Silkroad Online (iSRO)
-
Jó magyar mentalitás, biztos Romániából beszélsz. De nem, egyszerűen csak ez a két sor szúrt szemet:
'Force debuffra való. De parry-d attól még nincs. 1v1-ben leszeded esetenként az ellen parryát, de előfordul, hogy nincs rá idő:)
Valahol pedig pótolni kell a kimaradást.'
Tekintve, hogy előtte végig a saját parryd növeléséről beszéltél - ruhákon -, (még mindig) nem az ellen parryjét akarod levinni (hogy Te többet üss rajta), hanem az Attack Ratingjét (hogy ő üssön rajtad kevesebbet). Csak a kifejezést írtad el. Senki sem vitatott semmit, hogy meddig tartod rajta, vagy bármi mást, csak egyszerűen hozzáértőként elírtad, ennyi.
Persze neked, mint hozzáértőnek, ez a különbség már lehet, szemet sem szúr, de kevésbé szakavatott szemek még dilemmákba kerülhetnek miatta. :)
Erre a válasz pedig ez, ha jól sejtem:
'Az att rating csökkentést pedig végképp nem értem minek keverted bele, arról beszélgettünk, kinek nagyobb a parry-ja, hogyan tudod szintbe hozni az ellenfelével. Nem arról, hogyan tudod kevésbé számottevővé tenni, az alacsony parrid.'
Érdekes gondolatmenet, hogy úgy teszed kevésbé szembetűnővé azt, hogy valaki nagyokat csapkod rád, hogy leviszed az ő parryjét, ezáltal te is nagyobbat ütsz rá. Persze, a legjobb védekezés a támadás, de csak biztos alapokkal, különben összedől a rendszer, mint egy kártyavár. Vagyis szerintem ettől még ugyanúgy megdöglesz, mielőtt lecsaphatnád.
Az egyedüli megoldás a ruha turbózása, semmi más.
A futópotis már nem is neked ment, hanem horitazinak, de ha már te válaszoltál rá...
Milyen Builded van, Blader/Warrior? (Mert veled ellentétben ezt a problémát nem csak a Force karik hátrányának tekintem, hanem a Lighttal/Barddal nem rendelkezőknek) Vagyis valami PvP király... Esetleg valami AoE, ami öl is grind közben? :) Ha állandóan KSelnek, megértem, hogy nem hozza be az árát a grind. Goldbot? Azmi. :) 1x sem volt a gépemen olyasmi.