Silkroad Online (iSRO)
  • Aneko
    "hogy csak az vegye magára, akire vonatkozik" :)Nos ezt hívják mosakodásnak :) nem rád gondoltam bla-bla meg akinek nem inge stb.Még 1x ,hogy érthető legyen.Én is tudom milyen volt az sro hisz gyakorlatilag indulása óta játszom vele.És játszottam a wow-val is .DE! Nem fikázom a wowot egy wowos topicban mert megadom a tiszteletet azoknak akik szeretik.És mivel silkroad-ozom eleve nem járok wowos oldalakra azt fikázni.Remélem ez eddig ok?Nos ha valaki megkérdi ízlik a szomszéd levese akkor egy értelmes ember nem lefikázza a sárga földig,hanem megjegyzem bár nekem nem jön be a levese de kóstold meg és te döntsd el milyen az íze.Így elég lett volna csak annyit írni,hogy (mousee nézd nekem nem jön be a sílkroad ,de próbáld ki és meglátod).Ha meg ilyen érzést vált ki belőled a sílkroad amit tényleg sajnálok akkor kérlek tedd már meg vagy mondhatnám tisztelj már meg minket avval,hogy privátba írod meg neki.Én is megtisztelem a wow játékosokat,hogy nem fikázom le a játékot egy wowos topicban.Köszönöm vagy inkább köszönjük.