Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem az accountokat írják most ki, nem a karikat..

Ez kemény,mindennap 17:00 SRO standard idõben kidobnak 1 listát akiket bannoltak gondolom 1x 1hétre,majd 2hét..majd végleg.
De azt nem vágom mire jó a kicsillagozás..

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

iLoveSmileyz
Elado LvL 98 xbow/cleric FF 125k sp 98+7 xbow, tabik, kövek, elementek, silkes szedö pet(halott) 500m gold. + 4 +5 set.

Érdeklödni!
msn:[email protected]

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

THeArrow
xd te nub, inkább szerkezd le a haverodat a karidról ;..;

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

WuFraZselic
jézusom, már ilyen is van isron? xD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ha jól emlékszem, WuFra úgy fél éve váltig állította, hogy õk pedig megölik majd 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

THeArrow
Roc egész korrekt 😊 jolmegvan csinálva maga ez a rituálé, stb stb, maga a mob is eléggé korrekt de amit csinál, azmár rohadtul nem 😄 szal iSROn megölni tutibiztos hogy nemfogják 1évig minimum vagyis hát nemtom.. nincs sztem oan szerveres összefogás sehol mert ehez egy union se elég >.< naszal haver karijával garázdálkodtam, vettem fel clippeket is majd ha lesz power összevagdosom , addigis pár kép

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

igazából a bardokhoz ahol mint buff van jelen igazából csak a moving march meg a nosie kell a többi scill fölös de ha a bard lessz a fõ skill akkor mindent de hogy a gyengébbek is ércsék pl rouge bard akkor csa nosie meg movingmarch 😄
Egyszerû a leírás, kb mindent fejlessz 😄
Én mondjuk azt a sort ahol a rave melody van nem használtam, de ha már bardot kezdessz akk érdemes mindent húzni 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Bard karakterhez tudna valaki adni egy kis leírást, mert eléggé kesze-kuszák a skilljei a számomra.

kösz ^^
jah kivan de csak uccsó 3 betû

asd

ctrl+f. De most mintha ki lenne cenzúrázva :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sztem csak akinek több van, annak több az esélye 😊

am most van valami bannlist, nemtudjátok h lehet rákeresni benne névre? 😄 régen kivolt írva de nemtalálom...

asd

Most Roc tényleg heti egyszer fog megjelenni szerdánként ?!

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Legalább külön slotban van mind ? 😄

gameplusz
Akkor vegyél gyorsan inventory expansion-t 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Vagy iszlám lesz, vagy még egy repülõs mmo 😄

Atisz
Nos, a 3 Gb szabad hely volt kevés neki. Most felszabadítottam még 2-t és így gond nélkül elsõre elindult az install... elég fura mert más esetben ilyenkor elindul minden, csak közben jelenik meg a bubi, hogy "kevés a lemezterület". No de ugye ez joynax.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

THeArrow
nekem azt eddig aztmondták hogy tárolni kell az invbe majd 15dike után akinek többvan az nyer, hogy ebbõl miigaz nemvágom

"joymaxcon" 😄

foxpal
Black Rogue 😄
http://blackrogue.ini3.co.th/

Ezt 2x kellett volna elküldeni 😊

On: Nah ha leadjuk a 39 protector és az 1db guardian sealt akkor kapunk egy ali babás vmi szar tekercset. Van vkinek elképzelése arról, hogy az mire jó?😛

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Elõször fogalmazd meg érthetõen aztán tedd fel a kérdést 😊

Vagy veszel a kezedbe egy dictionaryt és ki szótárazod hogy mi hogy mûködik 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

cs az ujj cillenten az alibasának ugy kell szedni
39 sima bandit eszencét meg 1 championt és 2 dropot kapsz egy itemet ami mindig más akár hányszor váltod be meg egy valamit ami nem tom hogy mit csinál valami thifes dolog van benne help lps kéne hogy mire képes az a tekercs mer már 12 õ van belõle 😄
Loki gól 😊

kb 6 különbözö vel probálkoztaM
lehet hogy kevés a hely neki, bár nem hiszem, mert akkor saját maga irna ki üzenetet. ezt meg ugye a winfos írja hogy leállt.
a fene tudja. próbálgassad más fiókból feltelepiteni / más particióra.

de lehet hogy újra le kéne töltenetek

nekem is ez agondom plz segitsetek nekünk
Atisz
Épp nézem hol tart az install, erre:

"A(z) SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_210.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Az adatok, melyekkel éppen dolgozott, valószínûleg elvesztek."

Többszöri próbálkozás uezt eredményezte. Ilyen még soha nem volt. Vmi tipp? Lehetséges, hogy kevés hely (3 Gb) van és ezért nem akarja elkezdeni az installt?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
So-Ok, elvileg minden páros óra elején (gondolom joynax óra). Legalábbis ezt írta a honlap.

Atisz
Köszi, most már nekem is mûködik. Belenézek ebben a nyomi eventbe, ha lesz idõm.

Erre az alibababa ra hol lehet regelni vagy egyáltalán mi ez ?
nekem is azt írta tegnap.
ma meg feltelepült

Atisz
Köszönöm a válaszokat, de nekem azt írja hogy csak a 4.5 update után mûködik O_o

aktuális a 1.210
csak ezzel megy a játék.

Én felmentem hivatalos oldalra, letöltöttem amit ott van és jó volt.

Atisz
Egy kérdésem lenne Núbiából:

-tényleg nem lehet sehonnan letölteni az aktuális klienst? Tehát ha nincs fenn a mostani, csak a következõt (v1.210) lehet letölteni, akkor nincs Gül baba event?

Régóta tudjuk hogy nem stimmel valami az angol tudásukkal 😊

Szerintem ezen a képen vmi nem stimmel....

na megvan a 39 Protector meg a guardian szar.

kaptam egy AlibabaSealt azzal hova kell menni? mert nem a Sosokhoz az tuti

Nem lehet h giant kell hozzá ?
(hiv honlapon az van írva h sima champion ölésekor jön elõ)

grind közben. de a guardiant szinte sose dobja :@

1 óra még míg leér a kliens, utána meglesem.
Ám ezek grind közben spawnolnak, vagy berak vmi különleges helyre és ott kell ölni ?

nah elméletileg 1 óra event van utána 1 órán keresztül megszünik. utána megint 1 óra event. ha nicns megjelenve fölül az az ikon akkor nincs event--> nincs event mob

a többi az megjelenik magától

És a többit ? 😄

a seal guardiant hol kell leölni? mert nem akar megjelenni

többi már megvan

Felveszed questet, megcsinálod, kapsz kulcsot. Quest menete kb annyi, hogy roc-ban körbe, vannak tekercses mobok és azokat kell ölni. ~ körbe kell egyszer futni a hegyet 😄 iSRO-n mondjuk fun lehet a többi bottal/törökkel versengeni >.<

THeArrow
na csüssz, vmi ksros alak leírhatná a roc bejutás menetét, quest stb , kthxbai

nem, még nincsenek serverek 😊