Silkroad Online (iSRO)
-
Értem! Köszönöm szépen a válaszokat, csak sajnos ECSROn(Legal private server) nincs EU.:-( azt tudtam, hogy nincs legerősebb karakter. Van már tapasztalatom azért, 3év játék után.:) csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
ECSROn van mana shield, meg minden egyéb, csak EU nem. 1hónap múlva meg, ahogyan említettem jön a lvl 100 a skillekkel együtt.
Eddig mindig pure int nukerral voltam.. :) de ugye a mana shield ha lemegy, van egy minimális töltődési ideje, s az alatti idő alatt simán bedarálhatnak. Illetve még nem volt hibrid int speares karim, nem tudom, hogy azzal fejlődni milyen lenne.. meg milyen DMGket verne a szintjén levő mobokban átlagsetben.. és hogy az 1:5 nem-e húzna el jobban a fizikai DMGre.. tehát alacsony lenne a mag balance.. (igaz ruhákkal javítható, de kérdés h hány %ig) de az biztosan nem hal be egy könnyen.. ára van.. nem lehet mindkettő, hogy nagyot is üssön és meg se haljon SUN set nélkül.:(
ThedarkmanHUN: Hát, sajnos a bowos nekem nem tetszik.:) de köszönöm a válaszod!:)