Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja , és kérhetsz ingyen silket meg sp-t de az már golda kerül :) Nah : egyébkén 1 nap alatt lehetsz 60 as lvl vagy nagyobb
Még mindig nem akar ez a vacak elindulni.
Nincs tûzfalam.
Mindent kipróbáltunk.
Vagyis szerintem nem mindent mert akkor jó lenne. Van még esetleg ötlet?
Ez a rohadék silkroad guard szórakozhat.
Nem akarom 3 év után elhagyni a kedvenc játékom!!!!!!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Sima xp-m van és a géphez nem nyúltunk már hónapok óta. Ez a hiba a keddi szerver frissítéskor jelentkezett elõször. Elõtte sosem volt ilyen gondom. Egyébként 3 éve játszok és ez új nekem is.
Egyszerûen beindul az sro, aztán start gomb után a silkroad guard is indul, eltûnik és megáll az egész. Nem vált a képernyõ az animációra, hogy meg tudjam adni a jelszavaimat a belépéshez. nem használok botot, nem módosítottam semmit sem a botok miatt, teljesen friss verzió van letöltve, most is újrahúztam délelõtt de ugyan az a gond.
Csak ez a játék van telepítve, és semmi más, a szokásos w, ex, és egyéb alkalmazások mellett. Kezdenek az elvonási tünetek jelentkezni.
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
kaitkeresek köszi a tippet. Várhatok én órákat akkor sem történik semmi sem. Szóval megvolt a teljes törlés, és újrahúzás többször is, letöröltem minden botra utaló nyomot a gépemrõl, mégis fütyül belépni. A hiba továbbra is maradt, és nem jutok el a jelszókérésig.
Várom a további ötleteket.
Mastery max: lv10
lv18-28ig maradj partyban, ha 28 lettél mehetsz delevelezni 18-ra ismét.
Kb ennyi, intet húzhatod, str-t ne húzd, mert nehezebben hal delevelnél.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
A mai szerófrissítés után letöltötte a frissítõcsomagot és nem akar belépni. Eljutok az indításhoz használt képhez, és a start után elindul a gameguard, és utána nem történik semmi sem. Hiába várom, nem kezdi el a jelszókérést. Van valakinek hasonló baja, vagy ötlete, hogy mi a bánat lett vele? Köszi
tudom :) én is posztoltam már olyat amit nem szabadott volna... :D mindig voltak ienek és lesznek is majd :D
Mivel csak "postás" voltam a kérdés felvetésében, így felesleges reagálnom...
Persze, nem botfórum, bár vissza/és folyamatosan olvasva közel ezer oldalt, nem ez volt az elsõ eset, ami e témában íródott...
Nem tudom hogy mikor adják a jutalmat, de adni fogják a spanyol zászlósoknak
Valaki tudja hogy azok a zászlók amiket a VB-s eventkor adott fogadáskor, azokkal mit lehet tenni? Akit idáig kérdeztem senki sem tudta, remélem nem csak npc nek adhatjuk ajándékba^^
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
egyik a stat-ot(attribute stone of dodging)
a másik a kéket(magic stone of dodging) javíthatja
és milyen stoneval tudom megváltoztatni a parryt a ruháimon..?
illetve a fizikai/mágikus elnyelés(reinforce) mit befolyásol?
köszi
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
közel 1 éve a 100 FF karimat sun sworddel 150$-be nem akarták vinni... :D
Az oké, hogy jobb set.. de mégis milyen adatok befolyásolják?
köszii