Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azt nem vágom mire jó a kicsillagozás..
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Érdeklödni!
msn:[email protected]
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Én mondjuk azt a sort ahol a rave melody van nem használtam, de ha már bardot kezdessz akk érdemes mindent húzni 😊
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
jah kivan de csak uccsó 3 betû
asd
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
am most van valami bannlist, nemtudjátok h lehet rákeresni benne névre? 😄 régen kivolt írva de nemtalálom...
asd
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
On: Nah ha leadjuk a 39 protector és az 1db guardian sealt akkor kapunk egy ali babás vmi szar tekercset. Van vkinek elképzelése arról, hogy az mire jó?😛
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
Vagy veszel a kezedbe egy dictionaryt és ki szótárazod hogy mi hogy mûködik 😊
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
39 sima bandit eszencét meg 1 championt és 2 dropot kapsz egy itemet ami mindig más akár hányszor váltod be meg egy valamit ami nem tom hogy mit csinál valami thifes dolog van benne help lps kéne hogy mire képes az a tekercs mer már 12 õ van belõle 😄
a fene tudja. próbálgassad más fiókból feltelepiteni / más particióra.
de lehet hogy újra le kéne töltenetek
"A(z) SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_210.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Az adatok, melyekkel éppen dolgozott, valószínûleg elvesztek."
Többszöri próbálkozás uezt eredményezte. Ilyen még soha nem volt. Vmi tipp? Lehetséges, hogy kevés hely (3 Gb) van és ezért nem akarja elkezdeni az installt?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ma meg feltelepült
csak ezzel megy a játék.
-tényleg nem lehet sehonnan letölteni az aktuális klienst? Tehát ha nincs fenn a mostani, csak a következõt (v1.210) lehet letölteni, akkor nincs Gül baba event?

kaptam egy AlibabaSealt azzal hova kell menni? mert nem a Sosokhoz az tuti
(hiv honlapon az van írva h sima champion ölésekor jön elõ)
Ám ezek grind közben spawnolnak, vagy berak vmi különleges helyre és ott kell ölni ?
többi már megvan