? Akit idáig kérdeztem senki sem tudta, remélem nem csak npc nek adhatjuk ajándékba^^

Sziasztok ! Játszik valaki Persia szerveren ?
me nem, keressen mást a "haverod" xD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Kérdezi haverom, hogy itt tudja-e valaki, hogy miért nem free ma az sroking?
dragon11
Köszönöm szépen mindenkitõl a segítséget!

Jaja van itt valaki, de ez nem chat hanem fórum. mint ahogy ezt élõdtem is említették :) Vennék Goldot Aege Szerverre
van valaki ?
igen

dragon11
és a kék mit befolyásol? Mégnagyobb lehet a parry ratio rajta?:)

köszi

Dodging, amibõl 2 fajta van
egyik a stat-ot(attribute stone of dodging)
a másik a kéket(magic stone of dodging) javíthatja
dragon11
uhh, köszi:)

és milyen stoneval tudom megváltoztatni a parryt a ruháimon..?

illetve a fizikai/mágikus elnyelés(reinforce) mit befolyásol?

köszi

farm? akkor nyilván kisebb mobokon mint te...

Sziasztok ! Van egy lvl 43 xbow full str karir jelenleg 3 as farmban van a rogue meg a cleric is . hol farmoltassam ?
hm ezt nem tudtam, de így belegondolva logikus^^

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

byzhouse
ez nem chat,hanem fórum<#felkialtas>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

WuFraZselic
a magas parry befolyásolja

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
Értem.

Köszi szépen!:)

Írtam lentebb ha kari kõ Ebay:D

van valaki ?
Akkor gondolom g+é se volt kelendõ 1000$ért :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

a szettnek semmi köze hozzá. Kínai kari úgy tud védekezni, hogy felrakja a fire wall-t vagy a snow wall-t. Eus pedig úgy, hogy megöli az enemyt, mielõtt az kd-zza.

kSRO - &#51109;&#50504; szerver - &#49328;&#53440;Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

WuFraZselic
erre felkaptam a fejem :D

közel 1 éve a 100 FF karimat sun sworddel 150$-be nem akarták vinni... :D

Mé? megveszem xD

Még a sokat tapasztalt Wufra-t is meglepte az eget döngetõ ár.:D lol

dragon11
KD ellen hogy lehet védekezni, hogy kisebb % esély legyen, hogy ki tud ütni?=)

Az oké, hogy jobb set.. de mégis milyen adatok befolyásolják?

köszii

WuFraZselic
94es kari 70-80k? ugyanmár :)

Új szerver :)
Örülünk de igazán mégse :) mert állandóan C7 hibát ír :S Mit lehet tenni neki?

:):):) jól teszed :D
Ennek mi csak örülünk :) most is penonnál huzatom magam bottal
Nem vicc kajak kedd óta populated az összes szero 10 perc a bejutás..