82377
Silkroad Online (iSRO)
  • KOBRA9
    írd h lehet privát szerverre rakni amin nagy a szorzó :D
  • Holborn
    Gaia szerón aktív vagyok, van 1 magyar klán is :) ha gondolod privát és írok mindent :)
  • KOBRA9
    hy én annyit szeretnék megtudni h hogy lehet fun szerverre átváltani a sro-ban?
  • gameplusz
    A játékot el lehet kezdeni bármiféle kezdőtőke nélkül.
    Ui.: légyszi ne duplázz, írd le egyben.
  • bulitka
    gulid stb ugy értem??
  • Holborn
    gyere venusra vagy gaia-ra :)
  • bulitka
    üdv jövök hozátok visaz jácani meg untam a töbit adtok valami jo szeron amiböl el tudok kezdeni?
  • Cat 02 #79425
    Az egy jó kérdés, így első ránézésre megdobálhatod a másikat bombával de csak városban :D
  • jack0101
    Ennek a haloweenos eventnek mi lesz a lényege, valaki röviden leírná, jah és hogy mit lehetlesz vele kapni.
  • jack0101
    hol rangom, követelem a kezdő rangomat :D
  • jack0101
    a Lóti-futi izéről csak annyit, hogy FÖLSLEGES a futás a forcosnak, rájöttem...

Tudjátok miért??

Mert nem kell a forcos karival ide oda szaladgálni, van neked ha glavid vagy beledobás, ha blader akk szintén és ha íjász akkor pláne nem kell odaszaladni, namost ha töltődik a dobás a glavisomnál úgy oldom meg, hogy a körülöttem lévő mobokra mindenféle forcot nyomo, és idejönnek hozzám, és pörgök párat meg ... és meghaltak, nem kell odafutni mind1ikhez.
  • Mantastic
    Sziasztok!
    Segítségeteket kérem abban hogy blockolták az accountomat a ClickandBuy miatt amit már elintéztem, egy félreértés miatt.
    A ClickandBuy azt mondta hogy a Silkroad accomat is feloldja, de még nem tette meg. Természetesen addig járok a nyakukra míg el nem intézik.
    De úgy gondolom kéthelyen kellene a vasat ütni, olvastam itt korábban hogy írt valaki Blockolással kapcsolatos levelet a Joymaxnak. Hát az nem mostanában volt, így nem tudom melyik oldalon találnám meg. Arra kérnélek benneteket hogy az email címet írjátok már meg nekem hogy hová lehet írni a Joymaxnak. Nagyon fontos lenne és sürgős is. Előre is köszönöm segítségeteket.
  • Murakawa
    Ez már kezd tényleg szánalmassá válni, amit csinálsz:)
    Jó ideje egyetlen építő jellegű hozzászólásod sem érkezett. emellett mindenbe bele kötsz :)

"Tekintve, hogy előtte végig a saját parryd növeléséről beszéltél - ruhákon -, (még mindig) nem az ellen parryjét akarod levinni (hogy Te többet üss rajta), hanem az Attack Ratingjét (hogy ő üssön rajtad kevesebbet). Csak a kifejezést írtad el. Senki sem vitatott semmit, hogy meddig tartod rajta, vagy bármi mást, csak egyszerűen hozzáértőként elírtad, ennyi."

Nyilván valóan, ha valakit meg akarsz ölni, akkor a defjét kell csökkentened, nem a damage-ét. Ha jó a setted, kevésbé van szükséged arra Bladerként, hogy kisebbet üssön(att rating debuff) De sokkal jobban kell, hogy te nagyot üss. Twhát én is azt írtam, hogy a PARRY
    Olvass figyelmesebben!
    kár hogy erre nem gondoltál:)
    csinálj wizzardot, ha szerencséd van, és kifogod a türköket, 1hit/ playa.

"Érdekes gondolatmenet, hogy úgy teszed kevésbé szembetűnővé azt, hogy valaki nagyokat csapkod rád, hogy leviszed az ő parryjét, ezáltal te is nagyobbat ütsz rá. Persze, a legjobb védekezés a támadás, de csak biztos alapokkal, különben összedől a rendszer, mint egy kártyavár. Vagyis szerintem ettől még ugyanúgy megdöglesz, mielőtt lecsaphatnád.
    Az egyedüli megoldás a ruha turbózása, semmi más."

ehhez nincs is mit hozzáfűzni:) Azért megpróbálom, hogy az olyanok mint Te, is megértsék.
    pontosan arról beszélek, hogy azt kell csökkentened, hogy nagyot üssenek rád. Mér döglene meg valaki über parrykkal. (nyilván, ha parry maxon, akkor többi stat is.. parry már a jéghegy csúcsa a blue és statok mellett. hiszen azok kötelezőek mindenkinek magason)egyértelmű, hogy a high def(erko kisebb bekapott damage) az elsődleges szempont és ehhez a settből kell kihoznod a legjobbat, nem olyan debuffra utazni, ami nincs 100%ban az ellenen.

Bár lehet úgy is csinálni, ahogy te.(kit érdekel mit védek, bízok a böszme critekben, aztán hátha addig att rate csökkentő buffal + impotennttel kihúzzuk valahogy..)legalábbis a hozzászólásodból ez derül ki)

Ergo force kariként, az egyetlen esélyed kompenzálni a hátrányt, ha a parry-d növeled(övét csökkented). ugyanis azonos settel neked egyedül az kisebb..

Tehát mielőtt kötekedsz, figyelj arra miről beszélgetünk:)
    köszike
  • Maala
    Jó magyar mentalitás, biztos Romániából beszélsz. De nem, egyszerűen csak ez a két sor szúrt szemet:

'Force debuffra való. De parry-d attól még nincs. 1v1-ben leszeded esetenként az ellen parryát, de előfordul, hogy nincs rá idő:)
    Valahol pedig pótolni kell a kimaradást.'

Tekintve, hogy előtte végig a saját parryd növeléséről beszéltél - ruhákon -, (még mindig) nem az ellen parryjét akarod levinni (hogy Te többet üss rajta), hanem az Attack Ratingjét (hogy ő üssön rajtad kevesebbet). Csak a kifejezést írtad el. Senki sem vitatott semmit, hogy meddig tartod rajta, vagy bármi mást, csak egyszerűen hozzáértőként elírtad, ennyi.

Persze neked, mint hozzáértőnek, ez a különbség már lehet, szemet sem szúr, de kevésbé szakavatott szemek még dilemmákba kerülhetnek miatta. :)

Erre a válasz pedig ez, ha jól sejtem:

'Az att rating csökkentést pedig végképp nem értem minek keverted bele, arról beszélgettünk, kinek nagyobb a parry-ja, hogyan tudod szintbe hozni az ellenfelével. Nem arról, hogyan tudod kevésbé számottevővé tenni, az alacsony parrid.'

Érdekes gondolatmenet, hogy úgy teszed kevésbé szembetűnővé azt, hogy valaki nagyokat csapkod rád, hogy leviszed az ő parryjét, ezáltal te is nagyobbat ütsz rá. Persze, a legjobb védekezés a támadás, de csak biztos alapokkal, különben összedől a rendszer, mint egy kártyavár. Vagyis szerintem ettől még ugyanúgy megdöglesz, mielőtt lecsaphatnád.
    Az egyedüli megoldás a ruha turbózása, semmi más.

A futópotis már nem is neked ment, hanem horitazinak, de ha már te válaszoltál rá...

Milyen Builded van, Blader/Warrior? (Mert veled ellentétben ezt a problémát nem csak a Force karik hátrányának tekintem, hanem a Lighttal/Barddal nem rendelkezőknek) Vagyis valami PvP király... Esetleg valami AoE, ami öl is grind közben? :) Ha állandóan KSelnek, megértem, hogy nem hozza be az árát a grind. Goldbot? Azmi. :) 1x sem volt a gépemen olyasmi.
  • Murakawa
    Tényleg régen játszhattál már sro-val:D
    vagy csak nem vagy formában. ha 100% futit veszünk alapul, ami 30percig van rajtad, az 1 nap alatt48db:) de legyen csak 40, mert nem mindig vagy spoton.
    Az kérlek 10mill. megnézem, ezt mikor termeled ki egy nap gold droppból 1 karival.(teljesen más, ha 4-5 goldbot fut taklában közben, akkor simán, 1 is elég..) Maximum alkemiből, jobb droppokból, vagy plvl-ből.
    Szóval igen is drágább:) ha csak az 50%osat veszed, akkor fele költség. Azt valóban kitermeled. De az 50% futással még mindig hátrányban vagy, a többiekhez képest, hiszen nekik 69-77% van. Ők ezt a goldot másra költik, tehát igen is drágább a force kari.

Az att rating csökkentést pedig végképp nem értem minek keverted bele, arról beszélgettünk, kinek nagyobb a parry-ja, hogyan tudod szintbe hozni az ellenfelével. Nem arról, hogyan tudod kevésbé számottevővé tenni, az alacsony parrid.

Ha jól emléxem, volt force karid, tehát tisztában kell(ene) lenned azzal, hogy azt a 10 másodperces buffot nem tudod az egész pvp alatt az ellenen tartani.

Persze jó magyar mentalitással mindenbe bele lehet kötni, ahogy meg is tetted. Részemről a beszélgetést lezártnak tekintem, nem vitatkozom :D

Aztán csináljatok force karit ratyi parrykkal! hajrá! nem is kell az minek :D Engem ugyan nem zavar, csak tanácsot adtam..
  • kenny00
    mi ez a türmüsün sro? xDDén is néztem valamit lehet tudni? v csak én vagyok lemaradva?:O
  • ThedarkmanHUN
    Türk sro wtf :DDD
  • Maala
    Lóti-futi, a moving speed potik. Aminek az árát egy petes handgrinder, vagy botter 100x kitermeli, bárd nélkül, Dist vagy Share ptyben...

Gondoltam, hogy jössz a parry csökkentéssel, de valahogy attól még nem fog rád senki sem kevesebbet csapni, hogy kisebb a parryje. Ezért a parry-csökkentésnek az ellenen nem sok köze van a te ruháid parryjéhez...
  • Murakawa
    Huh? ezt a lóti-potisat nem értem:)

és a ellen att. ratingjét, és parry-át is le tudod szedni force-al. Ha már hozzáértésről beszélünk:D
  • Rabbit20
    force-os nemvolt, de lightos igen... és light egy szar, nemad olyan sok parryt... 60 felett asszem már nemis húztam se passzívot se buffot
  • Maala
    Úgy érted, az ellenfél Attack Ratingját szeded le, ha már hozzáértésről beszélsz.

De a Lóti-potikra ment a hsz, nem a parryre.
  • Holborn
    szerintem szól rendesen de 5:1-es arány vagy akár 2:1-es arány is belefér véleményem szerint.
  • ThedarkmanHUN
    7:1 INT Hibryd spear ( light-cold-heuksal ) karival milyen élményeitek voltak? Ilyenem van és mégcsak 39 de idáig nagyon aláz :D

Kiváncsi lennék hogy későbbiekben mennyire marad meg az imbasága :)
    Pls aki tapasztalta már hogy mit tud ossza meg velem :D
  • Murakawa
    lol?:D
    Akkor szerverenként ennyire különböző a helyzet.
    nálunk 4,5millért elvétve találsz dodging0% ot.
    A 0%os kövek baromi drágák, str 6 felett. Sok a high lvl, elfogyott az a sokezer ami volt..
    És én nem arról beszélek, hogy mobozni mi kell, hanem ha Top playa-k közé akarsz kerülni..
    Nem tudom melyik szerveren mi a szokás, de egy sima lightingos karinak is 60% parry az alap mindenen, legalábbis nálunk. Akkor egy force karinak alap, hogy több kell.

Szal erről meg ennyit:)

• gameplusz
    Képet csak képmegosztó oldalról linkelj, egyéb esetben törlöm!
  • Holborn
    azért nem árt ha van ott egy kis pary, de túlzása se essünk... (:
  • jack0101
    Jah az Eldoradon a 10d-s 0%-os doding stone-t JG-ben 1millért se viszik, az árakról meg ennyit.
  • jack0101
    Szerintem is hülyeség ez a 6/6 itmből 80% feett, áááááá, hülyeség veszel movoi vagy milyen lufballont és ott a parry ratio, vagy doding scroll.

de egyépként a ruhán a parry ratio nem nagyon megy feljebb.
  • horitazi
    goldbuyereknek meg jól megy mi? :P
  • Murakawa
    Látszik, hogy nem volt/nincs force karid:)Ha van,és nem érted miért, az még nagyobb gáz:)
    Force debuffra való. De parry-d attól még nincs. 1v1-ben leszeded esetenként az ellen parryát, de előfordul, hogy nincs rá idő:)
    Valahol pedig pótolni kell a kimaradást.
  • Rabbit20
    mérkell jobb szett? force nem debuffra való? :D
  • Maala
    Petesek/Botterek mekkora csórók manapság...
  • gameplusz
    Csak ezt nem itt kéne hirdetni, mert ki leszel baszarintva érte.
  • Murakawa
    HEHE:)
    Pontosan erről beszélek.
    Elképzelhető, hogy a setted (98-100) megépítése közben, a 6 itemből 4nél néhány stonera 60% felett vagy. De a maradék 2 úgy meg ****pat, hogy eszed elmegy..
    Pedig egy über setthez, 6/6 itemnél 60% feletti fehér parry kell.(evidens, hogy kék maxon)
    Na force-nál, ez 80%, és akkor nem vagy rossz parryval a többiekhez képest.
    Így számolhatsz körülbelül dupla költséggel, mint amit ezelőtt leírtam(ha nem több..)

Tehát aki force karit kezd, és tényleg jó akar vele lenni(ezzel van esélyed SUN nélkül is top-ban lenni)az készüljön rá, hogy nem olcsó a buli.
    Összeségében nézve, nekem valahogy mégis jobban megéri.

• Holborn
    és amikor sorra sül le 10 dodging stone-d... :) a kövi 10 meg nem viszi 40% fölé :) nah akkor jön az hogy ÜDV A CSAPATBAN :)
  • Murakawa
    Hát nem tudom..
    Aki Force karit csinál, főleg str-t az készüljön fel rá, hogy drága kari, sokkal drágább mint a többi.
    Eleve hatalmas parry-t kell a ruhákon csinálni. másnak "elég" a fehér 61% átlagban mindnen, de egy forcosnak igencsak illik a 80+, mert nincs lighting. ergo nincs + parry. ( egy db 10D dodging tabihoz 131 eart7 és 131 water7 kell, amik nem olcsó elementek.. nálunk legalábbis earth7 6k/db..)
    emellett egy 97-99es partihoz kijutni, 100%os futással 30perc (b4 Youl termekbe ugye..) És még az a szerencsés, ha share partiba ölsz, mert akkor expeléshez nem kell futás, mert bard ad speedet a partiban+tölti manád, így nappi 1x kell repotizni. ergo 1x 250k míg kimegy.
    4es partiban fejlődés esetén, minimum az 50%os futi kell, ami 30percig működik + 4-5óránként visszamegy repotizni.. Na ez így baromi DRÁGA..
    El sem tudom képzelni, hogy mért csinálják így egyesek. én nem :-)

Jobhoz, pvphez szintén 100% futi kell. Nem biztos, hogy minden trade parti beáldoz egy karit bardnak, legtöbbször veszed a potit.

a puri pillről meg annyit, hogy 1m/ 50db. Nem hiszem, hogy olyan hú de nagy költség lenne,ha meg neked mégis az, nemkell beállítani automata töltésre(auto use puri pill-off), ésszel kell csak használni, így nem fogy olyan sok.

• at16
    a botban:D
  • jack0101
    Hogy kell beállítani, hogy a petnek automatán töltsön a HP?
  • horitazi
    Uni pill nem gond..de a puri meg ilyen egyéb status leszedők igencsak "húzos árban vannak" ..röviden luxus kategória.
    Inkább jó szett és több farmolás mint ez.
  • ThedarkmanHUN
    puri pill szedi le a bleedet meg ezeket nem az uni pill és a 2 közt van árbeli különbség :) és énse vennék 50-100 puri pillt azé hogy 10percig pvp-zzek :D