Silkroad Online (iSRO)
-
Murakawa #79420 Ez már kezd tényleg szánalmassá válni, amit csinálsz:)
Jó ideje egyetlen építő jellegű hozzászólásod sem érkezett. emellett mindenbe bele kötsz :)
"Tekintve, hogy előtte végig a saját parryd növeléséről beszéltél - ruhákon -, (még mindig) nem az ellen parryjét akarod levinni (hogy Te többet üss rajta), hanem az Attack Ratingjét (hogy ő üssön rajtad kevesebbet). Csak a kifejezést írtad el. Senki sem vitatott semmit, hogy meddig tartod rajta, vagy bármi mást, csak egyszerűen hozzáértőként elírtad, ennyi."
Nyilván valóan, ha valakit meg akarsz ölni, akkor a defjét kell csökkentened, nem a damage-ét. Ha jó a setted, kevésbé van szükséged arra Bladerként, hogy kisebbet üssön(att rating debuff) De sokkal jobban kell, hogy te nagyot üss. Twhát én is azt írtam, hogy a PARRY
Olvass figyelmesebben!
kár hogy erre nem gondoltál:)
csinálj wizzardot, ha szerencséd van, és kifogod a türköket, 1hit/ playa.
"Érdekes gondolatmenet, hogy úgy teszed kevésbé szembetűnővé azt, hogy valaki nagyokat csapkod rád, hogy leviszed az ő parryjét, ezáltal te is nagyobbat ütsz rá. Persze, a legjobb védekezés a támadás, de csak biztos alapokkal, különben összedől a rendszer, mint egy kártyavár. Vagyis szerintem ettől még ugyanúgy megdöglesz, mielőtt lecsaphatnád.
Az egyedüli megoldás a ruha turbózása, semmi más."
ehhez nincs is mit hozzáfűzni:) Azért megpróbálom, hogy az olyanok mint Te, is megértsék.
pontosan arról beszélek, hogy azt kell csökkentened, hogy nagyot üssenek rád. Mér döglene meg valaki über parrykkal. (nyilván, ha parry maxon, akkor többi stat is.. parry már a jéghegy csúcsa a blue és statok mellett. hiszen azok kötelezőek mindenkinek magason)egyértelmű, hogy a high def(erko kisebb bekapott damage) az elsődleges szempont és ehhez a settből kell kihoznod a legjobbat, nem olyan debuffra utazni, ami nincs 100%ban az ellenen.
Bár lehet úgy is csinálni, ahogy te.(kit érdekel mit védek, bízok a böszme critekben, aztán hátha addig att rate csökkentő buffal + impotennttel kihúzzuk valahogy..)legalábbis a hozzászólásodból ez derül ki)
Ergo force kariként, az egyetlen esélyed kompenzálni a hátrányt, ha a parry-d növeled(övét csökkented). ugyanis azonos settel neked egyedül az kisebb..
Tehát mielőtt kötekedsz, figyelj arra miről beszélgetünk:)
köszike